Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ναρκωτικά και Νέα Τάξη


Ζούμε στον αιώνα των ναρκωτικών. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ θέλει τους καταναλωτές/ψηφοφόρους /πρόβατα να είναι μόνιμα μαστουρωμένοι είτε με ναρκωτικά, είτε με οινόπνευμα, είτε με «αθλητικά» είτε με οποιαδήποτε πολιτιστική αηδία και μόδα μπορεί να τους κρατάει υπάκουους και χωρίς να σκέφτονται.

Και φυσικά δεν θα πήγαινε πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά ΟΥΤΕ τα άλλα κόμματα θα πήγαιναν πίσω. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε να το εφαρμόσει πρώτος.

Έτσι σε λίγο θα μπορείτε να καλλιεργείτε όση φούντα θέλετε για να μαστουρώνετε και εσείς και τα παιδιά σας, αντί να προσπαθήσετε να γίνετε αυτόνομοι, αυτεξούσιοι και ελεύθεροι άνθρωποι.

Εγώ θα «αντισταθώ» στην νεοταξική βλακεία που δέρνει την ανθρωπότητα με ένα παλιό ανέκδοτο:

Είναι καλοκαίρι, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει και ο λαγός χοροπηδάει χαρούμενος στην ζούγκλα. Τότε βλέπει την αλεπού που έφτιαχνε ένα τσιγαριλίκι.

- Τι κάνεις εκεί; λέει ο λαγός. Δεν βλέπεις που είναι καλοκαίρι, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει. Πάμε να διασκεδάσουμε και πέτα το τσιγαριλίκι.
- Δίκιο έχεις λέει η αλεπού και τον ακολουθεί. Παρακάτω βλέπουν την αρκούδα που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ένεση.
- Τι κάνεις εκεί; της λέει η αλεπού. Δεν βλέπεις που είναι καλοκαίρι, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει. Πάμε να διασκεδάσουμε και πέτα την ένεση.
- Δίκιο έχεις λέει η αρκούδα και τους ακολουθεί.

Παρακάτω βλέπουν το λιοντάρι που ετοιμαζόταν να σνιφάρει κόκα.
- Τι κάνεις εκεί; του λέει η αρκούδα. Δεν βλέπεις που είναι καλοκαίρι, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει. Πάμε να διασκεδάσουμε και παράτα την σνίφα.

- Άντε ρε, λέει το λιοντάρι, που θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες στα χωράφια κάθε φορά που ο λαγός χαπακώνεται!


aienaristeyein

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2IgwNve
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου