Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η επιστήμη που μας κρύβουν [Εξολοθρευτής 1]


Οι επιστήμονες [από τότε που άρχισε η ιστορία με το πείραγμα του DNA και τις κλωνοποιήσεις] γενικά «σκίζουν τα ιμάτιά τους» διαμαρτυρόμενοι για τις αγνές τους προθέσεις: Ποτέ δεν θα κλωνοποιούσαν ανώτερα όντα [πχ πίθηκους και ανθρώπους] και ότι έκαναν το έκαναν πάντα για το καλό μας και για την πρόοδο της ιατρικής.
ΟΜΩΣ
Σήμερα έχουν δημιουργηθεί πλέον υβρίδια ζώων-μηχανών, και οι επιστήμονες κάνουν αγώνα δρόμου [ή μάλλον τρόμου] για το ποιος θα προλάβει να κλωνοποιήσει όχι μόνο ανώτερα θηλαστικά αλλά και ανθρώπους.
Το τελικό ζητούμενο είναι να καταφέρουν να δημιουργήσουν ανθρώπινο εγκέφαλο ξεφεύγοντας από τις ΗΘΙΚΟΥΣ περιορισμούς που υπάρχουν ακόμα. Ένας ανθρώπινος εγκέφαλος σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή θα είναι ένα πανίσχυρο υβρίδιο ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, θα έχει απίστευτες ικανότητες και ΦΥΣΙΚΑ θα φέρει απίστευτα κέρδη στον κατασκευαστή του.
Έχετε διαβάσει την ανάρτηση Η επιστήμη που μας κρύβουν [Εξολοθρευτής]; Αν δεν την έχετε διαβάσει ΚΑΚΩΣ! Να την διαβάσετε αμέσως. Εκεί θα δείτε ότι από το 2004 οι αμερικανοί συνέδεσαν εγκέφαλο αρουραίου με υπολογιστή. Και μάλιστα το υβρίδιο αυτό έμαθε να πετάει αεροπλάνο στον εξομοιωτή πτήσεως! Στο βιντεάκι της ανάρτησης θα δείτε ένα τέτοιο υβρίδιο αρουραίου-υπολογιστή, που μαθαίνει να «περπατάει».
Κάποια στιγμή οι «καλοί καγαθοί» [συγνώμη για την εθνικιστική αρχαία φράση που προδίδει σκαιό φασισμό] επιστήμονες θα καταφέρουν την δημιουργία του πολυπόθητου ανθρώπινου εγκεφάλου, και έχουν προχωρήσει πολύ σε αυτήν την κατεύθυνση. Για παράδειγμα ένας ανθρώπινος εγκέφαλος που θα μεγαλώσει μέσα σε ένα κατώτερο ζώο ΝΟΜΙΚΑ δεν θα είναι ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν το πιστεύετε; Κατεβάστε και διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις:
Κλωνοποίησαν πιθήκους αλλά δεν θα «κάνουν το ίδιο με ανθρώπους»
Δημιουργήθηκαν τα πρώτα ανθρώπινα ωάρια στο εργαστήριο
«Μίνι» ανθρώπινοι εγκέφαλοι εμφυτεύτηκαν σε ποντίκια
Τώρα μπορείτε να παρατήσετε όλα αυτά τα ανιαρά [αφού εξάλλου δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, διότι ως γνωστόν τέτοια πράγματα δεν γίνονται] και παρακολουθείστε την νέα τηλεοπτική σειρά μαγειρικής που θα βγάλει νέους ένδοξους σεφ για να φτιάξουν τις επόμενες νέες τηλεοπτικές σειρές μαγειρικής.




aienaristeyein

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2DQ7xyq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου