Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ένας «νέος λαός» «δημιουργείται» με αρχή την Αθήνα - Οι αποδείξεις στα ΒΙΝΤΕΟ



Ένας «νέος λαός» «δημιουργείται» με αρχή την Αθήνα - Οι αποδείξεις στα ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους 

Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ κρούει εκ νέου το «καμπανάκι» του κινδύνου στην Ελλάδα, στην οποία «δημιουργείται» ένας καινούριος λαός.
Αφότου ξέσπασε η οικονομική κρίση, ο συνολικός πληθυσμός άρχισε να μειώνεται, κυρίως λόγω της μετανάστευσης νέων στο εξωτερικό για σπουδές και εργασία, αλλά και της δεδομένης υπογεννητικότητας.
Μεταξύ 2011 και 2016 η Ελλάδα έχασε σχεδόν το 3% του πληθυσμού της ενώ εκτιμάται ότι από 10,7 εκατομμύρια το 2017, ο πληθυσμός της χώρας μας θα μειωθεί στα 9,9 εκατομμύρια έως το 2030 και στα 8,9 εκατομμύρια έως το 2050, με συνέπεια η πρόσθετη μείωση να φτάσει το 18%.
Ο αριθμός των γεννήσεων συνεχίζει να μειώνεται, με δείκτη ολικής γονιμότητας 1,33 (προβλεπόμενος μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα), δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υπέργηρου πληθυσμού.
Δείτε τα γραφήματα:
 

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι «μετανάστες» σε τέτοιο σημείο που πλέον έχουν «ξεφυτρώσει» μαγαζιά αποκλειστικά για αυτούς, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μουσουλμάνων που ψάχνουν αυθεντικά προϊόντα από την πατρίδα τους.
Δημιουργείται ένας σταδιακά ένας πολυπολιτισμικός λαός με την ελληνική ταυτότητα να ξεθωριάζει όλο και περισσότερο, τόσο με τις αποχωρήσεις νέων προς το εξωτερικό, όσο και με την αλλοίωση της ελληνικής Παιδείας στα σχολεία, με εκμάθηση ακόμα και προσευχών στον Αλλάχ.
Ξεκαθαρίζουμε: Σε αυτό φυσικά δεν φταίνε αυτοί που έρχονται εδώ και είναι λογικό να αποζητούν τα προϊόντα τους, αλλά εκείνοι που τους ξεριζώνουν ή τους χρηματίζουν για να σπεύσουν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θυμηθείτε: Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα HELIOS: Ξεκινά η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού; 
Δείτε τα βίντεο από το Κέντρο της Αθήνας! 
Σωκράτους, Γερανίου και Μαινάνδρου είναι οι δρόμοι που ενσωματώνουν στην Ελλάδα την νέα πραγματικότητα.








el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2F9nuj0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου