Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

«Μύλος» οι ΗΠΑ - Τρανσέξουαλ στον Στρατό από την 1η Ιανουαρίου 2018! (φωτό, βίντεο)




Όπως ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό Πεντάγωνο κατά την συμμόρφωση με τη διαταγή δύο Ομοσπονδιακών Δικαστηρίων για πρώτη φορά μέλη της 

κοινότητας των διεμφυλικών θα μπορούν πλέον να κατατάσσονται στον αμερικανικό Στρατό, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα δηλαδή την 1η Ιανουαρίου 2018.
Δύο Ομοσπονδιακά Δικαστήρια, στην Ουάσιγκτον και την Βιρτζίνια, απέρριψαν την περασμένη εβδομάδα τις προσφυγές της αμερικανικής κυβέρνησης εναντίον των σχετικών αποφάσεων σε πρώτο βαθμό, που ενέκριναν την κατάταξη διεμφυλικών στο αμερικανικό στράτευμα από 1ης Ιανουαρίου 2018.
Στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση στις αποφάσεις των Ομοσπονδιακών Δικαστηρίων.
«Το υπουργείο Αμύνης έχει ανακοινώσει πως θα εκδώσει ανεξάρτητη μελέτη για τα σχετικά ζητήματα εντός των προσεχών εβδομάδων. Συνεπώς, αντί να ασκηθεί έφεση στην προσωρινή τούτη απόφαση προτού τεθεί σε εφαρμογή, η κυβέρνηση αποφάσισε να αναμένει τη μελέτη και να συνεχίζει να προασπίζεται στο μεταξύ τη νομότυπη εξουσία του προέδρου στα περιφερειακά δικαστήρια», τόνισε το ίδιο στέλεχος, που δεν θέλησε να κατονομασθεί, όπως μεταδίδει το Reuters.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει τη δημιουργία μίας επιτροπής από ανώτατους αξιωματούχους, η οποία αποστολή θα είχε να εξετάσει τον τρόπο εφαρμογής της απαγόρευσης που είχε εκδώσει ο Τραμπ για την κατάταξη διεμφυλικών στο στράτευμα.
Το υπουργείο Αμύνης έχει διορία έως τις 21 Φεβρουαρίου για να καταθέσει τα πορίσματά του στον πρόεδρο.
Η Τζένιφερ Λέβι, δικηγόρος της οργάνωσης GLAD για την προάσπιση των δικαιωμάτων της κοινότητας των ομοφυλοφύλων, λεσβιών και διεμφυλικών, χαρακτήρισε «καλό νέο», την απόφαση της κυβέρνησης να μην εφεσιβάλει την απόφαση των δικαστηρίων, καθώς οι εκπρόσωποι της κοινότητας ανέμεναν ότι η κυβέρνηση θα το έπραττε.
«Ευελπιστώ πως αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση θα διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογηθεί μία τέτοια απαγόρευση και πως αυτό δεν είναι προς το καλό του στρατού και της χώρας», τόνισε η Λέβι. Τόσο η GLAD όσο και η Αμερικανική Ένωση για τις Κοινωνικές Ελευθερίες αντιπροσώπευαν τους ενάγοντες κατά της κυβερνητικής απαγόρευσης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Χέδερ Μπάμπ «κατόπιν δικαστικής διαταγής, το υπουργείο Αμύνης είναι έτοιμο να ξεκινήσει την αξιολόγηση των αιτημάτων διεμφυλικών που θέλουν να καταταγούν από 1ης Ιανουαρίου. Όλοι οι αιτούντες θα πρέπει να πληρούν τα απαραίτητα προσόντα».
Η στάση του Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πως τα διαφυλικά (τρανς) άτομα δεν θα έχουν πλέον καμία θέση στον αμερικανικό στρατό. Εξήγησε με μήνυμά του στο Twitter ότι «έπειτα από διαβουλεύσεις με τους στρατηγούς μου και ειδικούς για στρατιωτικά ζητήματα, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αποδεχθεί ούτε θα επιτρέψει σε διεμφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν, με οποιοδήποτε βαθμό, στον στρατό των ΗΠΑ».
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε το «τρομακτικό ιατρικό κόστος και τη διαταραχή» που θα έφερναν οι άνθρωποι αυτοί στο στράτευμα.

Μόλις πέρυσι η διακυβέρνηση Ομπάμα αποφάσισε να επιτρέψει σε τρανς άτομα να υπηρετούν ελεύθερα και ανοικτά στον αμερικανικό στρατό.
«Ο στρατός μας χρειάζεται να επικεντρωθεί σε μια αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και δεν μπορεί να επιβαρύνεται με τις τρομερές ιατρικές δαπάνες και τις διαταραχές που θα έφερναν τα διαφυλικά πρόσωπα στον στρατό», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το υπουργείο Άμυνας παραπέμπει για περισσότερες διευκρινίσεις στον Λευκό Οίκο. «Θα παράσχουμε αναθεωρημένες οδηγίες στο εγγύς μέλλον», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, πλοίαρχος Τζεφ Ντέιβις.
Το υπουργείο αναμενόταν να αρχίσει να επιτρέπει την κατάταξη διεμφυλικών ατόμων από φέτος, υπό τον όρο ότι θα είχαν παραμείνει «σταθερά» στο φύλο που επέλεξαν επί 18 μήνες.
Όμως στις 30 Ιουνίου ο υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις αποφάσισε να καθυστερήσει για έξι μήνες η έναρξη στρατολόγησης των διαφυλικών.
Μια τέτοια κίνηση δεν είναι πάρα η «καπρίτσιο» του «american deep state» (δείτε περισσότερα εδώ και εδώ) προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την αποφασιστική νίκη του απέναντι στην «εκλεκτή» τους Χίλαρι Κλίντον. Και μάλιστα μια νίκη με σημαντική διαφορά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ταράζει τα νερά της παγκόσμιας πολιτικής καθώς αποδεικνύει καθημερινά ότι τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις είναι αποφασισμένος να τις κάνει πράξη.
Αυτή η κίνηση έρχεται να υποδαυλίσει τον Τραμπ σ' ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του χωρίς ακόμη όμως να έχει γραφτεί ο επίλογος.















ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2lmK10l
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου