Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Rothschilds, Soros και Rockefellers επενδύουν στην απάτη του bitcoin - Η Google επιτρέπει πλέον την διαφήμιση της απάτης...



Rothschilds, Soros και Rockefellers επενδύουν στην απάτη του bitcoin - Η Google επιτρέπει πλέον την διαφήμιση της απάτης...

Μετά την απόφαση να επενδύσουν στην απάτη του bitcoin οι Rothschild, o Soros και οι Rockefeller …αποφάσισε και η Google «συμπτωματικά» να επιτρέψει τη διαφήμιση της απάτης, ώστε να πολλαπλασιαστούν τα θύματα.
Παρά τη δραματική κατάρρευση της κρυπτοαγοράς φέτος, γνωστοί επενδυτές επέλεξαν να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα, προκαλώντας μια σύντομη αύξηση των τιμών των κορυφαίων νομισμάτων.
Δημοσιογράφοι έχουν αναφέρει ότι ο George Soros ετοιμάζεται να επενδύσει σε ψηφιακά στοιχεία, παρά την προηγούμενη κριτική του. Ο Adam Fisher, ο οποίος ελέγχει τη μακροοικονομική επένδυση στο Soros Fund Management, σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξασφαλίσει εσωτερική έγκριση για το εμπόριο των νομισμάτων.
Οι Rockefellers έχουν επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα μπει στο πάρτι των κρυπτονομισμάτων. Ο Venrock, ο επίσημος διαχειριστής των κεφαλαίων της οικογένειας, αναφέρεται ότι υπέγραψε μια συνεργασία με την Coinfund, ένα επενδυτικό ταμείο κρυπτονομισμάτων, για να υποστηρίξει τις ψηφιακές μάρκες και τις επιχειρηματικές καινοτομίες.
Η Coinfund πρόσφατα προσχώρησε στη Coinlist, μια πλατφόρμα εικονικών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Η εταιρεία είχε προηγουμένως ξεκινήσει μια σειρά εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής chat messenger Kik, η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια στην αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) πέρυσι.
«Θέλαμε να συνεργαστούμε με αυτή την ομάδα που έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις και στην πραγματικότητα συμβάλλει στην αρχιτεκτονική ορισμένων διαφορετικών κρυπτοοικονομιών και ψηφιακής βάσης εργασιών», δήλωσε ο David Pakman, συνεργάτης της Venrock, όπως ανέφερε η Fortune.
We are excited to partner with @pakman and @Venrock for our work in #decentralization and #blockchainhttps://t.co/xlxgdiRJ09
— CoinFund (@coinfund_io) April 6, 2018
Οι Rothschilds, επίσης γνωστοί για τους στενούς δεσμούς τους με τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, έχουν προχωρήσει κι αυτοί προς την εμπορία κρυπτοσυναλλαγών. Τον Δεκέμβριο, η οικογένεια φέρεται να αγόρασε για πρώτη φορά bitcoins μέσω της Grayscale Bitcoin Trust.
Οι κρυπτοεπενδυτές ελπίζουν ότι το ενδιαφέρον των μεγάλων ονομάτων θα βοηθήσει να αναθερμανθεί η αγορά των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών παρατηρητών. Μέχρι τώρα, οι οικονομικές ρυθμιστικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στα κρυπτονομίσματα.

Οι ειδήσεις σχετικά με τη συμμετοχή μεγάλων επενδυτών προκάλεσαν ένα άλμα στις τιμές κρυπτονομισμάτων, στέλνοντας το bitcoin πάνω από 7.000 δολάρια. Η τιμή του πρώτου στη σειρά εικονικού νομίσματος μειώθηκε περισσότερο από 40% από τον Ιανουάριο. Κατρακύλησε κάτω από $ 7.000 στις 30 Μαρτίου και έπεσε την περασμένη εβδομάδα στο χαμηλότερο σημείο από τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, το bitcoin παραμένει σχεδόν 400% πάνω από την ίδια εποχή πέρυσι.
https://www.rt.com/business/423559-rockefellers-soros-rothschilds-cryptocurrency-investment/
Πηγή: rt.com
http://www.capital.gr/diethni/3318078/i-google-airei-tin-geniki-apagoreusi-diafimiseon-sxetikon-me-kruptonomismata
Πηγή: capital.gr


aznews.site

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2xVg25h
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου