Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»




Aυτός στην φωτό μπορεί να έχει όπλο και μπορεί να το μοστράρει. Ναι ρε! Γιατί είναι ένας Τσιπράνθρωπος! Γιατί είναι «αριστερός»! Γιατί είναι υπουργάρα! Γιατί είναι βουλευτάρα! Γιατί είναι φραγκάτος γιατρός! Τι νομίζεις εσύ ορέ πτωχέ συνταξιούχε; Οτι είσαι ίσα κι όμοια με αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής; Οτι δικαιούσαι να προστατεύεις την περιουσία σου; Οτι δικαιούσαι αστυνομικής προστασίας;
Ποιος σε γ@μάει εσένα ρε;
Ο Πολάκης να'ναι καλά και μάσαλάχ ο εφέντης Τσίπρας! Που μου θες κι αυτοπροστασία και αστυνόμευση… Ζήτω η Ελλάς των Πολλάκηδων και των Τσιπροκαμμένων! Αυτούς διάλεξες. Οπως κοιμόσουν με τα μάτια ορθάνοιχτα όταν ψήφιζες στα χρόνια της κρίσης, έτσι να συνεχίσεις και τώρα που μπουκάρουν στο σπίτι σου αυτοί που στέλνει ο Σουλτάνος πεσκέσι στην Ελλάδα. Κι αν έτυχε και ξύπνησες επιτέλους, τώρα είναι αργά.
Στο είπε και η Αστυνομία των ψεκασμένων του Τόσκα και των υπολοίπων: «Αλλαξε πλευρό και κάνε ότι έκανες εδώ και οκτώ χρόνια. Κάνε ότι δεν βλέπεις , κάνε ότι δεν ακούς και συνέχισε τον ύπνο σου γιατί αλλιώς θα σε σκοτώσουν οι κλέφτες»!
ΥΓΠάντως μην στεναχωριέσαι γιατί έχει σκεφτεί για σένα -πριν από σένα- η … γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ. Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2GqNa87
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου