Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΡΗΚΤΕΣ !


ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΡΗΚΤΕΣ !

Aυτές οι οδηγίες που έβγαλε η αστυνομία σε περίπτωση που μπει ληστής στο σπίτι σας να κάνετε πως ....κοιμόσαστε ,δεν είναι οδηγίες για τα θύματα ,αλλά για τους ληστές ,για τους οποίους μάλλον δουλεύουν και δεν θέλουν να τους αγχώσουν . Κι αν μπει στο δικό σου κυρ αστυνόμε και έχεις τα μωρά η τα μικρά παιδιά σου στο διπλανό δωμάτιο ,τι θα κάνεις ;
Θα κάνεις πως κοιμάσαι μέχρι να αρχίσουν να τσιρίζουν ή θα τα αφήσεις στη μοίρα τους ;
Και ποιός εγγυάται πως δεν θα έρθουν να σε ξυπνήσουν για να τους πεις που έχεις τα χρυσαφικά ή κάποια χρήμματα ;
Και ποιός σου εγγυάται πως δεν θα έρθουν να σε ξυπνήσουν για να βιάσουν την γυναίκα σου ,την κόρη σου ή και ΄σένα μαζί ;
Ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής που έδινε συνέντευξη σήμερα στα παραπολιτικά fm έλεγε πως ντρέπεται γι αυτή την οδηγία .
Λοιπόν ληστές ,αλλά και απλά κλεφτρόνια : Μπορείτε κάνετε την "δουλειά " σας ήσυχοι και χωρίς άγχος ,γιατί οι "συνεργοί" σας σύστησαν στον κόσμο να παριστάνει πως κοιμάται όταν του κλέβουν το βιός του.
Κι αν τώρα έχετε κανένα παιδί και ξυπνήσει ,ή καμιά κόρη ή γυναίκα και την βάλουν στο μάτι .....ε αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε λόγω .....ψωφοκορίασης .καθήστε και ....απολαύστε το !
Αλλά προς Θεού ή Αλλάχ ,μη τυχόν και πειράξετε τους ληστές ,η κάθε γρατζουνιά κοστίζει !
Αυτοί θα είναι έξω σε έξι μήνες ,ενώ εσείς θα κατηγορηθείτε για κακούργημα ,ενώ κάνατε Νόμιμη ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ στο ιερότερο όλων ,την οικία σας .
Οσο για τον παππού που τραυμάτισε τον έναν ,ο Νόμος από τα 75 και μετά δεν μπορεί να σας φυλακίσει εκτός αν τον στείλετε στα θυμαράκια .
Οσοι όμως είστε κάτω των 75 καθήστε να σας γ@@σουν ,μπορεί και να σας ....αρέσει , αυτό σας λέει έμμεσα η αστυνομία !


Πηγή: Ε.Σουραβλά

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2E6nTy7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου