Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Άρχισαν οι τίτλοι τέλους για τη Χίλαρι Κλίντον;

Του Son Ofeon

Την 28η Οκτωβρίου ο διευθυντής του FBI James Comey ενημέρωσε με επιστολή του το Κογκρέσσο ότι βρέθηκαν νέα e-mails της κας Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια άλλης έρευνας.

Μετά την τελευταία ανακάλυψη ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ανοίξει και πάλι την έρευνα για την παράνομη χρήση του ιδιωτικού σέρβερ της κας Κλίντον, που ο ίδιος είχε κλείσει παλαιότερα.

Το περιεχόμενο των e-mails δεν έγινε ακόμα γνωστό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε σε προσωπικό υπολογιστή, που χειριζόταν ο κος Anthony Weiner, πρώην σύζυγος της βοηθού της Χίλαρι Κλίντον κας Huma Αbedin.

O Anthony Weiner έχει απασχολήσει ήδη τρεις φορές τον αμερικανικό τύπο, καθώς έστελνε διαδικτυακά προσωπικές φωτογραφίες του σε γυναίκες, "παρενοχλώντας" τις σεξουαλικά.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά ονομάζεται sexting.

Το sexting γίνεται αντικείμενο δικαστικής έρευνας και επιφέρει καταδίκη, μόνο αν γίνεται με συμμετοχή ανηλίκων ή έχει τον χαρακτήρα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Στην περίπτωση του κου Weiner, το sexting γινόταν ανάμεσα σε ενήλικους και υπήρχε η συναίνεση τους, οπότε δε δικαιολογείται οποιαδήποτε δικαστική έρευνα ή συμμετοχή του FBI.

Στο τελευταίο περιστατικό sexting, ο κος Weiner από λάθος έστειλε στο Twitter φωτογραφία των κοιλιακών του μυών, φορώντας παντελόνι, όπου διαγράφοταν το ερεθισμένο πέος του, ενώ συγχρόνως στη φωτογραφία φαινόταν ο μικρός γυιός του.


Προφανώς η δικαιοσύνη θεώρησε τη φωτογραφία πορνογραφικό υλικό λόγω της παρουσίας του παιδιού και ξεκίνησε έρευνα κατά του Weiner.

To "έγκλημα" του sexting γίνεται πάντα με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου.
'Hταν φυσικό επακόλουθο λοιπόν να κατασχεθούν για έρευνα όλες οι σχετικές συσκευές, που βρίσκονταν στην οικία του Αnthony Weiner και της Huma Abedin.

Kατά την επισκόπηση των αρχείων από όργανα της δικαιοσύνης, εντοπίστηκαν αρχεία εργασίας της κας Abedin, που πιθανόν περιλάμβαναν και αρχεία e-mails από το σέρβερ της κας Κλίντον, αλλά και προσωπικές επικοινωνίες της κας Abedin.

Ακόμα και η απλή επισκόπηση τυχόν διαβαθμισμένων κρατικών εγγράφων είναι αδίκημα στις ΗΠΑ, οπότε οι δικαστικές αρχές ζήτησαν την βοήθεια του FBI.

To FBI βλέποντας την ύπαρξη αρχείων, που θεωρούσε με βάση τις μαρτυρίες της κας Κλίντον και των βοηθών της ότι είχαν σβησθεί με επιμέλεια, δεν είχε άλλη επιλογή από το να ανοίξει και πάλι τον φάκελο για την κα Κλίντον.

Αυτό δεν έγινε, γιατί διαπιστώθηκε ύπαρξη διαβαθμισμένων e-mails, όπως όλοι εικάζουν.
Η σκοπιμότητα είναι άλλη.

Τα αρχεία αποτελούσαν μέρος δικαστικής έρευνας, αλλά δεν είχαν παράνομο περιεχόμενο.

Αν το FBI δεν τα παρέλαμβανε "προς εξέταση", θα μπορούσαν να διαρρεύσουν στον τύπο αυτούσια και να δείξουν στο εκλογικό κοινό μία προσωπική εικόνα της κας Κλίντον, που ίσως διέφερε από την εικόνα μίας συμβατικής αμερικανίδας πολιτικού ή οικογενειάρχη.

Η κίνηση δεν έγινε για την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά για να προστατεύσει την κα Κλίντον από τα αδηφάγα βλέμματα του κοινού.

Όπως είναι γνωστό από την εξέταση των e-mails στα wikileaks, αυτά περιέχουν κυρίως κείμενα.
Αντίθετα τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές περιλαμβάνουν πολυμέσα, δηλαδή και εικόνες και βίντεο, αλλά και ήχο.

Η κα Κλίντον φρόντισε να διαρρεύσουν στην τηλεόραση για τον αντίπαλο της κο Τραμπ συζητήσεις αποδυτηρίων ανάμεσα σε "άντρες".

Τι αντίκτυπο όμως θα μπορούσε να έχει για την ίδια η διαρροή προσωπικών συζητήσεων γυναικών ανάμεσα σε "μάνα" και "κόρη" για θέματα απιστίας και σεξουαλικών σχέσεων γενικότερα;

H κα Κλίντον και η Ηuma Abedin εκτός από φίλες είχαν και κοινά προβλήματα σεξουαλικών σχέσεων, καθώς και οι δύο ήταν παντρεμένες με "ζωηρούς" και "απείθαρχους" άντρες.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να άκουγαν οι εκλογείς τα παράπονα τους, αλλά και τις λύσεις, που επέλεξαν για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Eίναι άλλο να μιλάς σε τρίτο πρόσωπο για τα προβλήματα των άλλων σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και άλλο να παραδέχεσαι ανοικτά τα δικά σου προβλήματα σε συνομιλίες με "φίλες" σου.
Προεκλογική διαφήμιση για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας:
Κάτι μου λέει ότι οι γυναίκες Αμερικανίδες ψηφοφόροι θα καταλάβουν με άκομψο τρόπο μέσω του τύπου ότι δε θα αποκτήσουν "γυναίκα" πρόεδρο αυτή τη φορά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016...


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ PHOTOSHOP
 
Η παραπάνω φωτογραφία είναι αληθινή και δείχνει τη χημεία της Χίλαρι με το γυναικείο φύλο.
To παραδέχεται και η ίδια η Christina Αguilera στο παρακάτω βίντεο από το 2.47 έως και το 3.43 λεπτό.
Από τις 7 Δεκεμβρίου 2012 έχει περάσει αρκετός χρόνος και ίσως οι ψηφοφόροι της κα Κλίντον να έχουν ξεχάσει το θέμα...

Μήπως έφθασε ο χρόνος να ξαναθυμηθούν πριν ψηφίσουν, ποιός ψαχουλεύει ποιά στην ιδιωτική του ζωή; 
 
 


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2fk5nLi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου