Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που νομίζουμε ότι θα τους αφήσουμε να ... ξανάρθουν! Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν!!!



George Adalis B
 
2012, 2013 και 2014: Προειδοποιούσα ασύστολα σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις για τον Τσίπρα! Επί Σαμαρά, όταν πάλευα με το διεφθαρμένο του Σύστημα, δεν σταμάτησα ποτέ να προειδοποιώ για το ποιόν πολλών που ήθελαν να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση των Χαλίφηδων. Στο βίντεο αυτό προειδοποιώ τους Ελληνες από το 2012, ότι το 2015 θα είναι η πιο άσχημη χρονιά που έρχεται μετά το 2010 και μιλώ ανοιχτά για οικονομικό "μπαμ"!



Προφανώς και γνώριζα για τα Capital Controls και τον μηδενισμό των Τραπεζών που άλλαξαν χέρια σε ένα βράδυ αλλά για την περεταίρω πτώση του βιοτικού μας επιπέδου και το ξεπούλημα των πάντων με την "πρώτη φορά Αριστερά". Οπως γνώριζα ότι όποιος και να κυβερνούσε θα έκαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα που μας κάνανε ο Τσίπρας και η παρέα του!
Στο τέλος του βίντεο ο παρουσιαστής κ. Γιώργος Πηλίτσος με ρωτά τι πιστεύω ότι θα συμβεί πολιτικά και οικονομικά το 2015.
Και απαντώ επί λέξη τότε:
"Μην ψαρώσετε επειδή θα φανεί ότι η χώρα στάματησε την ελεύθερη πτώση!... Καθίστε να δείτε το 2015 τι έχει να γίνει! Τώρα είμαστε μες το μάτι του κυκλώνα και μας φαίνεται , νομίζουμε, ότι έχουμε ηρεμία και πάμε για ανάπτυξη. Αλλά το 2015 θα γίνει το μπαμ και θα είναι τόσο άσχημα στη μούρη τους. Aλλά εγώ στο λέω κι εδώ είσαι κι εδώ θα είμαι, ΄ότι το 2015 θα γίνει ένα άσχημο μπαμ! Και θα το δεις πρώτα με την μορφή πολιτικής χιονοστιβάδας και κατόπιν οικονομικής!. Και θα εμφανιστεί κάποιος ο οποίος θα υποστηρίξει ότι θα κάνει το θαύμα της Κανάα. Θα πολλαπλασιάσει το κρασί και τα ψάρια και θα'χουμε εμείς να φάμε. Και θα πάμε εμείς να τον ψηφίσουμε. Αυτό είναι το story (για την οικονομία και την πολιτική) για το 2015..."


ΥΓ.
Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που νομίζουμε ότι θα τους αφήσουμε να ... ξανάρθουν! Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν!!!


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2LImZ3q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου