Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΣΤΗΡΩΣ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν O ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


(ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΔΩ ΑΥΤΑ!) 'ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ' στους παιδόφιλους, εισηγείται το Εθνικιστικό κόμμα 'JOBBIK' !…

ΙΣΧΥΕΙ ΗΔΗ ΣΕ 5 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΕΔΩ, ΣΚΕΤΗ 'ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ' ΓΙΑ ΑΥΤΑ…


AYTO ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ...) ΚΟΜΜΑΤΟΣ 'JOBBIK', ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ!!! ΜΕ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΕΛΩΝ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 'Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ε Ν Η' ! (ΚΑΙ Η "ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ" 'Χ.Α.', ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ... ΜΑΛΛΟΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ"! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ,, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ Φ Ι Λ Ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟ! "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")
AYTO ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ
(ΚΑΙ ΒΑΛΕ…) ΚΟΜΜΑΤΟΣ
'JOBBIK', ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ!!!
ΜΕ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΕΛΩΝ…
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 'Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ε Ν Η' !
(ΚΑΙ Η «ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ» 'Χ.Α.', ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ … ΜΑΛΛΟΝ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ»!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ,, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ
ΑΡΚΕΤΑ Φ Ι Λ Ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟ! «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΡΟ… Το ριζοσπαστικό εθνικιστικό κόμμα 'Jobbik', αποφάσισε να υποβάλει εκ νέου, μια παλαιότερη πρόταση, για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικος της Ουγγαρίας, σύμφωνα με την οποία, οι παιδεραστές θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να ΥΠΟΣΤΟΥΝ τον χημικό ε υ ν ο υ χ ι σ μ ό !
2
3

Η αναπληρώτρια αρχηγός του Jobbik, η κυρία Dóra Dúró δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου προ ημερών στην Βουδαπέστη, ότι αυτοί που κακοποιούν σεξουαλικώς ανηλίκους, θα μπορούσαν να υποβληθούν οικειοθελώς στην διαδικασία, όταν καταδικαστούν για πρώτη φορά.
Ωστόσο, κατ 'εξακολούθηση παραβάτες, θα υποχρεούνται να υποστούν τη χημική διαδικασία, πρόσθεσε η 29χρονη Dúró.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΑ ΜΕΛΗ, ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΩΣ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Ε Σ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! "ΙΩ.ΚΑΠ.")
ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΑ ΜΕΛΗ, ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ… ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ …ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ!
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΩΣ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Ε Σ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! «ΙΩ.ΚΑΠ.»)
Η Dúró ανέφερε ότι το κόμμα της, είναι «ανοιχτό» στην συζήτηση περί επεκτάσεως του χημικού ευνουχισμού για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων και εναντίον ενηλίκων! Η ίδια σημείωσε, ότι το 'Jobbik', έχει υποβάλει το νομοσχέδιο για τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις.
«Θέλουμε να δώσουμε μια τρίτη ευκαιρία στον κυβερνώντα συνασπισμό 'Fidesz'-Χριστιανοδημοκρατών (εννοεί την συντηρητική κυβέρνηση του Βίκτωρ Ορμπάν) να εξασφαλίσει την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όχι μόνο λεκτικά, αλλά μέσω της νομοθεσίας», είπε η Duro.

5

Ορισμένες χώρες, ΗΔΗ χρησιμοποιούν τον χημικό ευνουχισμό για βιαστές και παιδεραστές, συχνά με αντάλλαγμα την μειωμένη ποινή.

To 2009, η Πολωνία νομοθέτησε τον χημικό ευνουχισμό για τους παιδεραστές!
Σύμφωνα με το νόμο, «όποιος κριθεί ένοχος για το βιασμό ενός παιδιού κάτω των 15 ετών, θα μπορεί να αναγκαστεί να υποβληθεί σε χημική και ψυχολογική θεραπεία, για τη μείωση της σεξουαλικής ορμής στο τέλος της φυλακίσεως».
To 2012, η ​​Μολδαβία νομοθέτησε τον χημικό ευνουχισμό για τους παιδεραστές!
To 2012 και η ​​Εσθονία ψήφισε ένα νόμο, που επιτρέπει τον αναγκαστικό χημικό ευνουχισμό για τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων.
Στα Σκόπια, ο χημικός ευνουχισμός είναι …εθελοντικός, όμως για τους παιδεραστές, που επαναλαμβάνουν την εγκληματική πράξη είναι υποχρεωτικός!
Στην Ρωσία, τον Οκτώβριο του 2011, το κοινοβούλιο ενέκρινε ένα νόμο, που επιτρέπει σε ένα δικαστήριο να ζητήσει την συνδρομή ιατροδικαστή ψυχιάτρου, για να καθορίσει το χημικό ευνουχισμό των καταδικασθέντων δραστών σεξουαλικών αδικημάτων, που έχουν βλάψει παιδιά κάτω από την ηλικία των 14… 


hellasforce.com

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2g82J7m
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου