Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ - Νέα "βόμβα": Είχαν νομοθετήσει το 2016 την παραμονή και της συνοδείας των Υπουργών σε 5στερα ξενοδοχεία!


Νέα "βόμβα": Είχαν νομοθετήσει το 2016 την παραμονή και της συνοδείας των Υπουργών σε 5στερα ξενοδοχεία!

Φυσικά τα όποια έξοδα κατέληγε να τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.Διαστάσεις "χιονοστιβάδας" 
αρχίζουν και λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τις...περίεργες τροπολογίες που πέρασε η "πρώτη φορά αριστερά" σχετικά με τις παροχές των εξωκοινοβουλευτικών βουλευτών.
Ωστόσο αυτή τη φορά η αποκάλυψη-καταγγελία του στελέχους του Ποταμιού, Παναγιώτη Καρκατσούλη, "αδειάζει" τους Υπουργούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις συνοδείες τους.
Πιο συγκεκριμένα ο κ.Καρκατσούλης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία για ένα από τα μέτρα που νομοθέτησε η κυβέρνηση μέσα στο 2016.
«Το επίδομα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς δεν είναι το μόνο "πατριωτικό" μέτρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Στις 27/7/2016 νομοθέτησε ώστε η συνοδεία των υπουργών να μένει στα πεντάστερα ξενοδοχεία στα ταξίδια(& όχι σε φτηνότερα όπως ίσχυε)», γράφει ο ίδιος κάτω ακριβώς από την παρακάτω φωτογραφία:

Αντιλαμβάνεται κανείς πως με αυτήν την αποκάλυψη και έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε με το περιβόητο επίδομα ενοικίου, τα βλέμματα θα στραφούν και πάλι στις...περίεργες τροπολογίες-μέτρα που έχει περάσει εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η παραπάνω αποκάλυψη για τους συνοδούς των Υπουργών με τα πολυτελή ξενοδοχεία, ίσως είναι μόνο η "κορυφή του παγόβουνου" και άλλες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να ακολουθήσουν.


el.gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2CsJS5X
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου