Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Συνέβει Παρασκευή απόγευμα: ελληνίδα επιβάτης καταγγέλλει τουρκόφωνο οδηγό ταξί για σεξουαλική παρενόχληση σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών!!!



Συνέβει Παρασκευή απόγευμα: ελληνίδα επιβάτης καταγγέλλει τουρκόφωνο οδηγό ταξί για σεξουαλική παρενόχληση σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών!!!
______________________________________________________________________________
ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ


«Kάλεσα ΤΑΞΙ στις 6 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 30 του Μάρτη από Πειραιά για να πάω στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Φυσικά το σύστημα μου έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του εν λόγω οχήματος πριν έρθει να με παραλάβει. Αφού επιβιβάστηκα, μου εξήγησε ο οδηγός (με όχι καλά ελληνικά) ότι υπάρχει μποτιλιάρισμα και πιθανόν να χάσω λεωφορείο των 7 που θα ταξίδευα. Κατά την διάρκεια της διαδρομής χαριτολογώντας με διάφορες βλακώδεις κι ανόητες δικαιολογίες προσπάθησε να μου σηκώσει τη φούστα και να μ' αγγίξει στο πόδι κι ενώ καθόμουν στο πίσω κάθισμα. Όταν αντέδρασα κι άρχισα να τηλεφωνώ στον σύζυγό μου, γύρισε την κουβέντα στην πολιτική κι άρχισε να υβρίζει την χώρα μου, λέγοντας χαρακτηριστικά σ' ένα σημείο τη φράση «αυτή η κωλοχώρα πρέπει να καεί ολόκληρη» !!! Εκτός από τις νόμιμες ενέργειες που θα κάνω όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ήθελα να σας καταγγείλω το γεγονός και να δημοσιευτεί, άμεσα. Τα στοιχεία του εν λόγω «κυρίου» οδηγού ταξί που στη διαδρομή ευλογούσε και την Τουρκία, είναι: AVRAAM BACHTSEVAN. Ο αριθμός κυκλοφορίας του ταξί είναι: ΤΑΒ 6169 και είναι μάρκα SKODA OCTAVIA 2014. Σας ευχαριστώ πολύ.» Κ. Τ.

ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:
Το κοινοποιούμε όλοι όσοι διαθέτουν σοβαρές ιστοσελίδες για να γίνει γνωστό το τι συμβαίνει με τις άδειες εργασίας αλλοδαπών και ξενόφερτων ύποπτων πρακτόρων στη χώρα μας, με τις ευλογίες του Σύριζα. Αν υπάρχει Δικαιοσύνη ας επιληφθεί αυτεπάγγελτα. Αν η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΞΙ καθώς και το Σ.Α.Τ.Α. που θα τους το κοινοποιήσουμε έχουν κάποια στοιχειώδη ευαισθησία πάνω στην καταγγελία αυτή, ας επιληφθούν κι ας στείλουν το αλλοδαπό αυτό σκουπίδι απ' εκεί που ήρθε, αφαιρώντας του φυσικά και την ΆΔΕΙΑ εργασίας παίρνοντας πίσω την υπογραφή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ι:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΞΙ

Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 4 ΑΘΗΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ Τ.Κ: 10431

ΤΗΛ.: 210 5236904 —- 210 5235198 info@poeiata.gr

http://www.poeiata.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΙΙ:
Σ.Α.Τ.Α. – Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής

Μάρνη 17
Αθήνα
10433

satataxi@satataxi.gr
210-5239524
210-5224749

elatora 



from The Secret Real Truth https://ift.tt/2GmfT1L
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου