Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ !



Βεβαιως ειναι και η τελευταια τους ευκαιρια πριν αρχισουν να βλεπουν τους <<αρχηγους>> τους φυλακη δηλαδη αυτους που ουρλιαζουν δυνατωτερα και το κανουν για να κρυψουν το προσωπικο οικονομικο τους συμφερον που εχει ληξει.
Στο Ζαπειο τα δυο κυβερνητικα κομματα,ειπαν οτι θα προχωρησουν στην καθαρση του Οικονομικου βιου της χωρας!!
Αν το κανουν,θα ερθει η ωρα της δικαιοσυνης να αποδειξει οτι σεβεται το Ελληνικο δικαιο,


Ενα δικαιο που τα μνημονια το εχουν <<ταλαιπωρησει>>.
Ενα δικαιο που προβλεπει ορθους τροπους αποδοσης δικαιοσυνης,στα πλαισια της ηθικης και οχι στα πλαισια συμφεροντων!
Οι εχοντες λοιπον <<λογαριασμους>> να πληρωσουν για τα Οικονομικα και οχι μονο πεπραγμενα τους ψαχνουν να βρουν τροπους να ριξουν μια κυβερνηση η οποια υποσχεται την καθαρση!
Οι τροποι αντιδρασης τους ηταν αποκαλυπτικη κατα την διαρκεια της αποκαλυψης του θεματος NOVARTIS.
Εντος της βουλης,πολιτικα προσωπα που φερονται ως εμπλεκομενοι σε αυτο το σκανδαλο,προεβησαν σε πραξεις που υποδεικνυουν οργανωμενη μαφια!!
Ολοι αυτοι σε αγαστη συνεργασια με τα κομματα στα οποια ανηκουν,πραγμα που σημαινει οτι ειχαν την εγκριση τους για οτι πιθανον ειχαν κανει,απειλουσαν δικαστικους,απειλουσαν προστατευομενους μαρτυρες,ζητουσαν την αποκαλυψη των προστατευομενων μαρτυρων ζητωντας να εμφανιστουν στην επιτροπη της βουλης,προσπαθουσαν με ουρλιαχτα να <<κλεισουν>> το θεμα αναιμακτα γι αυτους,<<ξεπλενοντας>> την υποθεση μεσα απο την βουλη στηριγμενοι στον αισχρο και ξεπλυματικο νομο περι ευθυνης υπουργων και αλλα πολλα οπως δηλωσεις και προσκομματα,στην διαδικασια της,η παρερμηνειες του νομου κατα το δοκουν!!
Ολα οσα δηλαδη συνιστουν αποδειξεις υπαρξης μαφιοζικης συμμοριας!
Ελπιζω οτι στην πορεια των δικαστικων ερευνων,να αλλαξει αυτη η αισθηση!
Ομως,ως φαινεται δεν θελουν να <<λειανουν>> αυτην την αισθηση,αν κρινουμε απο τον <<πυρινο>> τροπο με τον οποιο αντιμετωπισαν το προσυμφωνο με τα Σκοπια και τον υστερικο τροπο με τον οποιον προσπαθησαν και ακομα προσπαθουν να εκμεταλλευθουν την ευαισθησια των Ελληνων σε σχεση με την ιστορια μας,με τον ομολογημενο σκοπο να ριξουν την κυβερνηση που απειλει να φερει δικαιοσυνη!!

Προσπαθουν λοιπον με καθε τροπο να στρεψουν μερος των Ελληνων εναντιον της,παρ οτι τα περισσοτερα απο τα συμφωνημενα,τα ειχαν παραχωρησει οι ιδιοι de facto με την μεθοδο της μη συμφωνιας και της διαιωνισης του προβληματος προς οφελος των ναζιστων κυβερνητων των γειτονων!
Προφανης λοιπον ο σκοπος τους που εχουν την βοηθεια της ακρας δεξιας,να τελειωνουν με αυτην την κυβερνηση,η στην καλυτερη λυση γι αυτους,τον εμφυλιο!
Εμφυλιος βεβαιως για τα <<ματια>> των οικονομικων εγκληματων που τυχον(και απο τις αντιδρασεις ειναι σιγουρο) βρισκονται στα σπλαχνα της αντιπολιτευσης,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
Η προσπαθεια ομως ειναι φανερη!

Ομως για το οποιοδηποτε κομματικο συμφερον,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟ!!
Βεβαιως οι Ελληνες σημερα ΞΕΡΟΥΝ!!
Καθε προσπαθεια τους εχει αποτυχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!!

Αλλα η προσπαθεια θα συνεχιστει!Γιατι δεν υπαρχει κανενα ιδεολογικο υποβαθρο,παρα μονο το συμφερον οσων οδηγησαν την Ελλαδα σε <<τεχνιτη>> χρεοκοπια,για ιδιον αλλα και αλλοτριο των Ελληνων συμφερον!
Ο καθε <<κατεργαρης>> να παει στον <<παγκο>> που του πρεπει,για να γλυτωσει η χωρα μας απο αυτα τα δυσβασταχτα βαρυδια!
Το μελλον ειναι μπροστα μας.
Η ΝΤΠ που δημιουργουσε ολες τις παγκοσμιες αδικιες,ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Αλλα τα <<ντοπια>> ορφανα της ειναι αμετανοητα,παρ οτι ειναι σχεδον παγκοσμιως τα τελευταια!
Ακομα προσπαθουν να κανουν κακο στην Ελλαδα μας και στους Ελληνες,ουρλιαζοντας οτι θελουν να της κανουν καλο!
Κλασσικη μεθοδος ψεύτικης <<πολιτικης>>.

Γιατι αν ηθελαν να <<σωσουν>> δηθεν την Μακεδονια μας για την οποια δεν τους καιγεται καρφακι,θα εκαναν το καλυτερο γι αυτην,τοσα ατελειωτα χρονια που κυβερνησαν αυτον τον τοπο,σε εποχες που οι <<δικοι>> τους νεοταξιτες ηταν παντοκρατορες!!
Για να μην μιλησουμε για τον μαρασμο της Θρακης,αλλα και την εγκαταλειψη της Μακεδονιας μας απο το <<υδροκεφαλο>> κρατος των Αθηνων!!
Μονο που σε αυτο το κρατος κυριαρχοι,ηταν αυτοι που σημερα θελουν να <<σωσουν>> την Μακεδονια μας που σε συνεργασια με τους δικους τους την ετοιμαζαν για πωληση,με την μεθοδο της οικονομικης ερημωσης!
Κι επειδη δεν πας να σε προστατεψει ο ταγμενος εχθρος σου,γι αυτο και η προσπαθεια τους θα αποτυχει!!
Αυτο ειναι βεβαιο.

Ομως και η σημερινη κυβερνηση,που δεν προηλθε απο πολιτικη παρθενογενεση,εχει την υποχρεωση να κανει αυτο που μας υποσχεθηκε!
Την καθαρση!
Γιατι θα ειναι πια υπολογη στον Ελληνικο λαο,που την ξαναψηφισε,παρα το υπογεγραμμενο απο αυτην τριτο μνημονιο!!
Ας προσεξουν και στην κυβερνηση!
Γιατι πλεον οι Ελληνες ξερουν ποιοι ειναι και τι υποσχεθηκαν!
Οποτε θα τους προστατεψουν,αλλα και αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να ολοκληρωσουν τις υποσχεσεις τους!
Πρεπει να καταλαβουν οτι πλεον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ,επειδη πλεον ΞΕΡΟΥΜΕ!!



Ιωαννα Βαφειαδου 

vafianna@gmail.com


Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .


triklopodia 


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2lEcBu9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου