Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Άρχισαν να μας έρχονται και οπλισμένοι τώρα οι λαθροδιακινητές!

http://ift.tt/1XUOWkz Αναβάθμισαν τις υπηρεσίες τους οι Λαθροδιακινητές και μας έρχονται πια Οπλισμένοι…Ίσως να μην είναι και πολύ μακριά η ώρα που τα πληρώματα του Λ/Σ να δώσουν μάχη για τους συλλάβουν

Στον εντοπισμό δεκαεπτά (17) αλλοδαπών προσφύγων καθώς και τη σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης »ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΑΧΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το lesvosnews.gr το ανωτέρω πλωτό εντόπισε ταχύπλοο πολυεστερικό σκάφος, το οποίο είχε νωρίτερα αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών προσφύγων επί της ακτής, στη θαλάσσια περιοχή "ΔΥΟ ΠΕΤΡΕΣ" ν. Λέσβου.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρου πλωτού προέβη στην ακινητοποίηση του σκάφους και τη σύλληψη του 35χρονου χειριστή φερόμενου ως διακινητή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πολυεστερικό σκάφος, όπως επίσης και ένα (01) πιστόλι BROWNING με μια (01) γεμιστήρα και πέντε (05) φυσίγγια που βρέθηκαν εντός του ανωτέρω σκάφους που χειριζόταν ο αλλοδαπός φερόμενος ως διακινητής.

veteranos.gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1TKeIaA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου