Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"Σωθήκαμε" - Οι Σκοπιανοί αφαιρούν τα ονόματα!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σήμερα το πρωί οι Σκοπιανοί ξεκίνησαν τις εργασίες αφαίρεσης της «πλάκας» που υπάρχει στο αεροδρόμιο. Σε αυτή την μεταλλική «πλάκα» λοιπόν υπάρχει γραμμένη η ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος». Οι Σκοπιανοί με αυτή την κίνηση δείχνουν στην Ελληνική κυβέρνηση αλλά και στον φίλο τους Νίμιτς, ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν αλλαγές.

Το Μαξίμου είναι ιδιαίτερα χαρούμενο με αυτή την εξέλιξη αλλά σίγουρα οι Έλληνες πολίτες, δεν είναι. Δεν είναι λογικό να νομίζουμε ότι επειδή έβγαλαν το όνομα από το αεροδρόμιο, αυτό σημαίνει ότι εγκατέλειψαν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις. Το Σύνταγμα των Σκοπίων αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα των Σκοπιανών την Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει «σαλαμοποίηση» στην λύση της ονομασίας. Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι θα ήταν συνετό τα Σκόπια να αλλάξουν πρώτα το Σύνταγμα τους και μετά να βρεθεί «λύση» στο ζήτημα της ονομασίας.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συμφωνήσει να παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς με αντάλλαγμα το «σβήσιμο» κάποιων ονομάτων.

Μόλις η κυβέρνηση του Ζάεφ πέσει και έρθουν στα πράγματα οι εθνικιστές, είναι σίγουρο ότι θα επαναφέρουν και τις Μακεδονικές ονομασίες και τα Μακεδονικά αγάλματα.

Αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμφωνήσει τελικά να δώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς, όταν έρθει στα πράγματα η ΝΔ δεν θα μπορέσει να αλλάξει το νέο δεδομένο. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμιά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την χώρα μας.

Δεν είναι δυνατόν να ξεπουλάμε την ιστορία μας και μάλιστα «τζάμπα». Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήταν σωστό να την ξεπουλήσουμε αν υπήρχαν ανταλλάγματα φυσικά!

Ο Ελληνικός λαός δεν συμφωνεί σε αυτό το «ξεπούλημα»!!!!


el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2CkcPkj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου