Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αρχίζουν τα προεόρτια! Ξεκινάει ο διαμελισμός της Τουρκίας ;

http://ift.tt/1TibdsJΓράφει ο aiolos greko

Η Ουάσινγκτον δεν κρύβει πλέον την αντιπάθειά της για τον Ερντογάν...

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο έδωσαν εντολή να αποχωρήσουν οι οικογένειες των Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικών, που βρίσκονται στη νότια Τουρκία, εξαιτίας φόβου για την ασφάλειά τους.
Μετά τούς Ισραηλινούς που πήραν εντολή να εγκαταλείψουν την Τουρκία, εντολή δόθηκε και στις οικογένειες των επιτελικών στελεχών του αμερικανικού προξενείου στα Αδανα, στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και σε δύο ακόμη τοποθεσίες θα πρέπει να αποχωρήσουν, ενώ οπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι αυτό θα επηρεάσει περίπου 700 άτομα.

Η Ουάσινγκτον δεν κρύβει πλέον την αντιπάθειά της για τον Ερντογάν,μετα την σύλληψη του συνεργάτη του, Ριζά Σαρράφ, για «εξαπάτηση των ΗΠΑ».

Όλοι αρχίζουν και λένε πως «ο Ερντογάν είναι εκτός ελέγχου».
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και τα ξεσπάσματά του προβληματίζουν τόσο εντός της Τουρκίας όσο και στο εξωτερικό. Ακόμα και μέλη του δικού του κυβερνώντος κόμματος ψιθυρίζουν μεταξύ τους για "αυξανόμενη παράνοια"...».

Μετά το χαστούκι στην Άγκυρα από τον Λευκό Οίκο, ο οποίος χαρακτήρισε «ανεπιθύμητο μουσαφίρη» τον Ερντογάν, δια στόματος του εκπροσώπου του Στέητ Ντηπάρτμεντ, έρχονται και τα χειρότερα.

Τι περιμένουν να γίνει στην Τουρκία;

Γιατί μετά από τους Ισραηλινούς αποχωρούν από την Ν.Τουρκία και οι οικογένειες στρατιωτικών και διπλωματών;

Φαίνεται ότι το μέλλον της Τουρκίας σαν γεωγραφικός χώρος/κράτος είναι, σε πρώτη φάση, η αυτοδιάλυση της μέσω κυρίως των έντονων κοινονικοπολιτικών αλλά και ένοπλων αντιπαραθέσεων και, σε δεύτερη φάση, η επανασύνθεση της σε κάτι εντελώς διαφορετικό που εξ'ανάγκης θα είναι μια πολύ χαλαρή Συνομοσπονδία Μικρασιατικών Κρατών.

Όλα τα σενάρια που αναπτύσσονται πλέων, μιλούν για ανατροπή του Ερντογάν, και την αρχή του τέλους της Τουρκίας όπως την γνωρίσαμε εως τώρα.

Ο διαμελισμός της Τουρκίας είναι ο διαρκής εφιάλτης των ηγεσιών της πολλά χρόνια τώρα.
Ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου κάνουν ότι μπορούν για να ζήσουν τον εφιάλτη που απεύχονται.
Αρχίζουν τα προεόρτια! Ξεκινάει ο διαμελισμός της Τουρκίας.Ένας ψεύτικος δικτάτορας θα πέσει και πίσω απ' αυτόν θα διαμελιστεί και ένα κράτος …

aiolos greko

greko1967@gmail.com

1Greek

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1MAOcjh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου