Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Να είστε σίγουροι πως αν ήταν κυβέρνηση αυτοί το 1940 τον τορπιλισμό της ΕΛΛΗΣ στην Τήνο θα τον παρουσίαζαν ως έκρηξη από ...μηχανική βλάβη για να μην μπούμε σε πόλεμο με τους Ιταλούς που ήθελαν να μας πάρουν την χώρα και να την εποικήσουν αλλά διέλευση για την Αίγυπτο για να εξυπηρετήσουν τον Αξονα .
Και τους θανόντες ως ...απρόσεκτους και ανίκανους .
Εχουν γίνει χειρότερα από τότε από τους γείτονες μας τους Τούρκους που κυριολεκτικά ζητούν την μισή Ελλάδα και τα δικά μας τα θρασύδειλα και μοιραία ανθρωπάκια ,δεν δίστασαν να θυσιάσουν ζωές και να καλύψουν τον θάνατο τους στο ψεύδος προσβάλλοντας την μνήμη των στρατιωτών μας που ΕΠΕΣΑΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ την ώρα που όλοι εμείς κοιμόμασταν .
Ολη αυτή η συνεχής υποχωρητικότητα ,ακόμα και σε μικρά και ασήμαντα κράτη χωρίς καν στρατιωτική δύναμη το μόνο που φέρνει είναι το άνοιγμα της όρεξης ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ να κατασπαράξουν την πατρίδα μας .
Οσο για τον λογο που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ να διδάσκονται στα παιδιά μας ,είναι γιατί διδάσκουν πως ένα μικρό Εθνος ,μια δράκα ανθρώπων κατόρθωσε να αναχαιτίσει την τότε αυτοκρατορία της εποχής .
Σήμερα η αυτοκρατορία υπάρχει με άλλο πρόσωπο και τα παιδια μας τα θέλουν θρασύδειλα ,φοβισμένα ,υποταγμένα και ούτε καν να διανοηθούν πως μπορούν να μην είναι σκλάβοι αρκεί να ακολουθήσουν το παράδειγμα των προγόνων τους που λέει πως πάνω απο τις στρατιές βρίσκεται η καρδιά των αδούλωτων λαών .
Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να διδάσκουμε στα παιδιά μας τα ανδραγαθήματα των προγόνων μας και μάλιστα από μικρή ηλικία .Ενα σωρό βιβλία ευτυχώς κυκλοφορούν ακόμα και αν τα κάψουν κι αυτά ,θα τους τα διηγούμεθα λεκτικά από γενιά σε γενιά .Ετσι διασώθηκαν άλλωστε και τα Ομηρικά Επη .Δια στόματος από γενιά σε γενιά .

ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ .
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ .


Ε.Σουραβλά 

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2SmOAcV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου