Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Αφγανών και Σύρων το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά

http://ift.tt/1MVicBcΣτις 21:30 το βράδυ ξεκίνησαν στο λιμάνι του Πειραιά τα άγρια επεισόδια ανάμεσα στους Αφγανούς και τους Σύρους που έχουν κατασκηνώσει και ζουν εκεί το τελευταίο διάστημα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην πύλη Ε-2, και στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στην Ε-1. Ο κ. Λαγκαδιανός, μιλώντας στο mega, είπε ότι η επέμβαση των λιμενικών ήταν άμεση και στον πυρήνα των επεισοδίων ενώ τα επεισόδια τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο γύρω στα μεσάνυχτα.

Πρόσθεσε ότι έγιναν προληπτικές περιπολίες όλη τη νύχτα και πως μέλημα του Λιμενικού ήταν η προστασία των αδύναμων ομάδων προσφύγων.

Μία ομάδα Αφγανών μεταναστών παρενόχλησε μία γυναίκα από τη Συρία. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από το σύζυγό της, εκείνος πήγε στους Αφγανούς να διαμαρτυρηθεί και τότε ξέσπασαν τα επεισόδια. Από τις πέτρες έγινε θραύση υαλοπινάκων στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε-1, ενώ η περιοχή στον προαύλιο χώρο γέμισε από πέτρες και αναποδογυρισμένους κάδους.

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1pMGyYs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου