Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τα γρανάζια ξέρετε τί είναι; Πρέπει να μάθετε… Και, αν είναι άντρας ο Βενιζέλος ας πάει στο Στρασβούργο. Θα γεμίσει με emails το δικαστήριο…

 
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ


Για να στήσεις μια μηχανή χρειάζονται γρανάζια. Για να δουλέψει παραγωγικά η μηχανή χρειάζονται γνώσεις.  Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην εποχή μας φτειάχνοντας γρανάζια, που δουλεύουν ανεξάρτητα χωρίς να επικοινωνούν για να παράγεις θόρυβο και να κλέβεις. Ακούσανε για ηλεκτρονικά και φέρανε τη Τέσλα οι μαλάκες της Στοάς Μακαντάση. Αυτά είναι τρίχες. Δεν μαθαίνουν. 
Όταν λείπει το μυαλό, μηχανές δεν μπορείς να φτειάξεις. Όσο και να πηδήξεις, στον πάτο θα μείνεις. Τόσα χρόνια δεν έχω γίνει κατανοητός λόγω διαφοράς ύψους και όχι επειδή είμαστε μακρυά. Απο τη μηχανή στο αυτοκίνητο όμως χρειάζεται και οδηγός. Οδηγός δεν υπάρχει στη χώρα, κάτι καρταγκιόζηδες είναι…
Άρα ότι πάει να περπατήσει είναι δεδομένο ότι θα χτυπήσει. Η Ελλάδα όμως χρειάζεται οδηγό Formula 1. Τί να σου κάνει και Ερντογάν, που χορεύει συνέχεια. Κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες για όλους. Τότε θα έλθει η σειρά μου αλλά το κράτος που ξέρατε δεν θα υπάρχει.
ΑΛΛΟ ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΙΑ
Στην εποχή μας πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα γρανάζια απο τις μηχανές. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι δύο απλά γρανάζια και προσέχτε το αυτό. Είναι γρανάζια σε μια μηχανή που δεν υπάρχει.
Οι μηχανές έχουν σαμπρέλες για αναχώματα, για υποστηρικτικά, ντουβάρια, ανακλαστήρες, ότι νάναι κλπ. Η μηχανή έχει κοιτώνες, μυστήρια κλπ. Στην Ελλάδα όλα αυτά είναι χύμα. Δεν φτειάχνεις κράτος με αυτά. Δεν βγαίνει αυτό ακούγοντας πότε κλάνω και να το αντιγράφεις. Δεν βγαίνει.
Μπορεί να ρουφάνε μερικοί πολιτικοί ότι κλάσω κάθε μέρα για να διασωθούν αλλά αυτό δεν θα βγαίνει για πάντα. Η σημερινή κατάσταση θέλει οδηγό Formula 1 και όχι εγκαστρίμυθους και βρυκόλακες. Πάρτε το είδηση. Δεν βγαίνει.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ", ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…
Κάθε τι έχει πολλές αναγνώσεις. Μπορείς να πεις, ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα δικαστήρια κατοχής (εσωτερικού και εξωτερικού) κάνουν "καλά" τη δουλειά τους. Μπορείς να πεις όμως και ισοδύναμα, ότι για κάποιους το σύστημα προστασίας λειτουργεί. Η δουλίτσα δημιουργίας αναχωμάτων για μελλοντική χρήση είναι παραγωγική. Κάποιους που εμφανίζονται από το πουθενά τους ευνοεί και κάποιους όχι.
Οσο περισσότερους η δουλίτσα δεν ευνοεί, τόσο το κέρδος του μακαντάση της Στοάς Νταμπουχέσα είναι μεγαλύτερο. Εχω παρατηρήσει τέτοια "σχήματα" σε Σκουριές, στο Ελληνικό (φοβερές πατέντες εκεί), στο ΧΥΤΑ Γραμματικού και σε δημόσια έργα γενικώς.

Η δημιουργία αναχωμάτων στην ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι κάτι νέο και προκύπτει με κάθε δικαστική απόφαση. Πρόκειται για βιομηχανία παραγωγής χάους. Μια υπόθεση "Μήτσος εναντίον Μήτσου" χαράζει και αυτή αναχώματα, που όταν ακουμπούν μεγάλες υποθέσεις έχουν πολιτικό περιεχόμενο, το οικονομικό είναι δεδομένο.
Τα ακυρωτικά δικαστήρια παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο σε τέτοια θέματα, μόνο που σε χώρες με τόση διαπλοκή και διαφθορά η κακοδικία τους, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Υπενθυμίζω την απόφαση του ΣΤΕ επί Πικραμμένου για την αναγνώριση ως συνταγματικών των μνημονίων, την απόφαση καραγκιόζης για ΜΜΕ και ΕΣΡ, την απόφαση για το πόθεν έσχες έως που στήριξε και το Μαρέβα Gate της ΝΔ.
Το θέμα της Novartis δείχνει την εμπλοκή όλων των θεσμών με μια εταιρία που τους τάχωνε, κάτι που προφανώς επεκτείνεται και σε σχέσεις υπουργών και πρωθυπουργών και με άλλες εταιρίες "επενδυτές".
Στο θέμα "Ελληνικό", "ΕΛΠΕ-κοιτάσματα", περιφερειακά αεροδρόμια, ΔΕΚΟ, Σκουριές, παραχωρήσεις management, έργο στο Φάληρο μπορούν να γραφούν διδακτορικά για ενόχους. Το "θέμα" πλέον δεν πρέπει να ξενίζει κάποιον.

Διάνοιξη Αξιού, FYROM, ΑΟΖ Αλβανίας εμφανίζονται σαν πολιτικές θέσεις και πρακτικές, αλλά στην πραγματικότητα είναι οικονομικές αποφάσεις.
Βλέπουμε λοιπόν ότι τα ακυρωτικά δικαστήρια και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών έχουν στην πραγματικότητα ανάλογη λειτουργία. Χρησιμοποιούνται κατά τον ίδιο τρόπο. Είναι και τα δύο τεχνικά, μηχανές συγκάλυψης ελεγχόμενες και πριμοδοτούμενες.
Τα σκάνδαλα στην Ελλάδα ακολουθούν μια αύξηση. Πόσοι πολιτικοί και δικαστές έχουν καταδικαστεί μέχρι τώρα; Στους μεν πολιτικούς παίζεται το "θέατρο", στους δε δικαστές οι κανόνες της σιωπής (libraries, γκαζάκια κλπ). Η ύπαρξη μαφίας που ελέγχει και τους δυο θεσμούς είναι πασιφανής. Τις πράξεις παραφροσύνης του καθενός σε κάθε πολιτική περίοδο να τις θεωρείτε "διαδικαστικά". Δέστε στα επόμενα τί έλεγε το 2011 σε video ο Βενιζέλος, ο γνωστός και ως Τούρκογλου.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ;
Τι κάνουμε εφεξής; Τους βοηθάμε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Καμμιά χαλασμένη μηχανή δεν επιβιώνει. Στο τέλος θα κάνουν όλοι στην άκρη, γιατί θα τους στοιχίζει φτηνότερα.
Το μαγαζί και τυραννιέται άδικα και θα καταστραφεί. Αυτό το ξέρω απο χρόνια. Με τόσες πόρτες ανοιχτές γιατί να μη μπεί κανείς μέσα; 
Η διάφορα ενός έξυπνου απο ένα βλάκα είναι, ότι ο δεύτερος επιμένει στα ίδια και στο ότι, σε ότι κάνει και σε ότι λέει ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Παρασημοφορείται συνέχεια και πάει πιο κάτω.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΑΛΜΑ. ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.
Αφού οι Μακαντάσηδες αθώωσαν εν μια νυκτί τον Κουρουμπλή τον Χεζοκουράδα, είπαν να σώσουμε και τον Σαλμά που είναι της ομάδας Ζήτα. Τσάκ ο Κουρουμπλής βγαίνει και λέει "αυτός μου τάπε για τη Νovartis". Αυτό είναι διαπλοκή ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. Ο Βαξεβάνης ο Ιεροεξεταστής αυτό δεν το πρόσεξε. Γιατί;
Τα 700 δις ευρώ που μπαίνουν στον προϋπολογισμό επι μνημονίων, που δείχνουν ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΕΟΣ, ο Βαξεβάνης γιατί δεν τα έχει δεί; Ούτε ο Τράγκας τα έχει δεί ούτε ο Μάκης.7 ούτε κανένα άλλο γατάκι της διασποράς. Ούτε ο Κουτσούμπας ούτε η ΧΑ με το Λιάκουρα τα έχουν δεί. Γιατί; Διαπλοκή; Aααα, Διαπλοκή… Μμμμ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
Με αυτόν πάς για χέσιμο όταν μιλάει στη τηλεόραση, επιστρέφεις και δεν έχεις χάσει τίποτα απο όσα έχει πεί. Ζεί στη στασιμότητα της διαπλοκής, στον απόλυτο μύθο. Το σύμπαν δεν τον αγαπά. 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ…
Πρόσφατα μας ενημέρωσε πως ο καθένας μπορεί να καταγγείλει παράβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, για κατάχρηση δικαστικής εξουσίας για τη τους δικαστές και αντιποίηση αρχής για τους πολιτικούς (διάκριση εξουσιών και μη ανεξαρτησία των θεσμών). Είναι ο άνθρωπος που επιθυμεί τον έλεγχο για Πόθεν Έσχες, δημοσιογράφων, βουλευτών και δικαστών. Ακούστε και το προφητικό video. Η Στρογγύλη, τα υποβρύχια, τα PSΙ, τα PSI, PSI…
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ο Τούρκογλου, ας πάει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να κάνει τις καταγγελίες του για την αδικία που υπέστη με τη Νovartis αντι να κλαίει στα παράθυρα των ΜΜΕ σαν τον Άδωνη και να τους βγάζει όλους τρελλούς. Τι μας τα λέει και δεν τα κάνει. Άμα γουστάρει ας πάει. Εκεί θα μείνει… να απολογείται.
 
 


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2HLIwmf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου