Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η αποκάλυψη Πάγκαλου για τη νύχτα των Ιμίων και μια απορία για την πτώση του ελικοπτέρου και το θάνατο τριών πιλότων

http://ift.tt/1UtJvsSΜια ενδιαφέρουσα είδηση έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Τράγκα, την Κυριακή το βράδυ (στην εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" στον κανάλι "ACTION").

Ο κ. Πάγκαλος που ήταν Υπουργός Εξωτερικών κατά την κρίση των Ιμίων, είπε ότι όταν μετά από χρόνια συνάντησε τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Χόλμπουργκ, ο Αμερικανός αξιωματούχος του αποκάλυψε ότι τη βραδιά των Ιμίων Αμερικανικά σκάφη "είχαν κλειδώσει ηλεκτρονικά το οπτικό πεδίο των Ελληνικών και Τουρκικών πολεμικών σκαφών αποτρέποντας έτσι μια πολεμική εμπλοκή των δύο πλευρών".

Όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, κατά τον κ. Χόλμπρουγκ, είχε δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό δίχτυ που ουσιαστικά ακύρωνε την ικανότητα των πολεμικών σκαφών να βομβαρδίζουν επιτυχώς τους αντίπαλους στόχους.

Ωστόσο, ο Γιώργος Τράγκας δεν σκέφτηκε να ρωτήσει τον κ. Πάγκαλο: άραγε αυτό το ηλεκτρονικό δίχτυ μήπως ευθύνεται για την πτώση του Ελληνικού ελικοπτέρου, που οδήγησε στο θάνατο τρεις Έλληνες πιλότους;

Μήπως δηλαδή η πτώση του Ελληνικού ελικοπτέρου δεν οφείλεται σε μια απλή τεχνική βλάβη, αλλά σε μια ηλεκτρονική βλάβη που προκάλεσαν οι παρεμβολές των Αμερικανικών σκαφών;

Άραγε ο κ.Πάγκαλος ρώτησε σχετικά τον κ. Χόλμπουργκ;

thebest.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1OHsjZE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου