Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Εμείς έχουμε 500 αβύθιστα αεροπλανοφόρα, τα νησιά μας. Αυτοί θα έχουν μόνο ένα και αυτό στον πάτο.


Γεράσιμος Γερολυμάτος

Μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι που λένε! Φινιστρίνι μάλιστα της επιπλέουσας κατσαρόλας που ναυπηγούν οι νεο-οθωμανοί και την επιδεικνύουν για να μας τρομάξουν. Πάντα επιδειξίες οι Τούρκοι. Αποκτούν και αυτοί "αεροπλανοφόρο" και γίνονται "υπερδύναμη". Θέλουν να το φτιάξουν εσπευσμένα λέει, για να προλάβουν το 2021 και να κλείσει υπέρ τους ο κύκλος από το 1821. Δεν πειράζει! Εμείς έχουμε 500 αβύθιστα αεροπλανοφόρα, τα νησιά μας. Αυτοί θα έχουν μόνο ένα και αυτό στον πάτο. Θα πάει να βρει τη ναυαρχίδα του Καραλή Πασά. Έτσι όπως το βλέπω κιόλας, είναι ό,τι καλύτερο για καταφύγιο ιχθυοπανίδας και φωλιές ψαριών στο βυθό του Αιγαίου. Διότι εκεί θα καταλήξει το αργότερο εντός μήνα από την καθέλκυση του, αν τολμήσει να σουλατσάρει επιθετικά στο Αιγαίο σε εμπόλεμη κατάσταση. Ούτε βαρκούλα για να κρυφτεί είναι, ούτε φάλαινα για να περάσει απαρατήρητη...



Ο επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας Ismail Demir, τόνισε ότι το αποβατικό/αεροπλανοφόρο TCG Anadolu θα είναι ένας μεγάλος πολλαπλασιαστής ισχύος.
Ο Πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας, Καθηγητής Dr. Hakan Çelik μιλώντας στο CNN TÜRK και ο Ismail Demir δήλωσαν: «Το πλοίο LHD TCG Anadolu θα βρεθεί στο νερό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019», προφανώς για θαλάσσιες δοκιμές.

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2ESA45D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου