Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Είναι θέμα τιμής και δικαιοσύνης…


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την αρχή μας έλεγε ότι βιάζεται να κλείσει το Σκοπιανό διότι πιέζεται από εξωτερικούς κύκλους να εντάξει αυτό το ετερόκλητο κρατίδιο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ [σε αντιπαράθεση με το «ετερόκλητο πλήθος» που χρησιμοποίησαν για να υποβαθμίσουν την δυναμική των Συλλαλητηρίων]. Εάν όμως παρακολουθήσουμε τους γεωστρατηγικούς αναλυτές θα δούμε ότι αυτό δεν ισχύει. Τα δεδομένα λένε ότι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Είτε αυτό ισχύει σε απόλυτο βαθμό είτε σε λιγότερο, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συμφωνία παραχώρησε δίκαια και κεκτημένα που μόνο ένας προδότης ή τρελλός θα παραχωρούσε.

Επιπλέον και όσον αφορά την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, το 2009 η Ελλάδα με βέτο έβαλε ως όρο και προαπαιτούμενο την επίλυση του ονόματος για να ξεπαγώσουν οι διαδικασίες ένταξης. Η «εθνικά σκεπτόμενη»! όμως συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων αυτό το κεκτημένο της Ελλάδος που της έδινε το δικαίωμα να επιβάλλει τις δίκαιες θέσεις της σε ένα διεθνώς υποβαθμισμένο τεχνητό κρατίδιο που με αλυτρωτισμούς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να αποκτήσει υπόσταση.

Είναι δεδομένο επίσης ότι η προπαγάνδα των Σκοπιανών (πίσω από την οποία προφανώς υπάρχουν ευρύτερα συμφέροντα, που θέλουν να ανατρέψουν το status quo) έχει φτάσει στα μήκη και στα πλάτη όλου του κόσμου, με αποτέλεσμα να βλέπουμε το BBC, την Telegraph αλλά και διάφορες γυφτοσκοπιανές δήθεν «Μακεδονικές οργανώσεις» να ζητούν παράλογα πράγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί έχουν κάποια ισχύ και νομιμότητα στο υψηλότερο επίπεδο των διεθνών οργανισμών. Όχι έως τώρα τουλάχιστον, και όχι εάν εμείς ο Ελληνικός λαός δεν τους το επιτρέψουμε. Είναι απλά αντάρτες που ξεθάρεψαν μετά την πραξικοπηματική και προδοτική «συμφωνία των Πρεσπών.» Θα πρέπει λοιπόν να μην απογοητευόμαστε όταν διαβάζουμε τις αλυτρωτικές δηλώσεις τους, οι οποίες προφανώς γίνονται για αυτόν τον λόγο, να ρίξουν το ηθικό μας και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το «παιχνίδι χάθηκε». Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως κάθε φορά όταν βλέπουμε τέτοιες αλυτρωτικές δηλώσεις είναι να κατανοούμε το βάθος της Εθνικής προδοσίας που διεπράχθη από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι στην συμφωνία υποβάθμισαν ξεκάθαρα την θέση της Ελλάδος παρουσιάζοντας το ετερόκλητο και υπό διάλυση κρατίδιο ως ισότιμο ομιλητή, χαρίζοντάς του την μισή, αν όχι όλη, ιστορία μας και τοποθετώντας με αυτόν τον τρόπο ωρολογιακές βόμβες στην εδαφική μας ακεραιότητα.

Αυτό δεν ήταν «διαπραγμάτευση» όπως μας έλεγαν, ήταν ξεκάθαρα παράδοση εθνικής ταυτότητας (γλώσσας, ιστορίας) που αποτελεί τον βασικό πυρήνα υπάρξεως ενός υγειούς κράτους, η οποία έγινε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ. Εάν δε κοιτάξουμε τον τόπο που έγινε η συμφωνία μπορούμε να καταλάβουμε τα πραγματικά κίνητρα των κομμουνιστοτραφών Κοτζιά-Τσίπρα και το όνειρο των ιδεολογικών προγόνων τους που προσπαθούν να αναβιώσουν.

Στις Πρέσπες είχε την έδρα του ο λεγόμενος ΔΣΕ που διηύθυνε «την κομμουνιστική εξέγερση εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού Στρατού». Τώρα οι ιδεολογικοί απόγονοι αυτών είναι δυστυχώς κυβέρνηση στην Ελλάδα και ελέγχουν τον Ελληνικό Στρατό, η δε εξέγερσή τους δεν γίνεται με όπλα αλλά στο επίπεδο της δικής τους αυθαιρεσίας, της προπαγάνδας, και της βίας των ΜΑΤ και των παρακρατικών.

Ήταν εκεί στις Πρέσπες που αποφάσισαν «τη δημιουργία 'Ὁμόσπονδης Λαϊκῆς Δημοκρατίας τῆς Μακεδονίας' στην οποία θα περιλαμβανόταν και η Ελληνική Μακεδονία.» Όταν ο Καμμένος μας λέει μην ανησυχείτε οι Σκοπιανοί δεν θα δεχτούν την συμφωνία, το λέει επειδή λόγω των συλλαλητηρίων δεν τους ονόμασαν «Μακεδονία» αλλά «Βόρεια Μακεδονία»!, που ούτως η άλλως καταλήγει να είναι το ίδιο πράγμα. Τους έδωσαν «μακεδονική ταυτότητα» και «μακεδονική γλώσσα» για να εξασφαλίσουν με υβριδικό πόλεμο την απορρόφηση της πραγματικής Μακεδονίας από το ψευτοκρατίδιο, όπως ακριβώς ήταν το όραμά τους.

Ήταν εκεί στις Πρέσπες που το ΚΚΕ και το ΔΣΕ αποφάσισαν να κάνουν το Παιδομάζωμα χιλιάδων Ελληνοπαίδων και εκεί που το 1949 στην 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ αποφάσισαν: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδόνικος (Σλαβομακεδονικός) λαός τάδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αντοθυσίας, πού προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του..»

Ήταν εκεί στις Πρέσπες που «..συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Σλαβομακεδόνων) με παρόντα τον Ζαχαριάδη, ο οποίος στην ομιλία του διακήρυξε και την 'ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο Μακεδονικό κράτος μέσα στη Λαϊκοδημοκρατική Ομοσπονδία των Βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του μακεδονικού λαού…'!»

Εδώ πρόκειται περί ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ με την νομική έννοια του όρου. Οι ιδεολογικοί απόγονοι των συμμοριτών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα επέστρεψαν για τη ρεβάνς. Ενδεχομένως να βλέπουν ότι το κρατίδιο των Σκοπίων οδεύει προς διάλυση και τούτη να είναι η τελευταία τους ευκαιρία. Δεν υπάρχει πουθενά εθνικό συμφέρον! για να μην τρελαθούμε κιόλας, ούτε τους έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Μόνοι τους βγαίνουν και τα λένε, δεν τα λέω εγώ: Σέλτσας στην Deutsche Welle, «Έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτή τη μέρα. Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για τους Έλληνες και τους Μακεδόνες». Όλα τα άλλα τα φαιδρά που ακούγονται από τους προδότες περί «σταθερότητας», «ειρήνης», «προόδου» δεν αξίζουν καν συζητήσεως. Ποιό σοβαρό κράτος στην παγκόσμια ιστορία παρέδωσε την εθνική του ταυτότητα και την ιστορία του για την «ειρήνη», την «πρόοδο» και την «σταθερότητα»; Αν μη τι άλλο, πάνω στα ψεύτικα έργα είναι που ανθίζει η διχόνοια, η αποσταθεροποίηση και πολλά δεινά που θα δουν οι επόμενες γενιές αν δεν σταματήσουμε εμείς αυτό το ιστορικό και εθνικό έγκλημα εδώ και τώρα. Ήδη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πυροδοτήσει με την επαίσχυντη συμπεριφορά της ένα πολεμικό κλίμα, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ χειρότερο που δεν τολμώ καν να το αναφέρω εδώ.

Υπήρξε μία «διαρροή» από τον Δημήτρη Καμμένο «ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στην ζυγαριά με την οικονομία και τις παροχές.» Αυτού του είδους τις πληροφορίες θα πρέπει να τις αξιολογούμε με ιδιαίτερη προσοχή, διότι μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι «το έκαναν για το καλό μας», άρα για εθνικό συμφέρον που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί νομικά η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Βέβαια θα πρέπει να είναι πολύ τενεκές αυτός που θα αξιολογήσει κατ' αυτόν τον τρόπο αυτήν την πληροφορία, ότι για 30 αργύρια αξίζει να πουλήσεις την ψυχή της Πατρίδας σου [συνεπώς να υπογράψεις τον βέβαιο μελλοντικό της θάνατο], αλλά υποχρεούμαι να το αναφέρω διότι υπάρχουν και τέτοιοι. Δεν αποκλείεται αυτό που συζητήθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για να πειστούν άτομα να μην αποχωρήσουν απ' το κόμμα, να έπρεπε να «διαρρεύσει» με κάποιον τρόπο για να δικαιολογήσει όπως-όπως ο κομανέτσι Καμμένος τα αδικαιολόγητα. Δεν αποκλείεται δηλαδή, να το πω πιο ξεκάθαρα, να υπάρχει υπόγεια συνεννόηση μεταξύ Πάνου Καμμένου, Δημήτρη Καμμένου. Συνεπώς, επειδή τελευταία ο Δημήτρης Καμμένος όλο αποκαλύψεις κάνει, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πως λαμβάνουμε την κάθε πληροφορία (όπως π.χ. ότι σχεδιάζουν να ρίξουν την κυβέρνηση) και σίγουρα να μην επαναπαυόμαστε. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Έχουν εξευτελίσει κάθε έννοια της δημοκρατίας. Έχουν ξυλοκοπήσει τον Ελληνικό λαό, αρνούνται να τον ακούσουν, δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξή του. Την μία ταυτίζουν τον Ελληνικό λαό με κόμματα, Χρυσή Αυγή, ΝΔ, «άρα εμείς προχωράμε με την συμφωνία», την άλλη ταυτίζουν τον Ελληνικό λαό με μάζα που δεν ξέρει τι είναι το σωστό «άρα εμείς πάλι προχωράμε με την συμφωνία». Η βία όμως αυτή γεννάει βία και όταν ο Ελληνικός λαός δικαίως τους προπηλακίζει στο αδιέξοδο που τον έφεραν για την προδοσία που διαπράττουν, τότε επικαλούνται την δημοκρατία. Η δημοκρατία ισχύει μόνο γι' αυτούς και για κανέναν άλλον. Πρόκειται περί της πιο αισχρής κυβέρνησης που είδε ποτέ ο Τόπος. Η δημοκρατία ήτανε πάντοτε στενός κορσές για αυτούς τους κομμουνιστές και το πιο αηδιαστικό θέαμα είναι να τους βλέπει κανείς να βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό κρυπτόμενοι πίσω από την μάσκα της δημοκρατίας. Μια εικόνα που θα μπορούσε να περιγράψει πολύ επιεικώς την πολιτική τους ασχημοσύνη είναι ένας ευτραφής άνθρωπος που φοράει ένα μικροσκοπικό πουκάμισο. Το πουκάμισο έχει κατασχιστεί και οι πατσές του κρέμονται απ' έξω.

Η δε στάση του ΚΚΕ έχει ενδιαφέρον. Ο Κουτσούμπας κάνει προσεκτικές δηλώσεις, η Λιάνα Κανέλλη σκούζει στα κανάλια, αλλά το ΚΚΕ αποχώρησε από την συζήτηση μομφής του Κούλη. Το ΚΚΕ παίζει σε 'καθώς πρέπει' τόνους, κοινώς κάνει την πάπια, για να περάσει απαρατήρητο. Γνωρίζει πολύ καλά τις ευθύνες του το ΚΚΕ και ότι τούτα τα κολοβά φίδια που μας δαγκώνουν διδάχτηκαν στα δικά του ιδεολογικά σχολεία.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο Ελληνικός λαός, πέρα από την άμεση ακύρωση της επαίσχυντης αυτής συμφωνίας, να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς τους ανθρώπους. Το δεύτερο, είναι θέμα τιμής και δικαιοσύνης.

***

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Kt8cYP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου