Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

“Αυνανιστείτε εν ώρα εργασίας” μας προτείνει ‘έγκυρος’ διαδικτυακός ιστότοπος!

 

Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύτηκε ως "επιστημονική" άποψη στον ιστότοπο "μπάτσος no 2"


Όπως έχουμε πει, υπάρχουν δυο sites που φιλοδοξούν να μας ενημερώνουν πότε μια είδηση είναι μούφα και πότε όχι, αλλά όπως φαίνεται, έχουν και βλέψεις να βάλουν τάξη στο θέμα υγείας της χώρας μας. Η μπάτσους νάμπερ ουάν (πουτ δε άρτικλ ντάουν) είναι τα Ελληνικά Hoaxes και η μπάτσους νάμπερ του, η νέους πάρτνερ του, το Athens Voice.
Η δεύτερους, λοιπόν, δημοσίευσε (χωρίς λίνκι, όπως συνιστά η πρώτους ώστε το άρθρο να είναι έγκυρο) το ακόλουθο άρθρο στην κατηγορία "υγεία":
999 μοιράσματα: 999 μακάκες τώρα έχουν επιστημονική επιβεβαίωση
Φυσικά ψάξαμε να βρούμε το άρθρο αλλά δεν το βρήκαμε. Ή είναι μούφα, ή είναι τόσο γελοίο που πήγε στον πάτο του διαδικτύου.
Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιοι ανεγκέφαλοι "επιστήμονες" έχουν τέτοιες ριζοσπαστικές ιδέες, γιατί εμείς πρέπει να τις υιοθετούμε; Να το δούμε στην πράξη;
Μερικά από τα περισσότερο "στρεσοφόρα" επαγγέλματα είναι των χειρουργών -ειδικά καρδιοχειρουργών, αγγειοχειρουργών κ.λ.π.),- αστυνομικών, πυροσβεστών, διασωστών, τραπεζικών υπαλλήλων (όσο κι αν σας κάνει εντύπωση), εκπαιδευτικών (γι' αυτό έχουν και μειωμένο ωράριο), πιλότων, ενόπλων (εν ώρα μάχης και όχι εν ώρα πληκτρολόγησης), πολεμικών ανταποκριτών, χρηματιστηριακών επενδυτών και πολλά άλλα.
Φανταστείτε, λοιπόν, όλοι αυτοί, να διακόπτουν την εργασία τους εν ώρα δράσης ή αιχμής για να ακολουθήσουν τις συμβουλές του πεφωτισμένου σάιτ!
Το Athens Voice δημοσίευσε σήμερα με περίσσια περηφάνια, ότι η μπάτσους 1 προκάλεσε επερώτηση στη Βουλή που κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη των Ellinika Hoaxes για τον Μουρούτη και τα πλαστά πτυχία του:
Σε κείμενο των βουλευτών που απευθύνεται προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας και Ψηφιακής Πολιτικής, μεταξύ άλλων, σημειώνεται: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από δημοσιεύματα σε ιστοτόπους και εφημερίδες αποκαλύφθηκε η δράση ατόμων τα οποία φέρονται να έχουν παρασύρει συμπολίτες μας υποσχόμενα ίαση σε σοβαρές ασθένειες, με «εναλλακτικές θεραπείες» και με απόρριψη της συμβατικής ιατρικής, χωρίς ωστόσο να διαθέτουν πτυχίο ιατρικής».
Να υποθέσουμε ότι η πρόταση για αυνανισμό εν ώρα εργασίας ανήκει στην "συμβατική ιατρική" και όχι στις "εναλλακτικές θεραπείες", παρασύροντας συμπολίτες μας να ανακουφίζονται για να αποδίδουν καλύτερα στη δουλειά τους;
Και στον επίλογο του άρθρου για τον Μουρούτη γράφουν:
Ναι… μόνο που πριν δυο μέρες σας είχαν στη λίστα των μη έγκυρων δημοσιεύσεων.
Ειλικρινά μένουμε σπίτσλες! Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε με την απόλυτη παράνοια που κυκλοφορεί ως λογική! Μπας και μερικοί έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν τη νέα θεραπευτική μέθοδο και μας το κρύβουν;
Πάντως με τα όσα πλέον βλέπουμε να γράφονται από δω κι από κει, σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να ανοίξουμε κι εμείς νέο σάιτ για να τα καταγράφουμε, να αποσυμφορηθεί κομματάκι και η AllNewz ώστε να επικεντρωθεί στα σοβαρά θέματα. Μάλιστα, βρήκαμε και τίτλο: Ellinikes Loaxes!  Ε; Πως σας φαίνεται;
Πουτ δε μούφα ντάουν βρε – μπρρρ!


nea.allnewz.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2snhRDz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου