Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα προς κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης!


Μήνυμα προς κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης!

Φίλες και φίλοι μας εντός και εκτός Ελλάδος, απ' άκρη σ' άκρη της γης όπου και όλος ο Ελληνισμός έως εκεί που φτάνουν τα άρθρα μας, κρατήστε ζωντανά τα συναισθήματα σας και την αγάπη σας για τη πατρίδα μας, γιατί η χώρα περνά κρίσιμες στιγμές!

Ας παραμείνουμε όλοι φρουροί στις επάλξεις, ελπίζοντας το 2019 να αποτελέσει την απαρχή της Αναγέννησης της χώρας μας! Οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι, ναι, ωστόσο ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, έστω κι αν κάποιοι μας χαρακτηρίσουν έως και αφελείς!
Τέτοιες ώρες ας μη μαυρίσουμε άλλο τις ψυχές μας, έστω κι αν χρειαστεί να ζήσουμε στον κόσμο των ψευδαισθήσεων αυτές τις στιγμές που επιζητούμε όλοι πάντα να ζούμε με τους ανθρώπους που αγαπούμε!
Δεν είναι ουτοπία να ευχόμεθα, είναι η ελπίδα και το φως στο τέλος του τούνελ, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να περάσουμε στο κατώφλι της επόμενης χρονιάς!
Από εκεί θα τα πούμε πλέον σε λίγες μέρες! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας υποσχόμεθα ότι εκτός απροόπτου, το πρώτο άρθρο της επόμενης χρονιάς θα 'ναι μια ρηξικέλευθη πρόταση, που αν υιοθετηθεί από την ηγεσία του τόπου, θα μπορούσε να αλλαξει τη πορεία της χώρας σώζοντας τον λαό μας, την οικονομία και την πατρίδα μας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος

manifesto.com.gr

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2TnNPNJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου