Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πανσέληνος του Λύκου τις πρώτες μέρες του 2018, με τα συναισθήματα να ανεβαίνουν ψηλά...


Η πρώτη πανσέληνος του έτους πήρε το όνομά της από τους ουρλιάζοντες λύκους. Σε μερικούς πολιτισμούς, ήταν γνωστή ως Old Moon, Ice Moon, Snow Moon, και Σελήνη μετά το Yule.
Οι λύκοι ουρλιάζουν πολύ τον Ιανουάριο. Το Wolf Moon τη νύχτα μεταξύ 1 και 2 Ιανουαρίου 2018 είναι ένα Supermoon.

Η επόμενη πανσέληνος είναι επίσης τον Ιανουάριο, στις 31. Δεν έχει όνομα, γεγονός που το καθιστά ένα μπλε φεγγάρι.
Ωστόσο, αυτό το συγκεκριμένο μπλε φεγγάρι θα φαίνεται πιθανό κόκκινο σε ορισμένες περιοχές, επειδή θα προκαλέσει μια συνολική σεληνιακή έκλειψη, επίσης γνωστή ως η αίμα του αίματος.

Χορεύοντας με τους Λύκους

Το πλήρες φεγγάρι του Ιανουαρίου ονομάζεται συχνά Wolf Moon. Άλλα ονόματα περιλαμβάνουν το Old Moon, το Ice Moon και το Snow Moon, αν και αυτό το όνομα αποδίδεται συνήθως στο φεγγάρι του Φεβρουαρίου.

Ενώ το ημερολόγιο αναφέρει ότι το Wolf Moon είναι ένα όνομα Native American, άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι έχει αγγλοσαξονικές καταβολές.

Στην αγγλοσαξονική κουλτούρα, το πλήρες φεγγάρι του Ιανουαρίου ονομάστηκε επίσης Φεγγάρι μετά το Yule, που είναι η εποχή του αρχαίου φεστιβάλ που γιορτάζει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο γύρω στις 22 Δεκεμβρίου.

Γιατί λυγίζουν οι Λύκοι;

Ανεξάρτητα από το πού προέρχεται το όνομα Wolf Moon. οι λύκοι ποθούν να επικοινωνούν σε μεγάλες αποστάσεις τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Είναι ένας τρόπος να λέτε "εδώ είμαι" με το υπόλοιπο πακέτο ή "να μείνω μακριά" σε εισβολείς.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και την αρχή του καλοκαιριού, οι λύκοι ζυγίζουν μόνο τους φίλους. Καθώς τα τέλη του καλοκαιριού κινούνται προς την πτώση, οι λύκοι καλούν όλο και περισσότερο τους γείτονες και τους εχθρούς.

Ενώ ένας μέσος πόνος από έναν και μόνο λύκο διαρκεί από 3 έως 7 δευτερόλεπτα, ένας χορός από ένα πακέτο μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 120 δευτερόλεπτα και περισσότερο κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου του Φεβρουαρίου.

Έτσι, οι λύκοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί και φωνητικοί κατά τους πρώτους μήνες του έτους, που είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονταν τον Ιανουάριο με τους κραυγές των λύκων.

Σελήνη - Το παρελθόν, Διαίσθηση, ΟΙ αισθήσεις, τα συναισθήματα, καλλιεργώντας, τα συναισθήματαΉλιος - τώρα, ταυτότητα, η συνείδηση, η αυτοεκτίμηση, η έκφρασηΚαρκίνος (νερό) - ανατροφή, οικογένεια, ευαίσθητη, συναισθηματική, κυκλοθυμική, ψυχικήΑιγόκερως (Γη) - Πρακτικός, ρεαλιστής , αξιόπιστος, σκληρός εργάτης, προσεκτικός

Κατά τη διάρκεια της πανσέληνος του καρκίνου, το φεγγάρι αντανακλά το φως του ήλιου στο CAPRICORN.

Καθώς οι δυνάμεις του Ήλιου και της Σελήνης εναντιώνονται ο ένας στον άλλο (Ego vs. Emotions, I vs. We) ... το FULL MOON θα έχει ένα υπερβολικά φορτισμένο αποτέλεσμα, καθώς είναι το τρίτο της τριλογίας των Supermoons κατά τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και τώρα τελικά Ιανουάριος 2018.

Το πρώτο μας FULL MOONON του 2018 είναι αρκετά σημαντικό καθώς περιλαμβάνει πολλές πτυχές που συμβάλλουν στα ζητήματα του 2018.

Ο αντίκτυπος του 11:11 σ' αυτή την Πανσέληνο

Στην αριθμολογία για το 2018, φέτος εισάγουμε ένα καθολικό 11 έτος στην αριθμολογία - ένα Master Number - ένα έτος αιθερικής, μαγικής και υπερβατικής μάθησης & ανάπτυξης.

PLUS την 1η Ιανουαρίου 2018 ... μια πύλη 11:11 μας ανοίγει (1η ημέρα, του 1ου μήνα 11 χρόνων) - ένα κλειδί αφύπνισης ενσωματωμένο μέσα στο DNA μας που μας υπενθυμίζει ότι το Φως της Δημιουργίας βρίσκεται μέσα.


PLUS στο πλήρες φεγγάρι μας το SUPERMOON βρίσκεται στο 11038 (11:11) Ο καρκίνος και ο ήλιος βρίσκονται στο 11038 (11:11) Αιγόκερως. ΝΑΙ Η ενέργεια των 11 είναι σίγουρα το θέμα του 2018 και ενισχύεται στο μάξιμουμ για το πρώτο μας πλήρες φεγγάρι του έτους.

Τα Συναισθήματα Ανεβαίνουν

Το ΠΛΗΡΗ ΦΕΓΓΑΡΙΑ στον καυστικό καρκίνο θα σημαίνουν ότι τα συναισθήματα θα τρέξουν πολύ ψηλά αυτό το πλήρες φεγγάρι... αλλά αν διοχετευθεί με σύνεση, θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκτήσετε μια βαθιά διαισθητική εικόνα για τα προσωπικά σας θέματα στο 2018.

Τι φαντάζεστε / αισθάνεστε / φαντάζεστε για τον εαυτό σας αυτό το 2018 και τι πρέπει να αφήσετε για να γεννηθεί αυτό το αφυπνισμένο όραμα για σας; Αφήστε τον Ήλιο στο πρακτικό σύμβολο του CAPRICORN να φέρει στο φως αυτό που αισθάνεσαι βαθιά μέσα στην Καρδιά σου.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, η εστίαση είναι στην οικογένειά σας και το περιβάλλον στο σπίτι σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια ξαφνική ώθηση να αποσυμπιέσετε, να τελειώσετε αυτές τις περίεργες δουλειές και να κάνετε την διαμονή σας πιο οικεία.


Η εστίαση στην οικογένεια και τις σχέσεις θα αυξηθεί επίσης με τη Σελήνη κοντά στον αστεροειδή VESTA.

Η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει για να αναζωογονηθείτε και να προσφέρει ένα σπιτικό ιερό για τους αγαπημένους σας ... ή ίσως να δημιουργήσει το υπνοδωμάτιο και να ξοδέψετε χρόνο με τον εραστή σας. Θα χρειαστεί να φωνάξετε και να βρείτε παρηγοριά στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας. [via]



kavalarissa.eu 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2q21wrB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου