Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η ρωσική κίνηση ματ - Πως οι γραμμές των τζιχαντιστών κατέρρευσαν και ο συριακός Στρατός θριάμβευσε στο Χαλέπι (vid)

http://ift.tt/2ar6uC9
Μια τεράστια ρωσική νίκη προδιαγράφεται στη Συρία καθώς το Χαλέπι περνάει στα χέρια του συριακού Στρατού. Ενάντια στην παραπληροφόρηση και με τις περισσότερες ρωσικές δυνάμεις να έχουν αποχωρήσει από την Συρία-επίσημα τουλάχιστον- η Ρωσία έκανε την κίνηση ματ.
Έθεσε υπό τον απόλυτο έλεγχο της την Τουρκία και τον Ερντογάν, έκλεισε τους διαδρόμους ανεφοδιασμού και οι γραμμές των τρομοκρατών μισθοφόρων κατέρρευσαν.
Είναι πλέον φανερό πως η Τουρκία έχει περάσει στην ρωσική σφαίρα επιρροής και οι αγωγοί προς όφελος της Δύσης και των ΗΠΑ πρέπει να θεωρούνται παρελθόν.
Δεν είναι τυχαίο πως οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατέρρευσαν μόλις Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν «τα βρήκαν».
Και αν ακολουθήσουν και αυτά που λέγονται στο παρασκήνιο τότε μιλάμε για απίστευτες γεωπολιτικές αλλαγές στην παγκόσμια σκακιέρα.
Έτσι ξέφρενοι πανηγυρισμοί ξέσπασαν σε όλη τη Συρία: Οι ισλαμιστές παραδίνονται στις περιοχές Bani Zeid και al-Lairamoun ενώ δεκάδες οικογένειες βγήκαν από τις ανατολικές συνοικίες.
Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Fatah Halab και της 16ης Μεραρχίας του FSA παρέδωσαν τα όπλα τους στο ανατολικό Χαλέπι και ο Μ.Άσαντ τους πρόσφερε αμνηστεία.
Οι τρομοκράτες παραδόθηκαν σε δύο σημεία ελέγχου του συριακού Στρατού στις συνοικίες Bani Za'id και Παλιό Χαλέπι.
Ο συριακός Στρατός έχει εντοπίσει τα κρησφύγετα των τρομοκρατών γεμάτα με αμερικανικό οπλισμόα αντιαρματικά TOW κτλ.

http://ift.tt/2aEmzb6








from The Secret Real Truth http://ift.tt/2aEmcxd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου