Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ο Πούτιν τοποθετήθηκε ανοιχτά ... – Έπεται μεγάλη μάχη για το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)


Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ο ηγέτης της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αντιλαμβανόμενος το σχέδιο των διεθνιστών της Δύσης, για πλήρη έλεγχο του διαδικτύου, όπως σας παρουσιάσαμε στο el.gr, τοποθετήθηκε, σύμφωνα με το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «TASS», λέγοντας πως το ιντερνέτ πρέπει να παραμείνει «ελεύθερη ζώνη».

Αυτό ειπώθηκε από τον «κακό δικτάτορα Πούτιν», την ώρα που οι Ευρωπαίοι «δημοκράτες» των Βρυξελλών ψήφισαν δύο άρθρα, τα οποία ΑΛΛΑΖΟΥΝ τον τρόπο χρήσης του ιντερνέτ, την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό, την ενημέρωση και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Ο Ρώσος ηγέτης, σε εισαγωγικό μήνυμα στους συμμετέχοντες, οργανωτές και επισκέπτες του Δέκατου Ρωσικού Φόρουμ Διαδικτυακής Διακυβέρνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά, με αφορμή, προφανώς, όσα ψηφίστηκαν στις Βρυξέλλες:

«Είμαι πεπεισμένος πως πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις αρχές της ελευθερίας του Ιντερνέτ, δημιουργώντας συνθήκες για μία ευρεία εξάπλωση των πληροφοριών και για την εφαρμογή επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και νεοφυών επιχειρήσεων».



Ο Ρώσος ηγέτης τάχθηκε κατά της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων, ωστόσο αρνείται, βάσει των λεγομένων του, στον «βωμό» αυτό να πληγεί η ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, όπως επιχειρείται να συμβεί με αρχή την Ευρώπη.

Ο Πούτιν βλέπει, ενδεχόμενα, πως οι νόμοι που ψηφίστηκαν από την Ευρώπη θα αποκλείουν φωνές, οι οποίες θα καταγγέλλουν την προώθηση της παγκοσμιοποιήσης, η οποία φυσικά αποσκοπεί στο να αποκλείσει την Ρωσία της Εθνικής Δεξιάς από την λήψη αποφάσεων στον πλανήτη, αλλά και να παρουσιάζει την Ρωσική Ομοσπονδία ως «εχθρό» της ειρήνης.

Ως εκ τούτου βγαίνει μπροστά, προκειμένου να καταγγείλει την προσπάθεια ελέγχου του διαδικτύου και επιβολής της οπτικής γωνίας του διεθνισμού (παγκόσμια κυβέρνηση) εις βάρος της άποψης ενδυνάμωσης της έννοιας του «έθνους-κράτους».

https://youtu.be/7jYyjQR03bQ?t=105


el.gr



from The Secret Real Truth http://bit.ly/2uXkjE0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου