Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η Bridget Malcolm παραδέχεται ότι προωθούσε μια λάθος εικόνα σώματος


Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, Bridget Malcolm, ζήτησε συγγνώμη από τους ακόλουθούς της που προωθούσε ένα τόσο αδύνατο σώμα!

H Bridget Malcolm είναι από τα μοντέλα που έχουν κατηγορηθεί αρκετές φορές για την προβολή του πολύ αδύνατου σώματός τους, αλλά η ίδια φρόντιζε πάντα να απαντά ότι είναι απόλυτα υγιής.

Ωστόσο στο τελευταίο της post στο blog της, παραδέχεται ότι όχι μόνο έπασχε από μια διατροφική διαταρχή (με την οποία ακόμη παλεύει), αλλά ζητάει συγγνώμη από όλους τους ακολούθους της για αυτή την τόσο λάθος εικόνα σώματος που προωθούσε τόσο καιρό.

Στο κείμενό της ξεκινά γράφοντας, «θα ήθελα να παραδεχτώ και να ζητήσω συγγνώμη για μερικά πράγματα που έγραφα και έλεγα τα τελευταία χρόνια» και συνεχίζει, «πραγματικά πίστευα ότι έκανα το σωστό για την υγεία και την ευεξία μου, τώρα όμως γνωρίζω ότι απλά πάλευα με την Διαταραχή Σωματικής Δυσμορφίας και με ανησυχεί το ότι δεν ήμουν ένα θετικό πρότυπο για τους άλλους».

Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret μάλιστα παραδέχεται ότι μπορεί να γυμναζόταν μέχρι και τρεις ώρες τη μέρα, τρώγοντας μόνο φαγητά χαμηλής θερμιδικής αξίας, ενώ ένιωθε «χοντρή» τη στιγμή που βρισκόταν στο χαμηλότερο βάρος της. Φυσικά όλο αυτό, ήταν κάτι που έβγαινε και στο Instagram προωθώντας ένα ανθυγιεινό lifestyle – κάτι που ευτυχώς πλέον συνειδητοποίησε και η ίδια.


Γράφει: Νικολίνα Σιούζου - missbloom.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2H0xfyf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου