Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΚΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ !!!!!!!!


Η ΜΚΟ SOLIDARITY που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο "φιλάνθρωπο" Σόρος και που προσλαμβάνει κόσμο στη Λέσβο, ώστε να εγκατασταθούν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη "όπου κατοικούν πολλές (!!!) κοινότητες" όπως λένε, προσφέρει τώρα 2,5 € για κάθε μετανάστη στους Έλληνες που θα τους φιλοξενήσουν στο σπίτι τους !!!

Επίσης πληρώνει 150 € σε μηνιαία κουπόνια τροφίμων τα οποία όμως θα παίρνουν οι μετανάστες !!!!

Δηλαδή σύνολο 7,5€/άτομο όσο δηλαδή δίνουν για να κλείσουν και τα ξενοδοχεία.

Στο ενημερωτικό σημείωμα αναφέρεται ότι τους δυνητικούς φιλοξενούμενους δεν έχουν την δυνατότητα να τους επιλέξουν οι ιδιοκτήτες.
Επίσης δεν υπάρχει καμία ασφάλεια σε περιπτώσεις κλοπών ή καταστροφών στα σπίτια....

Η χρηματοδότηση προέρχεται από την Ύπατη Αρμοστεία και την Ε.Ε.

Ο Έλληνας θα πάρει 2,5 € / άτομο για να εγκατασταθεί στο σπίτι του ο μετανάστης και ο ..¨φιλάνθρωπος¨ Σόρος και οι φίλοι του θέλουν να μοιραστούν 30 δις € / ετησίως !!!

Τι λέει το ενημερωτικό σημείωμα…

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κι έτσι οι ευθύνες διαφέρουν. Εμείς θα σου παρέχουμε ένα χρηματικό ποσό για κάθε άτομο που θα φιλοξενήσεις, και θα δώσουμε στον/στους φιλοξενούμενο/ους κουπόνια τροφίμων.

Σου ζητάμε να μοιραστείς βασικά είδη (π.χ. ψωμί, βούτυρο, γάλα) με τον/τους φιλοξενούμενο/ους, αλλά χωρίς καμία πίεση.

Επίσης, δεν είσαι υποχρεωμένος/η να είσαι μαζί με τον/τους φιλοξενούμενο/ους όλη την ώρα, αλλά ο κοινός χρόνος είναι σημαντικός. Το ιδανικό θα ήταν ο/η οικοδεσπότης/έσποινα και ο/οι φιλοξενούμενος/οι να λειτουργούν καθημερινά με σχετική ανεξαρτησία. Κάθε πρόσθετη υποστήριξη που θέλεις να παρέχεις είναι επιλογή σου.

Χρειάζεται να καλύψω πλήρως οικονομικά τον/τους φιλοξενούμενο/ους;

Όχι. Θα λάβεις 2,50 ευρώ ανά άτομο που θα φιλοξενήσεις, ανά ημέρα για να καλύψεις τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Το άτομο/α που θα φιλοξενηθεί θα λάβει επίσης μηνιαία κουπόνια τροφίμων αξίας 150 ευρώ/άτομο.

Σκέφτομαι να προσφέρω ένα δωμάτιο, αλλά φοβάμαι να ανοίξω το σπίτι μου σε ένα εντελώς άγνωστο πρόσωπο χωρίς καμία ιδέα για το τι είδους έρευνα έχει γίνει σχετικά με την εντιμότητά του, την ψυχική του υγεία κ.λπ. Πώς αξιολογείτε την καταλληλότητα για τη φιλοξενία;

Η επιλογή του/των προσώπου/ων που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα γίνεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, μετά από σχετική διερεύνηση και αξιολόγηση. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι θα ήταν καλό να πάρεις τις ίδιες προφυλάξεις με αυτές που παίρνεις για όλους τους φιλοξενούμενους που έχεις κατά καιρούς. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχείς. Από την εμπειρία μας ξέρουμε ότι όσο υπάρχει μία προσεγμένη επιλογή, τις περισσότερες φορές όλα λειτουργούν ομαλά.


Λεσβόπληκτος: Αυτά τα δημοσιεύουμε για να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να μας δουλεύουν και ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν στη Λέσβο αλλά και στα άλλα νησιά..

Αλλά μας κάνει εντύπωση το όλο στήσιμο της επιχείρησης.. οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα !!!!

Και βέβαια τα ερωτήματα είναι πολλά…

Γνωρίζουν οι τοπικές αρχές όλο αυτό;;..

Ρώτησαν κανέναν για αυτό το πρόγραμμα;;;

Τι γνώμη έχουν Δήμος και Περιφέρεια για αυτή την δράση;; ..γιατί σύμφωνα με την τελευταία σύσκεψη του Μαξίμου ανέλαβαν και ρόλο ..¨γνωμοδοτικό¨ για την δράση των ΜΚΟ..

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι δεν θα μας έκανε καμιά εντύπωση να υπάρχουν όλες οι ¨άδειες¨ και όλα να είναι ..¨νόμιμα¨…

Άλλωστε έχουμε εδώ και καιρό πειστεί ότι αυτοί που οδήγησαν την Λέσβο και τα άλλα νησιά σε αυτή την κατάσταση δεν είναι ..μακριά ούτε από τα νησιά, ούτε από την Ελλάδα γενικότερα…


Δείτε εδώ όλο το ενημερωτικό σημείωμα της ΜΚΟ SOLIDARITY http://ift.tt/2fpjAGC



lesvosvoice.blogspot.gr 



from The Secret Real Truth http://ift.tt/2gu1HDu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου