Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ετοιμάζονται για διεθνή δικαστήρια! Αυτοί στηρίζουν το «ναι» στο δημοψήφισμα των Σκοπίων και λαχταρούν «μακεδονικό κράτος»


Η Ένωση των αυτοπακολούμενων «Μακεδόνων», «παιδιά προσφύγων από τον Νότο, όπως λένε, από το τμήμα της αλυτρωτικής «Μακεδονίας του Αιγαίου», «Λαχτάρα για τον Νότο»,
που ενώνει διάφορους συλλόγους, υποστηρίζει το επερχόμενο δημοψήφισμα, καλώντας όλους να βγουν και να πάνε να ψηφίσουν «για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τους απογόνους μας και τις μελλοντικές γενιές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
«Πιστεύουμε ότι η Συμφωνία μεταξύ της 'Μακεδονίας' και της Ελλάδας, ειδικά το άρθρο 7, εγγυάται την μακεδονική ταυτότητα, την μακεδονική γλώσσα, τον μακεδονικό λαό, τον πολιτισμό, την ιστορία και την παράδοση, κάτι που στις προηγούμενες δεκαετίες οι ελληνικές αρχές αμφισβητούσαν λέγοντας ότι δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα, μακεδονικό έθνος και μακεδονικός πολιτισμός»,
Αυτό δήλωσε η Ευγενία Νκολόφσκι, η πρόεδρος του, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, Συλλόγου Παιδιών Προσφύγων και Απογόνων του «Λαχτάρα για τον Νότο» (προφανώς από το παιδομάζωμα των Κομμουνιστών ή τον εκσλαβισμό Ελλήνων) και συντονίστρια όλων των ενώσεων στο επίπεδο της 'Μακεδονίας', αλλά και για τους 'Μακεδόνες' του τμήματος του Αιγαίου, όπως μετέφρασε το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το κρατίδιο των Σκοπίων, ως μελλοντικό μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογένειας, θα συμμετέχει και θα παρέχει νομική προστασία για την διεθνή εφαρμογή των δικαιωμάτων των πολιτών μας.
Με άλλα λόγια:
 Ο Σύλλογος που ζητά ένωση βόρειας και νότιας «Μακεδονίας», όχι μέσω προσάρτησης στην Ελλάδα, αλλά μέσω της δημιουργίας «μακεδονικού κράτους» με «μακεδονική γλώσσα» και «μακεδονική εθνικότητα», πράγματα που αναγνώρισε η ελληνική κυβέρνηση, στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ, που υπεγράφη από τους ΥΠΕΞ Ελλάδας και Σκοπίων.
Συνέπειες:
Η αναγνώριση «μακεδονικής γλώσσας και εθνικότητας» έχει τεράστια νομικά και πολιτικά αποτελέσματα για εμάς τους Έλληνες, με ευρωπαϊκή προστασία, όπως υπογραμμίζεται.
Οι «Μακεδόνες», όπως ονομάζουν τους εαυτούς τους θα μας αποκαλούν Έλληνες που κατοικούμε στην Νότια Μακεδονία, η οποία τους ανήκει, καθώς θα είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς «Μακεδόνες στο έθνος».
Εμείς θα είμαστε οι Έλληνες που κατοικούμε στα εδάφη τους, τα οποία λαχταρούν να ενώσουν με τα Σκόπια.
Τα σχόλια δικά σας!



el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2zEXzfn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου