Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Γιατί και τα ζώα μας έχουν ψυχή..




Γιατί και τα ζώα μας έχουν ψυχή..

Animals Spirit Voice

Φυσικά ντρέπεσαι που είσαι Ελληνίδα γιατί αν ήσουν από άλλη χώρα δεν θα έλεγες αυτές τις π@@@@ριές, θα έσωζες και εσύ χελώνες και όποιον άλλο μπορούσες.
Με την ευκαιρία, Εσύ πόσο κόσμο έσωσες;
Ξεχνάς φαίνεται ότι και τα Ζώα είναι Κόσμος και μάλιστα αθώος, Ειρηνικός και χρήσιμος , που δεν πιάνουν φωτιά τα δάση από τα σκουπίδια από τα μπάρμπεκιου και τα τσιγάρα τους .
Τα ζώα είναι οι στυλοβάτες του Κόσμου που χτίζονταν εκατομμύρια χρόνια και ήρθες εσύ -και αρκετοί άλλοι σαν εσένα- να απαξιώσεις την Ζωή τους και την χρησιμότητα τους στον Πλανήτη.

Συγκλονιστήκαμε όλοι για τους φρικτούς θανάτους ανθρώπων, αλλά το να μη φροντίσεις για τα καμμένα ζώα, δεν σε κάνει κάνει περισσότερο "ανθρωπιστή". Το να τα βλέπεις όμως ανυπεράσπιστα, αβοήθητα μέσα στην φωτιά αμίλητα και να μην σκύβεις να τα βοηθήσεις ενώ μπορείς, σε κάνει απάνθρωπο αφού άνθρωποι και ζώα είμαστε φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά και πονάμε το ίδιο.
"Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα" αλλά μερικοί νομίζουν ότι πολιτισμός είναι το κινητό, το αυτοκίνητο και το "κρέας" .


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Ow01tZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου