Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ταξίαρχος του Στρατού καταγγέλει και ζητά να Αναπτυχθεί Άμεσα ο Στόλος στο Αιγαίο!

135

Να αναπτυχθεί και να επέμβει ο Στόλος‏

Γράφει ο Ιωάννης Ξηρός*


Ο Κατακλυσμός της Ελλάδος από μουσουλμάνους πρόσφυγες απειλεί πλέον ευθέως την κοινωνία μας,την εθνική μας ιδιοπροσωπία,την ίδια την σύνθεση του πληθυσμού μας,τον πολιτισμό μας.

Είναι παρήγορο που τον τελευταίο καιρό έπεσε ένας ακόμη μύθος της Αριστεράς,αυτός της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.Βλέπουμε τον ηγέτη της,τον κ.Αλέξη Τσίπρα να εκλιπαρεί τους Ευρωπαίους για άνοιγμα συνόρων,αυτός που μέχρι πρότινος με τους συντρόφους του μιλούσε για ανοικτές πόλεις,για ανοικτά σύνορα,για ανοικτές θάλασσες και πάλι καλά που δεν μιλούσαν και για ανοικτά…σπίτια.

Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση σύντομα θα καταρεύσει και ένας άλλος μύθος,αυτός της πονόψυχης Ελλάδας μας που όλους συμπονά και συντρέχει και αυτό θα γίνει μόλις εξαντληθούν τα αποθέματα της αγαθοεργίας,της ελεημοσύνης και της υπομονής μας.


xiros1Ο  λαϊκισμός της Μεταπολίτευσης και η διεθνιστική ρητορεία της Αριστεράς που κατέληξε στην καταγγελία κάθε εθνικού σ΄αυτόν τον τόπο μας τύφλωσε τόσο πολύ που δεν βλέπουμε την απειλή που απειλεί να μας μετατρέψει σε μουσουλμανική χώρα,μειονότητα στον τόπο που απελευθέρωσε ένας Κολοκοτρώνης.


Η πονόψυχη και φιλόξενη Ελλάς θα καταλήξει μαγνήτης κάθε μουσουλμάνου Ασιάτη ή Αφρικανού που μην μπορώντας να φύγει,απλά θα μείνει στην χώρα των πονόψυχων και θα γεννοβολά τόσο,ώστε η Ελλάς να μην μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη.


Για τους ανόητους που συγκρίνουν την μουσουλμανική μαζική μετανάστευση και προσφυγιά με την προσφυγιά των Ελλήνων της Μ.Ασίας το 1922, θυμίζω οτι οι Μικρασιάτες Έλληνες άφησαν με διεθνή συνθήκη έναν πρώην ελληνικό τόπο και πήγαν σ" έναν άλλον  ελληνικό τόπο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι μουσουλμάνοι που έρχονταιι απρόσκλητοι και σωρηδόν στον δικό μας τόπο,αντί να πάνε σε άλλες μουσουλμανικές χώρες της περιοχής δεν είναι το ίδιο.


Ο γράφων ζητά αυτό που ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτωρ Όρμπαν ζήτησε από καιρό.Να αναπτυχθεί ο ελληνικός πολεμικός στόλος στα εθνικά χωρικά μας ύδατα και να εφαρμόσει αποτροπή.Αν χρειασθεί να αν αναποδογυρίσουν στην αρχή & κάποιες βάρκες ,ας γίνει.

Ούτως ή άλλως το κρίμα είναι στον λαιμό της Τουρκίας που τους στέλνει εδώ. Για τους λαθρομετανάστες απαιτείται εγκλεισμός μέχρι να αναγκασθούν οι ίδιοι να ζητήσουν επαναπατρισμό με την οικονομική βοήθεια της Ευρ.Ένωσης…Συμβουλεύω ταχύτητα στα παραπάνω,διότι η Πατρίς ευρίσκεται πράγματι εν κινδύνω.



*  Ο Ιωάννης Ξηρός  είναι Ταξίαρχος ε.α.Υ.Γ Ο Ταξίαρχος Ξηρός ταξιδεύοντας στην Τουρκία με αποστολή δεν δίστασε να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στην Κορυφή της Τουρκίας  δίπλα από την Τούρκικη ,παρουσία και της Τούρκικης Αποστολής!! (φώτο)

» Tα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν αποκλειστικά τον υπογράφοντα ….Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου!»



from The Secret Real Truth http://ift.tt/21AV43p
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου