Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Αν νομιζεις οτι πηγαινουμε προς το καλυτερο δες αυτα τα βιντεο ..!


Αν δεν παιρνεις χαμπαρι τι εχει στησει η νεα ταξη πραγματων μεσα στην συνειδηση σου δες αυτα τα βιντεο .!

Αν θεωρεις οτι εχεις δικια σου ιδεολογια , αν θεωρεις οτι κατεχεις την πληροφορια του μυαλου σου , αν θεωρεις οτι εχεις-ειχες το δικαιωμα της επιλογης ..δες αυτα τα βιντεο !!

Αν θεωρεις οτι ολα οσα συμβαονουν ειναι μια τυχαια κακη στιγμη του πολιτισμου …δες αυτα τα βιντεο ..!

Αν δεν εχεις ακομα παρει χαμπαρι τι σου κανει η ταμπελα και ποσο ευκολα ανηκεις στο κοπαδι …δες αυτα τα βιντεο !

Αν ακομα δεν εχεις καταλαβει τι ειναι η υπεροντοτητα πληροφοριας και ποσο ευκολα σε κανουν να εισαι πιονι … δες αυτα τα βιντεο .!

Αν βλεπεις το αυριο σαν μια ακομα απλη ημερα μεσα στην στανη και δεν εχεις αντιληφθει με ποιον τροπο οι επικυριαρχοι εχουν διασπασει και αποδομηση την πληροφορια μεσα σου , πως εχουν βιασει τις ενοιες και ποια τα καταστροφικα αποτελεσματα αυτων τον μεθοδων δες αυτα τα βιντεο ..!

Αν ακομα θεωρεις οτι τυχαια εχει ερθει αυτος ο διαχωρισμος στου λαους , αν θεωρεις οτι χιλιαδες χρονια δεν ειχε παθει γκαγκα το κοπαδι και χρειαστηκε μονο μια δεκαετια για να μην μπορουμε να συννεοηθουμε μεταξυ μας ενω μιλαμε την ιδια γλωσσα και αυτο ειναι απλα ενα ιδεολογικο συμβαν μεσα στην φυση ..τοτε παρε την ταμπελα σου βαλτην στο κολαρακο σου και φυγε απο αυτο το αρθρο … εισαι επικυνδινος πια για την ασφαλεια του ανθρωπινου ειδους στο αυριο !!…

Δεν θα ηθελα να ειμαι μαζι με ζομπι σαν και αυτα σε μια δυσκολη εποχη , δεν θα ηθελα να ειμαι διπλα σε ζωα σαν και αυτα για να υπερασπισω οτιδηποτε …και αυτα τα ζωα ειναι η φουρνια που εκπαιδευεται για την μετα συγκομιδη εποχη ..ειναι οι νεοι σκλαβοι … οι ηλιθιοι σκλαβοι που εχουν παραδωσει το νου τους στα απλα κολπα του τσοπανη επικυριαρχου! Αναλυση τι και πως εχω κανει με εκατονταδες αρθρα μου !!…

Το πολιτκος ορθο του πολιτισμου της χεστρας που εδωσε "δηθεν" δικαιωματα και ελευθεριες σε ανθρωπους που τους αποδομησε της εννοιες η ανθρωποτητα θα το πληρωσει με ποταμους αιματος …και η πλακα ειναι οτι δεν θα εχει παρει χαμπαρι κανεις απο ολους οσους τους εχετε δωσει δυναμη και εξουσια ..για το πως φτασαμε ως εδω !

Ολοι τα ιδια πιονια πισω απο τα αορατα αφεντικα …. θα εχει γελιο η επιλογη για το ποιον θα ακουσετε οταν τα σκατα χτυπησουν τον ανεμιστηρα ….θα εχει κλαυσιγελο η ευρεση αυτου η αυτων που θα δηλωσουν οτι μπορουν να λυσουν..η γνωριζουν να λυσουν το προβλημα ..! Αλλα τι να πεις και τι να εξηγησεις πια σε ενα αρθρο μονοδιαστατης επιφανειας …!

Απολαυσε το αποτελεσμα της αποδομησης των ενοιων μεσα στους εγκεφαλους των ανθρωπων ..απολαυσε το αποτελεσμα της ηττας μας στον ενοιολογικο πολεμο που εστησαν οι επικυρριαρχοι !

Σε εχω ενημερωσει για ολα αυτα τα 8 χρονια πριν, πλεον ετοιμασου να τα δεις στην εκρηξη τους παγκοσμια !



https://youtu.be/H3e8KxLbyOY


https://youtu.be/pbm03NcEcvg

Η νεολαια μας …του αυριο


https://youtu.be/HHip7CE_dds

Οταν η ταμπελα εχει θεριεψει μεσα μας και εχει κατακτησει την συνειδηση μας … εκει που πλεον το μισος μας το ελεγχουν αλλοι …απο αποσταση !


https://youtu.be/DRYo6oqTuV0

Πλεον το μυαλο αντιδρα μηχανικα …οπου δειχνει η ταμπελα …και δεν ακουει …δεν βλεπει …απλα κολαει – λαγκαρει στην πληροφορια της καθε αποδομημενης εννοιας …λαγκαρει στην καταστροφη των εννοιων…αλλα τι λεω τωρα ψηλα γραμματα !


https://youtu.be/xwXM-OMymgw

Ενα ακομα γραφικο αρθρο απο τον Stranger …που σας κοροιδευει με ψευδεις ειδησεις και σας παραμυθιαζει γενικα …χρονια τωρα ..μην τον πιστευετε!!!!

Stranger …


katohika

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2R0VPrg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου