Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στη δημοσιότητα το στημένο βίντεο με την κάμερα του Μαξίμου από την επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι – Προσβολή νεκρών…


Προσβολή στη νήμων δεκάδων νεκρών συνιστά το βίντεο που δοθηκε στην δημοσιότητα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Τσίπρας έφτασε στην περιοχή της τραγωδίας στις 8:40.Οπως έγινε γνωστό περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς πραγματοποιήθηκε απροειδοποίητα, χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες.

Μάλιστα εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μάτι την ώρα που οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων είχαν φύγει από την περιοχή και είχαν πάει στη Ραφήνα, προκειμένου να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4 που χτύπησε στο λιμενοβραχίονα.

Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας επιθεώρησε την άδεια από πολίτες καμένη περιοχή συνοδεία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Εκεί ενημερώθηκε από το επικεφαλής του στρατού για την παροχή βοήθειας από τις Ενοπλες Δυνάμεις στους πυρόπληκτους.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συνομιλεί μάλλον με μία μηχανικό, η οποία λέει πως υπάρχουν μάντρες στα σημεία που υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα.

Με τον πρωθυπουργό να ρωτάει «δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;», για να λάβει την απάντηση «καμία».

Στη συνέχεια του είπε πως όλοι στην περιοχή θέλουν να γίνει κάτι καλύτερο.

Πόσο πιο στημένο; Ενας πρωθυπουργός «κλέφτης» μεταβαίνει υπό το φως της νύχτας στην περιοχή για να μην συναντήσει κανέναν και στήνει μια συζήτηση περί «μαντρών» προσπαθώντας να ρίξει το βάρος στους νεκρούς. Αλλωστε το είπαν.

«Εσείς φταίτε που πεθάνατε».

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το βίντεο εμφανίζεται και ένας κύριος, πιθανότατα κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ακούει τον πρωθυπουργό να του λέει για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης που θα γίνουν.
Τι λέει ο πολίτης που συναντήθηκε «κρυφά» με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι

Ελάχιστοι ήταν οι κάτοικοι που συνάντησαν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές από τη φωτιά που ξέσπασε την 23η Ιουλίου στην Ανατολική Αττική και που κατέκαψε το Μάτι.

Όσοι έχουν απομείνει στην περιοχή άκουσαν για την επίσκεψη του πρωθυπουργού ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να τον συναντήσουν.

Ένας από αυτούς ήταν ο Κώστας Κουτρουμπής που διαμένει λίγα μέτρα μακριά από την ταβέρνα «Αργυρά Ακτή».

Ο κ. Κουτρουμπής -ο άνθρωπος που απεικονίζεται να μιλάει με τον πρωθυπουργό στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου- ξακαθάρισε πως δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα αναφορικά με την ολιγόλεπτη επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτό που έχει σημασία αυτή την ώρα είναι αποκατάσταση των ζημιών.
Ποιοι πλαισίωσαν τον Τσίπρα;

Αξίζει πάντως να δούμε ποιοι ήταν οι… κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο που ήταν ο Τσίπρας.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πως τα άτομα που βρέθηκαν κοντά στον πρωθυπουργό ήταν ελάχιστα και η επίσκεψη δεν είχε σκοπό να εισακουστούν οι πολίτες που βίωσαν την καταστροφή και επέζησαν από αυτήν.

Σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός είναι μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου ή με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης ή με τους άνδρες της ασφάλειάς του.


Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι 3 άνθρωποι που φαίνονται στη φωτογραφία πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και τους δύο διασώστες;

Η ξανθιά κυρία πίσω απο τον μελαχρινό νεαρό είναι η διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Λέγεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα iPhone στο χέρι είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται Γιάννα Πεπέ. Και ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού…

Αυτούς συνάντησε ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός…



pentapostagma.gr


Δείτε επίσης:

«PRIVE ΕΠΙΣΚΕΨΗ»..ΚΡΥΦΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ …ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2NWGyBw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου