Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΜΕ «FALSE FLAG» ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Ανατολή Ghouta, ισλαμικό οχυρό στα περίχωρα της Δαμασκού, έχει πέσει. Μία ήττα όχι μόνο των ισλαμιστών, μια ήττα ειδικά για το Κατάρ και την Ευρώπη.

Η Ανατολική Γκούτα ήταν ένα φρούριο μουσουλμάνων αδελφών με ισλαμιστές. Οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί με τη σειρά τους είναι ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από το Κατάρ, με τον οποίο το πλούσιο εμιράτο θέλει να εξασφαλίσει την πολιτική του δύναμη στον αραβικό κόσμο – δηλαδή, πράγματι ήθελε.

Οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί βρίσκονταν στην εξουσία σε πολλές πολιτείες κατά τη διάρκεια των γάμων τους – μετά την Αραβική Άνοιξη – αλλά από τότε έχουν αφαιρεθεί. Ο πιο γνωστός Μουσουλμάνος Αδεφός ήταν ο αρχηγός του κράτους της Αιγύπτου Mursi, τον οποίο οι Σαουδάραβες αντικατέστησαν με τον μη-μουσουλμάνο αδελφό έμπιστο του Ομπάμα αλλά Σαουδάραβα ηγέτη al-Sisi.

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ διώκει διαρκώς τις μαζικές συριακές δυνάμεις στην ανατολική Γκούτα τους τελευταίους δύο μήνες. Ένα αεροπλάνο καταρρίφθηκε, αρκετά ήταν κατεστραμμένα, ο συριακός στρατός ήταν περισσότερο ή λιγότερο άθικτος. Η Ευρώπη άσκησε και θα ασκήσει πίεση στη Ρωσία, η βρετανική-ρωσική δηλητηριασμένη ιστορία, που όμως ούτε αυτό δεν θα βοηθήσει.

Τώρα η Ευρώπη έχει χάσει την προσεκτικά δομημένη ισχυρότερη θέση της Συρίας. Το ανατολικό Ghouta νότιο μέτωπο των ευρω-ισλαμιστών ήταν μόνο περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το παλάτι του Άσσαντ. Τώρα έχει φύγει, και μαζί της η στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης και η μουσουλμανική αδελφότητα που χρηματοδοτείται από το Κατάρ. Η Ευρώπη και ο αραβικός σύμμαχός της, το Κατάρ, υπέστησαν τρομερή ήττ










ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


nikosxeiladakis.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2GoGVWx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου