Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Δείτε που μας κατάντησαν: Στην ουρά από τα ξημερώματα για την ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ


Ιδού που μας κατάντησαν. Από τις 5 το πρωί πολίτες έχουν σχηματίσει τεράστιες ουρές στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου προκειμένου να πιάσουν θέση προτεραιότητας καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ρύθμισης των  ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.



Οι ουρές καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο της οδού Αριστείδου και φτάνουν μέχρι και τον δρόμο της Πεσματζόγλου  ενώ δεν λείπουν και οι τσακωμοί μεταξύ των πολιτών, αρκετοί από αυτούς είναι ηλικιωμένοι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών λίγο μετά τις έξι το πρωί πολίτες πιάστηκαν στα χέρια προκειμένου να πάρουν σειρά προτεραιότητας στις ουρές, ευτυχώς με την συνδρομή των ψυχραιμότερων ο καβγάς έληξε. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ευνοϊκή ρύθμιση της ΔΕΗ λήγει σήμερα και δικαίωμα ένταξης έχουν όσοι λόγω χρεών διακόπηκε το ρεύμα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν κάνει αυθαίρετη επανασύνδεση στον μετρητή τους, εξαιρουμένου των περιπτώσεων που έχει γίνει ρευματοκλοπή, η επανασύνδεση θα γίνεται με προκαταβολή του 15% της οφειλής (αντί για 30% που ισχύει τώρα) και η εξόφληση σε 12 δόσεις


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2fw7paA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου