Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μόλις εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε ένας μεταδότης τεχνολογίας 5G, θα εκπέμπει ισχυρή ακτινοβολία στα γύρω υπνοδωμάτια. Το πρόβλημα με την ασύρματη τεχνολογία 5G. Διάβασε, ενημερώσου..


Μόλις εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε ένας μεταδότης τεχνολογίας 5G στην κορυφή αυτής της μεταλλικής κολόνας, θα εκπέμπεται ισχυρή ασύρματη ακτινοβολία 24/7/365 στα υπνοδωμάτια δεκάδων Νεοϋρκέζων. Αν αυτό ήταν το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς σας; Τι πιθανότητες θα είχε;;

Περισσότεροι από 200 επιστήμονες, ιατρικής περίθαλψης και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, μαζί με τα μέλη του Κογκρέσου του Ηνωμένου Βασιλείου και πρώην Επίτροποι FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ΗΠΑ) συμφωνούν: Η ασφάλεια, η ιδιωτική ζωή και η υγεία σας κινδυνεύουν από το 5G.

Σε ολόκληρη τη χώρα, οι υπάλληλοι του δήμου είναι απασχολημένοι με το να εγκαταστούν νέες ασύρματες κεραίες στις κολόνες τηλεφώνου, στις θέσεις των φαναριών κυκλοφορίας και στις στέγες σε γειτονιές από το Maine έως το Malibu.


Αυτή η ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ασύρματων δικτύων - η οποία αποκαλείται 5G - και η εξάρτησή της από ένα τεράστιο νέο δίκτυο ασύρματων κεραιών που βρίσκεται κοντά σε κατοικήσιμες περιοχές δημιουργεί πολλά σοβαρά ζητήματα τα οποία δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί πλήρως από την ασύρματη βιομηχανία. Αυτά περιλαμβάνουν θέματα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, ιδιωτικότητας και ιδιοκτησίας, καθώς και την υγεία και την ευημερία των πολιτών.

Λάβετε υπόψιν σας πως:

  • Οι κατευθυντήριες οδηγίες για την ομοσπονδιακή έκθεση στην ακτινοβολία δεν έχουν ενημερωθεί για πάνω από 22 χρόνια και βασίζονται μόνο σε θερμικές και όχι βιολογικές επιπτώσεις.
  • Μια μελέτη από το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας των ΗΠΑ (NTP) βρήκε "σαφή ένδειξη" για μια σύνδεση μεταξύ της μακροχρόνιας έκθεσης στην ασύρματη ακτινοβολία και τον καρκίνο. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα.
  • Οι νέες κεραίες θα είναι ενεργές 24/7/365, είτε χρησιμοποιείτε την υπηρεσία είτε όχι. Αυτή η ακούσια έκθεση παραβιάζει το δικαίωμά μας στην ελεύθερη απόλαυση της ιδιοκτησίας μας.
  • Οι δυνατότητες επιτήρησης και hacking θα ενισχυθούν σημαντικά από αυτό το νέο πυκνό δίκτυο κεραιών. Κεραίες παντού σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείστε οπουδήποτε.
  • Η βιομηχανία ασύρματων δικτύων έχει πείσει κρατικούς και ομοσπονδιακούς αξιωματούχους να κάνουν σχεδόν αδύνατο να αντιταχθείτε στην τοποθέτηση μιας νέας ισχυρής ασύρματης κεραίας, ακόμα και στην ιδιοκτησία σας.


Πηγή




Ναι αυτά ήδη συμβαίνουν στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Δημοσιεύουμε όμως τα άρθρα γιατί αυτά που συμβαίνουν στις άλλες χώρες και διαμαρτύρονται οι άνθρωποι ήδη έχουν κάνει την είσοδο και στην χώρα μας. Πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι, αλλά και να οργανωθούμε απο πόλη σε πόλη από γειτονιά σε γειτονιά, έτσι ώστε να αποτρέψουμε να συμβεί τέτοιο "κάψιμο" και στην χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν να θυσιάζουμε την υγεία μας και την φύση που ζούμε στο όνομα του γρήγορου ίντερνετ.



Πηγή: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2UIknGd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου