Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σας δίνουμε S-500 για να καθαρίσετε με τους Τούρκους - Η πρόταση Πούτιν σε Τσίπρα-Καμμένο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου

http://ift.tt/1Uro8XS

-Πρέπει να διαλέξετε εάν θα είστε χώρα της καρπαζιάς ή θα αποκτήσετε δύναμη πυρός και ισχυρή Εθνική Αμυνα. Επίσης οφείλετε να σέβεστε τις συμφωνίες που κάνουμε…
Ο Πούτιν δεν μάσησε τα λόγια του με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Και δεν άφησε περιθώρια να εξαπατηθεί για δεύτερη φορά όταν άλλα είχαν συμφωνήσει και η συμφωνία δεν προχώρησε…

Russian President Vladimir Putin arrives at the Eleftherios Venizelos airport for his two days official visit in Greece, in Athens on May 27, 2016. / Άφιξη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πραγματοποίηση της διήμέρης επίσκεψής του στην Ελλάδα, Αθήνα, 27 Μαΐου 2016.




H πρόταση Πούτιν με δεκάδες "βαλιτσάκια" πασών των μυστικών υπηρεσιών να έχουν πάρει φωτιά προκάλεσε συναγερμό στους δανειστές καθώς Ευρωπαίοι και ΗΠΑ έχουν επιβάλλει εμπάργκο στους Ρώσους. Την ίδια ώρα παρακολουθούσαν την Ελλάδα, που κρατάνε με το στανιό στην εντατική, να τον υποδέχεται στην Αθήνα. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή όπως αποκαλύπτεται από την επιστολή Τσακαλώτου.

Στο μεταξύ το σύστημα s-500 εξουδετερώνει το F-35 stealth στην συμπαραγωγή του οποίου συμμετέχει η Τουρκία και στο οποίο ο Σουλτάνος Ερντογάν ποντάρει τα ρέστα του για την δημιουργία πανίσχυρης πολεμικής μηχανής η οποία θα του επιτρέψει να γίνει κυρίαρχος στη Μεσόγειο-ακολουθώντας το "δίκαιο του ισχυρού.

Tο δίκαιο του ισχυρού και η νομιμοποίησή του στις διακρατικές σχέσεις της Αθηναϊκής δημοκρατίας κατά τον Θουκυδίδη

Το δίκαιο του ισχυρού ορίζεται από τους Αθηναίους πρέσβεις στον περίφημο διάλογό τους με τους Μηλίους, που τοποθετείται το 416 π. Χ.: (5,89) δίκαια μεν εν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχώρουσιν (=Στο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων το δίκαιο αποφασίζεται εκεί, όπου υπάρχει ίση δύναμη προς επιβολή του, όμως οι ισχυροί επιβάλλουν ό, τι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύναμοι παραχωρούν ό, τι τους επιβάλλει η αδυναμία τους). Η εν λόγω περί δικαίου αντίληψη επικράτησε στην Αθηναϊκή πολιτική στην μετά τον Περικλή εποχή. Η Περίκλεια πολιτική που όριζε το πλαίσιο μιας μετριοπαθούς ηγεμονίας (Realpolitik) συγκρίνεται από τον Θουκυδίδη με την διάδοχο κατάσταση, που καθορίζεται από την πολιτική αλαζονεία μιας καταπιεστικής ηγεμονικής δύναμης υπό την ηγεσία του Κλέωνα (Machtpolitik).

Υ.Γ>Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει ένα θέμα που αφορά την επιβίωση της χώρας


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1Urog9J
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου