Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Διατροφική κυριαρχία: υπογράψτε ΕΔΩ! Οι αγρότες ταΐζουν τον λαό, τα σούπερ μάρκετ τις τράπεζες



Ώρα να ενισχύσουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Χωρικών - Αγροτών
Strengthen the Human Rights of Peasants http://ift.tt/2pjnZ18

Χωρις δικαιωματα αγροτων δεν υπαρχει μελλον!
Στο 2ο Ευρωπαικό Νυελένι Φόρουμ στην Κλουζ, αναπτύξαμε την ιδέα για μια ηλεκτρονική προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών για να στηρίξουμε την αναγνώριση των Δικαιωμάτων των Χωρικών (Peasants' Rights).
Τώρα, έχει διαμορφωθεί ένας μ]νέος συνασπισμός για τα Δικαιώματα των Χωρικών (Hands on the Land partners και Nyéléni Europe) έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για διαδικτυακή συλλογή υπογραφών με τίτλο "Ενισχύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Χωρικών"!
Αυτό το εγχείρημα ζητά από την ΕΕ και τα κράτη μέλη της να συμμετέχουν ενεργά και καλή τη πίστει στην διαμόρφωση της "Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Χωρικών και άλλων Ανθρώπων που Εργάζονται σε Αγροτικές Περιοχές".
Ο στόχος αυτής της συλλογής υπογραφών είναι να δημιουργηθεί ένα κύμα υποστήριξης και πίεσης από τους πολίτες ώστε να πιεστεί η ΕΕ για μια μια θετική αλλαγή στην στάση της αναφορικά με την διαδικασία για τα Δικαιώματα των Χωρικών στο Συμβούλιο του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Γενεύη. 
Συνταχθείτε μαζί μας στο κίνημα και ζητήστε την αποδοχή της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Χωρικών!
Τέλος οι χωρικοί, τέλος το φαΐ!
Ας καλλιεργήσουμε τα δικαιώματά τους!
Συμμετέχετε στο κίνημα για τα Δικαιώματα των Χωρικών και ζητείστε από την ΕΕ να και τα μέλη κράτη της να συμμετέχουν ενεργά και καλή της πίστει στην δημιουργία μιας "Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Χωρικών και λοιπών Ατόμων που Εργάζονται σε Αγροτικές Περιοχές".
Απαιτήστε από τις κυβερνήσεις σας και τα Υπουργεία Εξωτερικών να αναγνωρίσουν τα Δικαιώματα των Χωρικών, συμπεριλαμβανομένων του δικαιώματος στην γη, τους σπόρους, την βιοποικιλότητα, το δικαίωμα σε ένα ευπρεπές εισόδημα και βιοπορισμό, και στα μέσα παραγωγής.
Απαιτήστε το δικαίωμα των λαών για διατροφική κυριαρχία τώρα υπογράφοντας στο συνημμένο λινκ.
Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το μήνυμα αυτό #PeasantsRights #ΔιακαιώματαΧωρικών σε όλη την Ευρώπη και μοιραστείτε το λινκ με συναδέλφους και συναγωνιστές, στην χώρα σας και στα δίκτυά σας και στις πλατφόρμες για την Διατροφική Κυριαρχία. http://ift.tt/2pr82Xv
Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές μέχρι τον Μάιο!
Η επόμενη συνάντηση της διακυβερνητικής ομάδας εργασίας του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ είναι προγραμματισμένη για τις 15-19 Μαΐου 2017, και εκεί γίνεται η περισσότερη δουλειά πίεσης.
Για να καταφέρουμε να πιέσουμε τις κυβερνήσεις, χρειάζεται να ενισχύσουμε την θέση μας και να της δώσουμε μια δυνατή και μεγάλη ηχώ στα πέρατα της Ευρώπης! 
Κάθε υπογραφή μετράει!
Παρακαλούμε διακινείστε την πληροφορία στα δίκτυά σας! 
Οι χωρικοί – αγρότες ταΐζουν τον λαό, τα σούπερ μάρκετ ταΐζουν τις τράπεζες!



ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2qldJDV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου