Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΠΕΙΡΑ απο ΑΤΙΑ σε ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ… ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ

http://ift.tt/1Sni4vUΓράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράξενο φαινόμενο έχει καταγραφεί αρκετές από τα κεντρικά ραντάρ καιρού κοντά στο Nevada de Toluca στο Μεξικό. Εμφανίζεται πάντα όταν ένα UFO είναι κοντά και εκπέμπεται μία ενέργεια που φαίνεται να επηρεάζει τους γύρω κατοίκους…

Από το 2012 το ραντάρ έχει δείξει αρκετές φορές παράξενα φαινόμενα τα οποία απεικονίζονται σαν σπειροειδείς δίνες. Το παράδοξο ή το αλλόκοτο σε αυτή την υπόθεση είναι πως εμφανίζονται κάθε φορά που ένα UFO πετάει πάνω από ένα ηφαίστειο, είτε εισέρχεται είτε εξέρχεται.

Πολύ ειδικότερα αυτό συμβαίνει στο Popocatépetl, το ηφαίστειο με τον συχνότερο, ίσως, εντοπισμό UFO από όλα τα του πλανήτη.

Συνέβη και πάλι στις 16, 27 και 28 Οκτωβρίου, στις 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 22 Φεβρουαρίου αλλά και στις 1, 2 και 5 Μαρτίου το 2016.

Ο Jorge Tokunaga υπεύθυνος του συστήματος που καταχώρησε την δίνη, δεν μπορεί να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η σπειροειδής ενέργεια που καταγράφεται. Αφού έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ελέγξει και να «καθαρίσει» το ραντάρ και να το ρυθμιστεί ξανά, όταν όλα ήταν έτοιμα και λειτούργησε εκ νέου, το περιστρεφόμενο μυστήριο επανεμφανίστηκε…

Παράξενο έως ύποπτο είναι το γεγονός πως οι σχετικές επίσημες εικόνες που δείχνουν την σπειροειδή δίνη έχουν διαγραφεί από το Internet, επίσης και από το σύστημα καιρικών συνθηκών.

Όμως, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο ηφαίστειο Popocatépetl, αλλά και στο Colima και αλλού στα οποία έχουν παρατηρηθεί ενεργές δράσεις UFO εντός και εκτός αυτών.

Δείτε και το σχετικό video με τον Fernando Correa:



Πάντως, ίσως, είναι χρήσιμο να προσθέσουμε ότι πληροφορίες λένε πως όταν εμφανίζονται αυτές οι σπείρες επηρεάζεται ο κοντινός ανθρώπινος πληθυσμός.

Κάποιοι ανέφεραν για περίεργη εσωτερική ανάπτυξη και αίσθηση, για μία αναστάτωση, για διάθεση επικοινωνίας με κάτι που δεν υπήρχε, άλλοι φουρφουρίζουν σα να είναι να πετάξουν, κάποιοι έχουν ένα παράξενο σκίρτημα…

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά στατιστικά στοιχεία ότι αυτά που ένιωσαν μερικοί κάτοικοι σχετίζονται με τις ημερομηνίες εμφάνισης των σπειρών και των ΑΤΙΑ.

Άραγε, προσπαθούν τα UFO με τον τρόπο τους να επικοινωνήσουν με τον κόσμο ή να τον ενημερώσουν για κάτι;


diadrastika.com

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1Sni3YW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου