Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σατανικός Πανικός




Στις παρακάτω πληροφορίες Θα διαβάσετε την αφήγηση ενός αμερικανού ερευνητή για την εποχή του σατανικού πανικού. Μία εποχή όπου στην Αμερική σημειώθηκαν εκατοντάδες γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ή τελετουργικής κακοποίησης παιδιών!

Αναλύει στο τι δημιουργήθηκε τότε ως άμυνα για αυτούς που συμμετείχαν, ποια ιδρύματα, τις σχέσεις τους με διάφορες μυστικές υπηρεσίες και τους γιατρούς που συμμετείχαν για να καλύψουν Αυτό το μεγάλο σκάνδαλο!

Ο ερευνητής κλείνει μιλώντας μόνο για εκείνη την εποχή, εμείς από την άλλη σας το δίνουμε να ελέγξετε την πληροφορία μιας και τα ιδρύματα που δημιουργήθηκαν τότε Υπάρχουν ακόμα και οι νόμοι υπεράσπισης Υπάρχουν ακόμα… Με σκοπό να σκεφτείτε Αν αυτά συνέβησαν κάποτε ποιες οι πιθανότητες να συμβαίνουν ακόμα και σήμερα!

Ελπίζουμε αυτή η πληροφορία να σας δημιουργήσει μία αμφισβήτηση για το ποιοι είναι ποιοι, ποιοι παρουσιάζονται ως αυθεντίες, πόσο εύκολο είναι αν το σύστημα το επιδιώξει να μας οδηγεί πάντα σε παγίδα!

Καθώς διαβαίνουμε την εποχή Όπου η νέα παγκόσμια τάξη θέλει να καταστήσει νόμους και ευεργετήματα για αυτούς που είναι διαφορετικοί σεξουαλικά…. Και πριν γίνει συνειδησιακά αποδεκτό κάποιος νόμος και στην πατρίδα μας για το θέμα της παιδεραστίας.. Προσπαθούμε να σας δείξουμε με αυτές τις πληροφορίες ότι αυτή η μάστιγα δεν είναι μία κατάσταση η οποία εξελίσσεται μόνο στο σήμερα…. Είναι μία κατάσταση πολλών δεκαετιών για να μη μιλήσουμε για αιώνες…. Μία κατάσταση που συγκαλύπτεται μόνιμα και που αυτή τη στιγμή θεωρεί ότι έχει την δυνατότητα να επιβληθεί και σαν αξίωμα ή σαν αποδοχή!

Ταυτόχρονα διαβάζοντας και τα link που σας δίνουμε για τα ιδρύματα που έχουν υπάρξει και που προφανώς θα υπάρξουν και άλλα θέλουμε να καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι απλά και δεν μιλούν μόνο για ανθρώπους απλούς οι οποίοι τυχαίνει να είναι ανώμαλοι,,, μιλάμε για ένα κρυφό κίνημα… Όπου μέσα του υπάρχουν πανίσχυροι άνθρωποι… Όπου έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να κινούν τις μυστικές υπηρεσίες υπέρ τους!

Οι πληροφορίες δίνονται σαν όπλο όλων μας για μία ακόμα πνευματική μάχη που πρέπει να δοθεί στα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης

Ακόμα να δώσετε προσοχή στο ότι η πληροφορία που περιέχει Αυτό το άρθρο έχει να κάνει και με την ψευδή μνήμη… Η με τον τρόπο να εμφυτεύσεις μνήμη σε έναν άνθρωπο!

Αυτό κρατήστε το για περαιτέρω έρευνα..

Και Πάρτε μία εικόνα από μία κρυφή ιστορία το πόσο τραγική θα ήταν και είναι για τους γονείς αυτών των παιδιών…. Γιατί έτσι κι αλλιώς σήμερα κανείς άλλος δεν πρόκειται να σας δώσει αυτές τις πληροφορίες μιας και ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος.

Το Ίδρυμα Συνδρόμου Ψευδούς Μνήμης

Το Ίδρυμα για το σύνδρομο ψευδούς μνήμης ιδρύθηκε το 1992, στη μέση εποχης του «σατανικού πανικού» που σάρωσε την Αμερικη .


Το «σύνδρομο ψευδούς μνήμης» ειναι μια κοινή διάγνωση για πολλά παιδιά που εκείνη την περίοδο ισχυρίστηκαν ότι ήταν θύματα τελετουργικής κακοποίησης και οι ψυχολόγοι και οι θεραπευτές τους κατηγορήθηκαν, πολλοί απο αυτους έχασαν τις άδειες τους, επειδή κατηγορήθηκαν ότι εμφύτευσαν «ψεύτικες μνήμες» σε αυτά τα παιδιά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Ίδρυμα Συνδρόμου Ψευδούς Μνήμης.

"Το Ίδρυμα Συνδρόμου Ψευδούς Μνήμης (FMSF) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992 από την Pamela και τον Peter Freyd, αφού η ενήλικη κόρη τους, η Καθηγήτρια σημερα Jennifer Freyd, κατηγόρησε τον Peter Freyd για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδί.

Ο σκοπός της εξέτασης της έννοιας του συνδρόμου ψευδούς μνήμης και της θεραπείας ανάκτησης μνήμης γινεται για την υπεράσπισης ατόμων που πιστεύεται ότι κακώς κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και με επίκεντρο την πρόληψη μελλοντικών περιστατικών,ακομα την παροχή βοήθειας σε άτομα και τη συμφιλίωση τους με τις οικογενειες τους που έχουν πληγεί από το FMS ,εργαζονται ωστε να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με το FMS, υποστηρίζοντας την έρευνα πανω σε αυτό τον τομεα και προσπαθουν να ανακαλύψουν μεθόδους για να διακρίνει κανεις μια αληθινή ή ψευδή καταγγελία κατάχρησης .

Αυτή η αρχική ομάδα απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες και η οργάνωση αναζήτησε ερευνητές στους τομείς της μνήμης και της κλινικής πρακτικής ωστε να δημιουργθει η σύστασης του συμβουλίου τους. Ο στόχος του FMSF επεκτάθηκε για να γίνει κάτι περισσότερο από έναν οργανισμό υπεράσπισης, προσπαθώντας επίσης να αντιμετωπίσει την μνήμη που φαινόταν να έχει προκαλέσει αλλαγές στης συμπεριφορες των παιδιων που είναι τώρα ενήλικα "

http://ift.tt/2nK7vMz

Και εδώ είναι τα αρχικά ιδρυτικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου:

Ο ιδρυτής Peter Freyd: κατηγορείται για κατάχρηση της δικής του κόρης. Ο αδελφός του είναι βέβαιος ότι η κατάχρηση συνέβη. "Ο αδελφός του Freyd πρόσθεσε επισης ότι, σύμφωνα με την άποψή του," Το Ίδρυμα για το σύνδρομο ψευδούς μνήμης έχει σχεδιαστεί για να αρνηθεί την πραγματικότητα ότι ο Πέτρος και ο Παμ έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους προσπαθώντας να ξεφύγουν "και ότι αυτο που συνεβη ήταν μια κακή καταχρηση εξουσιας προς στην ανιψιά του. ] "

http://ift.tt/2lbmBLs

Ralph Underwager: Ο Ralph Underwager (28 Ιουλίου 1929 – 29 Νοεμβρίου 2003) ήταν Αμερικανός υπουργός και ψυχολόγος που ειχε πρωτοστατησει ως μάρτυρας υπεράσπισης για ενήλικες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών τη δεκαετία του 1980 και τη δεκαετία του 1990. Μέχρι το θάνατό του το 2003 ήταν διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Θεραπειών, το οποίο ίδρυσε το 1974. Ήταν επίσης ο ιδρυτής των θυμάτων για τους νόμους κατάχρησης παιδιών (VOCAL), μιας ομάδας λόμπι που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των γονέων των οποίων τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από τις φροντίδες τους από τις κοινωνικές υπηρεσίες και για καταγγελίες κατάχρησης ,ειναι βεβαια και ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος για το σύνδρομο ψευδούς μνήμης.



Ο Underwager ήταν ένας επίσημος εμπειρογνώμονας άμυνας για άτομα που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο για λογαριασμό κατηγορουμένων σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών πάνω από 200 φορές στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Βρετανία . Στο δικαστήριο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Underwager υποστήριξε ότι το 60% των γυναικών που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στην παιδική ηλικία ανέφεραν ότι η εμπειρία τους ήταν καλή , χαρακτήρισε τις έρευνες για την προστασία των παιδιών ως τίποτα λιγότερο από μια «επίθεση στον οικογένειακο θεσμό» και ισχυρίστηκε ότι το 75% των μητέρων που επικαλούνται τη σεξουαλική κακομεταχείριση στη διαδικασία της παιδικης ηλικιας οτι υπέφεραν από μια "σοβαρή διαταραχή της προσωπικότητας" που τους ώθησε να φτιάξουν ψευδείς ισχυρισμούς

http://ift.tt/2lmIjeC

Στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να πει σε μια συνέντευξη ότι σκέφτηκε ότι μια σχέση μεταξύ παιδεραστου και θύματος μπορεί να είναι «θέλημα του Θεού».

http://ift.tt/2lgy7p5

Martin Orne: "Ο Dr Orne έλαβε χρηματοδότηση από τη CIA μέσω του Project MKUltra Subproject 84 το 1958. Τα έγγραφα των μυστικων υπηρεσιων δείχνουν ότι έλαβε άδεια διαβάθμισης TOP SECRET από τη CIA το 1960. Σε συνέντευξη με τον John Marks ειπωθηκε ότι ο Δρ Orne ήταν μία από τις χούφτες ανθρωπων που ηταν άτυποι συμβουλοι και η CIA χρησιμοποίησε τακτικά "

http://ift.tt/2lmIkiG

Δρ Harold Lief: Πρώην αξιωματικος στο ιατρικό σώμα του Στρατού. Στενός συνάδελφος του μέλους του συμβουλίου του co-FMSF Dr. Martin Orne ( συγγενής επιστήμονας του MKULTRA με πολλές συνδέσεις σε διαφορετικές υπηρεσίες πληροφοριών και έρευνα για τον έλεγχο του νου) συνεργαστηκαν μαζί για αρκετές μελέτες στον ύπνικο προγραμματισμό και πειράματα τροποποίησης συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας .



Δρ David Dinges: "Διευθυντής του FMSF ο οποίος αντικατέστησε τον επαγγελματία σκεπτικιστή Ray Hyman. Ένας από τους δύο προϊστάμενους της ΔΕΠ του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας μαζί με τον Δρ Martin Orne (ο οποίος ίδρυσε τη μονάδα και πέθανε το 2000). Ο Martin Orne, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του FMSF, βρισκόταν στο επίκεντρο της δημιουργίας ενός υποψηφίου της Μαντζουρίας, συνεργάστηκε με το Navy Intelligence, την Air Force Intelligence, το Ίδρυμα για την Οικολογία του Ανθρώπου (σημαντικό μέτωπο χρηματοδότησης της CIA για την MKULTRA) και σχεδόν σίγουρα στην NSA και την στρατιωτική νοημοσύνη. "

Περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το υπόβαθρό τους εδώ:

http://ift.tt/2hPiNhE

Η διάγνωση του "συνδρόμου ψευδούς μνήμης" έγινε η υπ 'αριθμόν ένα υπεράσπιση όποτε υπήρξαν ισχυρισμοί περί τελετουργικής κατάχρησης κατά τη διάρκεια του λεγόμενου "Σατανικού Πανικού". Κατά τη γνώμη μου, αυτή η στιγμη στην ιστορία ήταν η πλησιέστερη που η χώρα ειχε ερθει κοντα στο να εκθέσει τα δίκτυα παιδικής κακοποίησης τα οποία υπάρχουν μέχρι και τα υψηλότερα κλιμάκια του συστήματός μας.

Αν πραγματικά εκεινη η εποχη δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας «σατανικός πανικός» (σατανιστικη μανια) τότε γιατί δημιουργήθηκε αυτό το ίδρυμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εχωντας δεσμούς με το πρόγραμμα CIA και mkultra;

Πόσα από αυτά τα παιδιά μας σταλθηκαν σε συνδεδεμένους "θεραπευτές" που ενδεχομένως διέγραψαν αυτές τις μνήμες; Η διαμόρφωση της μνημης κατά τη γνώμη μου, ήταν το νούμερο ένα όχημα για τη δυσφήμιση και την κάλυψη της σχεδόν επιδημίας τελετουργικής κακοποίησης και θυματοποίησης παιδιών από παιδόφιλους και δίκτυα παιδεραστίας στη χώρα εκείνη την εποχή.



katohika

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2Ca941n
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου