Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί το σώμα μας είναι ένα σύμπαν


Απόδειξη ότι το σώμα σας είναι ένα σύμπαν με έναν ενεργοποιητή δικτύου πλανητικής ενότητας!Όταν συναντάμε τους όρους «Θεία Συνείδηση», «ενοποιημένο πεδίο» ή ακόμα και «πολυδιάστατη αντίληψη», δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά από το σπίτι για να καταλάβουμε τι σημαίνουν αυτές οι φαινομενικά μεγάλες ιδέες.

Απλά πρέπει να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο παρατηρώντας τη φύση.

Η συνοχή μας με τη φύση και τον φυσικό κόσμο είναι μία από τις πιο σημαντικές συνδέσεις που έχουμε, όπως και οι άνθρωποι. Η φύση χρησιμεύει ως βοτανική γέφυρα, προσφέροντας πολλές ενδείξεις στην αληθινή πραγματικότητά μας ως μέρος ενός αυτοσυντηρούμενου ενοποιημένου πεδίου.

Απόδειξη ότι το σώμα σας είναι ένα σύμπαν

Ομοίως, η σύνδεση της Γης με τον ήλιο και το ηλιακό μας σύστημα είναι μια από τις πιο σημαντικές συνδέσεις που έχει ο πλανήτης μας. Η σύνδεση του ήλιου μας με τον γαλαξία είναι μια από τις σημαντικότερες συνδέσεις του ηλιακού μας συστήματος. Η σύνδεση του Γαλαξία μας με το Σύμπαν, και πέρα ​​από αυτό, είναι μία από τις πιο σημαντικές συνδέσεις που έχει ο γαλαξίας μας. Η σύνδεση του Σύμπαντος μας με τα μυστήρια πέρα ​​από αυτά είναι μία από τις σημαντικότερες συνδέσεις που έχει το Σύμπαν μας.

Όλες οι μορφές ζωής είναι αλληλένδετες και συνεκτικές. Χωρίς αυτή τη συνεπή διασύνδεση πολλαπλών επιπέδων, τίποτα δεν θα υπήρχε. Ωστόσο, κάθε οντότητα είναι επίσης ένας μόνο οργανισμός.

Αυτό ισχύει και για τα δικά μας σώματα. Είμαστε σαν τα ζωντανά κύτταρα στο σώμα του Κόσμου. Ζούμε σε ένα ζωντανό σύμπαν, που αντανακλάται στα πιο θεμελιώδη χαρακτηριστικά της βιολογίας του σώματός μας. Όπως είναι το μικρότερο, έτσι είναι το μεγαλύτερο.

Οι επιστήμονες μας επιβεβαίωσαν ότι ένα ενιαίο κύτταρο είναι ένα πλήρες σύστημα, όπως και ο εγκέφαλος και ολόκληρο το σώμα. Κάθε σύστημα οδηγείται από βρόχους ανατροφοδότησης και υποστηρίζεται από ομοιοστασία. Διαρκώς αυτο-οργανώνεται.

Ένα σύμπαν

Προεδρεύουμε σε μια ολόκληρη οικολογία και, όπως και στην πλανητική οικολογία, το σώμα μας ανταποκρίνεται σε όλα όσα τον θρέφουν για να διατηρήσει την ισορροπία και την αρμονία.

Προχωρώντας προς τα μέσα και βαθιά επικοινωνώντας με το σώμα σας, μπορείτε να γνωρίσετε το Σύμπαν πιο στενά. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο διερευνάτε και δοκιμάζετε το σύμπαν του σώματός σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να καταλάβετε το ενοποιημένο πεδίο γύρω σας καθώς εκτυλίσσεται με τη μορφή αντανακλάσεων στην καθημερινή σας ζωή.

Το σώμα σας είναι μια ολόκληρη οικολογία που έχει την ικανότητα να επιταχύνει τη βιολογική εξέλιξη. Αυτό γίνεται μέσα από την αυξανόμενη συνοχή που έχετε με τον συνολικό εαυτό σας, με την εκλεπτυσμένη αγάπη σκέψη που δίνεται σε αυτή την «ολότητα» του εαυτού. Αυτό είναι ένα από τα κύρια κλειδιά για να ξεκλειδώσετε την ισχυρή ικανότητα να αυτορρυθμιστείτε σε οτιδήποτε θέλετε να είστε.

Σχετικά με την συγγραφέα: Η Tiara Kumara είναι ένας πολύπλευρος διαμεσολαβητής του οποίου το ανθρωπιστικό έργο έχει βοηθήσει βαθιά τις αμέτρητες ζωές στην αφύπνιση και τον μετασχηματισμό της συνείδησης. Τα επιτεύγματά της περιλαμβάνουν αρκετά αφιερωμένα χρόνια πλέγματος ενεργοποίησης πλέγματος ενότητας και την εκπαίδευση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σε απομακρυσμένη μεταφορά ενέργειας σε μαζική κλίμακα. Είναι ο ιδρυτικός παραγωγός του I AM Avatar και αρκετές εκπαιδευτικές εμπειρίες που αποσκοπούν στην εκκίνηση και την ενδυνάμωση της εξέλιξης της ψυχής. Αυτή είναι η ιστοσελίδα της όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες από τις δουλειές της . Μπορείτε να δείτε τη σελίδα του facebook αν θέλετε να διαβάσετε για παρόμοια θέματα! 


kavalarissa.eu 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2DzUegV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου