Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Θάνατοι στο Hot Spot της Μόριας Λέσβου: Ατύχημα ή προσχεδιασμένο Εγκλημα;

http://ift.tt/2gW5cpq

Του Γεωργίου Αδαλή

Οταν σε μια πολιτισμένη χώρα, σημειωθεί έκρηξη και σημειωθεί θάνατος, τότε αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας για να διεξάγει έρευνες είναι το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών! Πολύ περισσότερο, όταν η έκρηξη σημειωθεί σε ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή όπως είναι ένας καταυλισμός Προσφύγων όπου τα αλληλο-μαχαιρώματα μεταξύ αλλόθρησκων είναι σε ημερήσια βάση, τότε είναι επιτακτική ανάγκη, πριν τον οποιονδήποτε, να μεταβεί στην περιοχή ΠΡΩΤΟ το αρμόδιο τμήμα για πολλούς λόγους!

Πρώτον και κυριότερο, για να διαπιστώσει και να εξουδετερώσει, αν υπάρχουν επικίνδυνες συσκευές που μπορεί να εκραγούν ανά πάσα στιγμή! Να προφυλαχτούν έτσι όσοι θα ξαναπάνε στην περιοχή μετά το συμβάν!

Δεύτερον, να διεξάγει έρευνα και να διαπιστώσει με επιστημονικά κριτήρια, αν η έκρηξη προκλήθηκε από ατύχημα, από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (σκόπιμα) ή ακόμη χειρότερα αν χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικές ύλες με σκοπό την μαζική δολοφονία!

Από την πρώτη μέρα της έκρηξης στο hot spot της Μόριας Λέσβου, οι πληροφορίες που είχα ήταν πραγματικά "περίεργες" ενώ αντιλήφθηκα ότι κάποιοι επιχειρούσαν την δημιουργία ενός πέπλου σιωπής γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο αλλοδαποί και τραυματίστηκαν άλλοι τόσοι!

Εφτασαν σε μένα πληροφορίες για χρήση φιαλών βουτανίου ως δολοφονικό όπλο από αντιμαχόμενους Πρόσφυγες!

Οι πληροφορίες αυτές καταρρίφθηκαν από την Αστυνομία και την επίσημη ηγεσία της, η οποία έκανε λόγο για ατύχημα! Ενα ατύχημα μιας φιάλης υγραερίου κατά την διάρκεια προετοιμασίας φαγητού, και όλα φορτώθηκαν στην απροσεξία μιας γυναίκας! Αυτής που τελικά έχασε τη ζωή της!
Είναι γνωστό ότι οι φιάλες υγραερίου, διαθέτουν μια ασφαλιστική δικλείδα και προστατεύουν από τυχόν διαρροές! Για τον λόγο αυτό επιχείρησα να μάθω τι πραγματικά συνέβη και αν αλήθευαν οι πρώτες πληροφορίες για χρήση φιαλών υγραερίου ως αυτοσχέδιες βόμβες! Ολοι οι "αρμόδιοι" και μη, το απέκλειαν κατηγορηματικά!

Το Σαββατοκύριακο όμως, ήρθε σε μένα μια πολύ σοβαρή πληροφορία! Τόσο σοβαρή που θα πρέπει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης να παρέμβει Α-ΜΕ-ΣΑ !

Στην περίπτωση της Μόριας λοιπόν, για ανεξήγητους λόγους που απέχουν παρασάγγας από την συνηθισμένη τακτική των Αστυνομικών Αρχών της χώρας μας, όταν επιβλήθηκε η τάξη στον καταυλισμό, ΔΕΝ κλήθηκε ο αρμόδιος αξιωματικός του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών Λέσβου!

Αντίθετα, τα ΜΑΤ, οι Πρόσφυγες και άλλοι πολλοί , καταπάτησαν και ταχτοποίησαν τον χώρο της αρχικής έκρηξης αλλά και των επόμενων, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ΟΛΑ τα απαραίτητα στοιχεία που θα μπορούσε να αξιοποιήσει το αρμόδιο τμήμα, για να εξάγει ένα πόρισμα με ασφάλεια: Eνα πόρισμα που θα απαντούσε στο εξής ερώτημα" Η έκρηξη προκλήθηκε από ατύχημα ή κάποιοι είχαν στήσει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στις σκηνές για να προκαλέσουν χάος";;;
Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερα να διασταυρώσω από τρείς ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές, το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών κλήθηκε μετά από μία ολόκληρη μέρα στον τόπο του δυστυχήματος και όταν έφτασαν εκεί, ο τόπος είχε ήδη ... "τακτοποιηθεί" και δεν υπήρχαν καν τα συντρίμμια του μηχανισμού!

Οταν μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική αυτή καθυστέρηση, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι διενεργήθηκε ανάκριση και βρέθηκαν δύο μάρτυρες αλλοδαποί που ... βεβαίωσαν ότι πρόκειται για ατύχημα κατά το μαγείρεμα!

Ακουσον-άκουσον! Αν είναι δυνατόν! Να πιστέψουν δύο μάρτυρες που όση πιθανότητα υπάρχει να λένε αλήθεια, ακριβώς άλλη τόση είναι και η πιθανότητα να είναι και οι δράστες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος!

Ενός εγκλήματος που ποτέ δεν θα μάθουμε αν συνέβη και για ποιους λόγους!

Ενός εγκλήματος που δεν θα μπορέσει ποτέ να διερευνηθεί, γιατί κάποιοι στην Αστυνομία δεν φρόντισαν ως όφειλαν να καλέσουν τους πυροτεχνουργούς για να διενεργήσουν αυτοψία, πριν ο χώρος αποψιλωθεί!

Φυσικά, το γεγονός ότι όλο αυτό "χρεώθηκε" ως δυστύχημα, βολεύει αφάνταστα την Κυβέρνηση και τον κ.Μουζάλα!

Δεν βολεύει όμως όλους εμάς, που βλέπουμε σιγά-σιγά, να δημιουργείται μια μικρογραφία των πρώτων επεισοδίων στη Συρία, που οδήγησαν τελικά σε ολοκαύτωμα την περιοχή!
Επειδή πιστεύω ότι ακόμη υπάρχει τιμή στο σώμα των Δικαστών & Εισαγγελέων, θεωρώ αυτονόητο ότι θα διαταχθεί έρευνα!

Και θα κληθούν οι αρμόδιοι να απαντήσουν γιατί ΔΕΝ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία!

Στο θέμα θα επανέλθω πολύ σύντομα...

ΥΓ
*** Η φωτό αυτή κύριε Εισαγγελέα απεικονίζει χωρίς λέξεις όλο το άρθρο που έγραψα! Την δουλειά αυτή θα έπρεπε να την κάνει ο αρμόδιος Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ! Οχι ένας Πρόσφυγας....



e-koutsobola.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2gJmV0x
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου