Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η Κινεζική εκδοχή του CERN μοιάζει με το Άστρο του Θανάτου (vid)


Του Γιώργου Φαρμάκη

Κινέζοι επιστήμονες στην Σανγάη ήδη έχουν δημιουργήσει το δυνατότερο LAZER στον πλανήτη το οποίο φτάνει τα 5.3 petawatts σε ισχύ. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τους δαιμόνιους Κινέζους επιστήμονες και τώρα σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα LAZER 1000 φορές πιο δυνατό από το προαναφερθέν. Το συγκεκριμένο κατασκεύασμα θα μοιάζει πάρα πολύ με το Άστρο του Θανάτου των ταινιών «Ο Πόλεμος Των Άστρων» το οποίο είναι ένας μηχανικά κατασκευασμένος πλανήτης ο οποίος με μια ισχυρότατη ακτίνα LAZER μπορεί να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες.

Οι Κινέζοι επιστήμονες λοιπόν έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν ένα κατασκεύασμα το οποίο θα μπορεί να καταστρέψει με την ακτίνα του αστεροειδείς αλλά και που θα είναι ικανό να «σπάσει το κενό του διαστήματος» . Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μένει να δούμε την ολοκλήρωση του. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι πίσω από αυτή την είδηση ίσως κρύβεται κάτι το πολύ τρομερό που μας βάζει σε σκέψεις.

Τι θα γίνει αν οι Κινέζοι αποφασίσουν ότι θέλουν να καταστρέψουν τους εχθρούς τους με αυτό το κατασκεύασμα. Ακούγεται σαν παιδική αυτή η σκέψη αλλά δυστυχώς δεν είναι διότι οι Κινέζοι προσπαθούν να φτιάξουν το νέο CERN. Μεγαλεπίβολο σχέδιο αλλά δεν θα πετύχει όπως δεν πέτυχε και το πείραμα του CERN!




el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2DSfX8s
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου