Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Οι αναρτήσεις εθνικιστών Αλβανών για την τραγωδία στα καμένα

 
«Γ...μώ την Ελλάδα και τους νεκρούς της»
 
Τα όρια της βλακείας και της ηλιθιότητας είναι ευκολοδιάκριτα όταν πρόκειται για ανθρώπους που χαίρονται με τον πόνο του άλλου. Εθνικιστές Αλβανοί ξεσάλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρίζουν την Ελλάδα και τους ανθρώπους που θρηνεί.


Είναι κάτι που έχουν κάνει και εθνικιστές Έλληνες όταν οι «μογγόλοι Τούρκοι σκοτώνται», κάτι που έχουν κάνει οι εθνικιστές Τούρκοι, και γενικότερα μια μικρή μειοψηφία που ονομάζονται εθνικιστές αποδεικνύουν ότι χαίρονται με τον θρήνο του άλλου.

Η πρώην Μις Αλβανία, Βαλμπόνα Σελιμλάρι, έδειξε την συμπαράστασή της στον δοκιμαζόμενο από τις φονικές πυρκαγιές ελληνικό λαό, με μια ανάρτησή της στο Instagram.
Ανέβασε στο λογαριασμό prayforGreece, την Ελληνική σημαία με το πένθος για να δείξει την συμπαράσταση της στον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται. Αυτό ήταν από κάτω γέμισε σχόλια από ανεγκέφαλους εθνικιστές Αλβανούς που έβριζαν χυδαία τη χώρα και τους νεκρούς της.


«Γ@μώ την Ελλάδα, έτσι να σας βλέπουμε νεκρούς«, έγραφε ένας. «Θυμάσαι τη γενοκτονία στην Χιμάρα, καμία συμπαράσταση προς αυτούς. Σκότωσαν εγκύους, παιδιά, ηλικιωμένους, εξόρισαν Αλβανούς από τα σπίτια τους. Κι εσύ τους στηρίζεις;» έγραφε ένας άλλος.

Η πρώην Μις Αλβανία απάντησε αμέσως στο εμετικό σχόλιο: «Είναι άνθρωποι όπως κι εμείς». Ο συγκεκριμένος χρήστης, ωστόσο, συνέχισε αναφέροντας: «Τα εγκλήματα που έκαναν κατά των Αλβανών δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Τα αρνητικά σχόλια έπεφταν σωρηδόν καιι η 41χρονη πρώην Μις Αλβανία αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της, και να τους βουλώσει τα άθλια στόματα τους μια για πάντα. Έγραψε, λοιπόν:


 
«Ο θάνατος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν. Υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατεράδες εκεί. Έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά». 
 
 

Αναδημοσίευση από: topontiki.gr μέσω freepen.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2OoxIOh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου