Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τρέμουν στην κυριολεξία οι Τούρκοι – Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία τους στοιχειώνει – Μπαχτσελί: «Το Βυζάντιο ζει, πρέπει να διαλυθεί»


Oι προφητείες που κάνουν λόγο για επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη και την ανασύσταση του Βυζαντίου, έχουν προκαλέσει τον τρόμο στην Τουρκία, κάτι που αποδεικνύεται στις δηλώσεις του «Γκρίζου Λύκου» Μπαχτσελί, που τρέμει οτιδήποτε ελληνικό.

Είναι αυτός ο αδιόρατος φόβος ότι κατέχουν γη που δεν τους ανήκε ποτέ και ούτε πρόκειται , και για αυτό έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα για να αποδείξουν ότι π.χ. οι Τρώες ήταν Τούρκοι, ότι οι Τούρκοι είχαν έλθει στην Μικρά Ασία εδώ και χιλιάδες χρόνια … και πολλά άλλα.

Στο Twitter ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία και φίλος του Ερντογάν, Μπαχτσελί, έγραψε με αφορμή την χθεσινή 565η επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

«Νομίζαμε ότι το Βυζάντιο γκρεμίστηκε, αλλά προφανώς ζει και επέδρασε σε σάπια σώματα, διείσδυσε σε εκφυλισμένες ιδέες, σε πουλημένες και μπερδεμένες αντιλήψεις, και ακόμη μαστιγώνει και προκαλεί αντιδικίες.


Το σαθρό Βυζάντιο είναι ακόμη παρόν, αλλά στις 24 Ιουνίου θα διαλυθεί και ελπίζουμε να μην επανέλθει ξανά.»

Δείτε βίντεο:Αυτός ο αδιόρατος φόβος της συνεχούς παρουσίας των Ελλήνων του Βυζαντίου στην Μικρά Ασία τους «κατατρώει» το μυαλό σε κάθε εμπόδιο η δυσκολία υπάρχει στο τουρκικό κράτος , και αυτό δεν είναι τυχαίο .

Παλιότερα ο πρόεδρος του «Saadet» ενός τουρκικού κόμματος, με σχέσεις με το ΑΚΡ Numan Kurtulmus,σε ομιλία του επικαλέστηκε την αποκάλυψη του Αγγέλου της Αγίας Σοφίας», τονίζοντας ότι αυτό είναι «μήνυμα», διαμελισμού και της οριστικής κατάρρευσης της Τουρκίας.

Παράλληλα και ο «Σταυρός του Ιουστινιανού» προκαλεί τρόμο στους νέο-οθωμανούς Τούρκους, διότι οι τουρκικοί μιλούν για ένα τρομερό χριστιανικό σύμβολο που είναι , άγνωστο που ευρίσκεται μέσα στην Αγία Σοφία και έχει τρομακτική δύναμη κατά των ίδιων και τους κράτους τους.

Ο ιερός ναός της Αγίας Σοφίας της εκκλησίας του θεού στην Κωνσταντινούπολη προκαλεί τρόμο και δέος αλλά και μια φοβία για την μελλοντική επαναφορά σε λειτουργία του ναού από τους Έλληνες .

Επίσης δέος προκαλούν τα διάφορα μωσαϊκά μέσα στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας. Ιδιαίτερο δέος τους προκαλεί το γνωστό μωσαϊκό που απεικονίζει τον Ιησού έχοντας την Παναγία και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στα δεξιά και αριστερά Του.

Άλλο μεγάλο θέμα στον τουρκικό τύπο είναι τα υπόγεια περάσματα κάτω από τον Ιερό ναό της χριστιανοσύνης , τα οποία είναι ακόμη και σήμερα ανεξερεύνητα προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο τρόμο για το τι μπορεί να υπάρχει κάτω από εκεί…ξεχασμένο τόσους αιώνες.

Η ανακάλυψη της 10ης Πριγκηποννήσου αλλά και οι προφητείες…γύρω από τα ερείπια της ιεράς μονής έχει αναστατώσει τους Τούρκους, διότι όλα αυτά συνδέονται σαφέστατα με την Κωνσταντινούπολη, που θα πέσει σε «χέρια ελληνικά», σύμφωνα με τους Αγίους όπως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιατωλός και ο Άγιος Παϊσιος.

Οι θρύλοι για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά :

«Το ξίφος των Χριστιανών θα γuμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους»

«Τότε άγγελος εξ ουρανού καταβήσεται διά νεύσεως Θεού, έχων εν τη χερί αυτού σκήπτρον και ξίφος του Αγιωτάτου Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τον ειρηνικόν στέψει βασιλέα»

«Εν γαρ ταίς εσχάτοις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύεται εν δικαιοσύνη πολλή…»

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου , Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, η παράδοση τον θέλει να αναμένει υπομονετικά τη στιγμή που θα ξανακαθίσει στο θρόνο της Βασιλεύουσας Πόλης.

Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θαναι.












pentapostagma.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2H3T0eS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου