Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Χύμα και τσουβαλάτα, έτσι όπως πρέπει να τα λέει ένας ΗΓΕΤΗΣ


Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ… χτενίζεται θα ήθελε να πει ο Πούτιν, αλλά μάλλον δεν υπάρχει αντίστοιχη έκφραση στα ρωσικά!

Με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι και αλλού σε όλη την Ευρώπη και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, είναι περίεργο να ακούμε εικασίες για μια φανταστική ρωσική απειλή, δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε αποκλειστική συνέντευξη στη Le Figaro.

Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Μόσχα και οι δυτικές πρωτεύουσες «θέλουν όλοι ασφάλεια, ειρήνη και συνεργασία».

«Συνεπώς, δεν πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις, ή να φανταζόμαστε φανταστικές απειλές από τη Ρωσία, κάποιο υβριδικό πόλεμο κ.λπ.», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.

«Ποιο είναι το σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας σήμερα; Η τρομοκρατία. Υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη, στο Παρίσι, στη Ρωσία, στο Βέλγιο. Υπάρχει πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι η κύρια ανησυχία. Αλλά όχι, ας συνεχίσουμε τις εικασίες για την απειλή της Ρωσίας».

«Επινοήσατε αυτά τα πράγματα μόνοι σας και τώρα τρομάζετε μόνοι σας. Τα χρησιμοποιείτε ακόμη και για να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας πολιτικές. Αυτές οι πολιτικές δεν έχουν προοπτικές. Το μόνο δυνατό μέλλον είναι η συνεργασία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων ασφαλείας», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Η καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας είναι ένα από τα θέματα στα οποία πρέπει να συνεργαστούν η Ρωσία και η Δύση, τόνισε με έμφαση ο Ρώσος πρόεδρος.



hellasforce.com

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2qAzDqv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου