Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Το Μεγάλο Χασομέρι


Όσοι/ες είχαμε ζήσει τη μοναδική εμπειρία του παλιού, αγνού "Συνασπισμού της αριστεράς και της προόδου" γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, το τι είδους μπάχαλο επικρατεί στα μυαλά των εκ γενετής συριζαίων.
Οι άνθρωποι αυτοί [στη συντριπτική πλειοψηφία τους δημόσιοι υπάλληλοι, εισοδηματίες, αιώνιοι φοιτητές, τρακαδόροι και ρουφιάνοι] ήσαν καλοί μοναχά για να μαζώχνονται σε κανα ταβερνείο,να παίζουν τα τουμπερλέκια τους και να συζητάνε ατέλειωτες ώρες, για το πως θα σώσουν τον κοσμάκη, χωρίς φυσικά να τον ρωτήσουν ποτέ, αν θα ήθελε να τον σώσουν αυτά τα ταγάρια...

Το να ανήκεις στον παλιό, καλό Συνασπισμό δεν ήταν απλώς μια πολιτική θέση, ήταν προπαντός ένας τρόπος ζωής. 
Η πολιτική ήταν απλώς το πρόσχημα για να δικαιολογήσουν το Μεγάλο Χασομέρι, που τους εξασφάλιζαν τα λεφτά του μπαμπά ή ο διορισμός στο δημόσιο.
Ε λοιπόν, το ίδιο ακριβώς κάμουν και τώρα. 

Με τη διαφορά ότι δεν το κάμουν απάνω από ένα λιγδιασμένο τραπέζι, γεμάτο αδειανά μπουκάλια από μπύρες. Το κάμουν απάνω στις ζωές μας...

Ο μέσος συριζαίος φαίνεται ότι διατήρησε το αμίμητο στυλ του παραδοσιακού Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, όπου ο πάσα ένας συνασπισμένος αποτελούσε και έναν μοναδικό άξονα γύρω από τον οποίο γύριζε ο κόσμος.
Le Monde c' est Moi [ο Κόσμος είμαι εγώ] για να παραφράσουμε τον Λουδοβίκο ΙΔ΄.
Μόνο που σήμερα, εκτός από την φαντασιωτική τους Κυριαρχία επί του Κόσμου, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν και την κυριαρχία της Ινδογρεκίας. Κι αυτό στη πραγματικότητα.
Δεν είναι λοιπόν παράξενο που αυτή η χώρα αρχίζει να φέρνει όλο και περισσότερο σε ταβερνείο 

Θυμάμαι κάποτε, σε μια "ανοιχτή συνέλευση" ενός "αυτόνομου στεκιού", που καμιά εικοσαριά κοτσιδάτοι του Ρήγα Φεραίου μαζωχνόντουσαν επί μια βδομάδα για να συζητήσουν, αν το στέκι θα έπρεπε να πουλάει ουίσκιαγια να βγάνει τα έξοδα του ή αν αυτό ήταν μια καθαρά καπιταλιστική πρακτική, εντελώς ανάρμοστη για τα ιδεώδη του σοσιαλισμού.
Απόφαση δεν πάρθηκε και στο τέλος τους έκοψαν το ρεύμα, διότι δεν είχαν να το πληρώσουν...





Η παρεούλα που βλέπετε εδώ από πάνου, είναι κομμάτι της σημερνής κυβέρνησης της Ελλάδος! 
Παραμένει μια παρεούλα, στην οποία η λήψη των αποφάσεων είναι ζήτημα , 
του αν θα βρεθούν έστω δύο να συμφωνούν μεταξύ τους, οπότε σχηματιζουν πλειοψηφία!
Α, και να μην ξεχάσω
Το "ταγάρι" που εικονίζεται στα δεξιά του ροζοκόκκινου αρχισυμμορίτη, είναι η κ. Περιστέρα 


Το να είσαι εκ γενετής συριζαίος αποτελεί ένα είδος "μη ύπαρξης" μέσα στην κοχλάζουσα ύλη της ύπαρξης.
Ο νεολογισμός "μη πολιτική" εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πως ασκούσαν την "πολιτική" οι εκ γενετής συριζαίοι του παλιού συνασπισμού, όταν ακόμα συγκεντρωνόντουσαν στις ταβέρνες, αντί να συγκεντρώνονται στη Βο[υ]λή.
Μεταξύ ορεκτικού και φρούτου, είχαν προλάβει να σώσουν την ανθρωπότητα, τον πλανήτη, τους αστερισμούς και τους γαλαξίες, ο καθένας όμως από την πλευρά του. Αν τυχόν βρισκόντουσαν δύο να συμφωνούν, το ζήτημα θεωρούνταν "πλειοψηφική απόφαση των οργάνων του κινήματος" και γράφονταν στα πρακτικά [σε λαδόκολλα, εννοείται]

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η χώρα καταρρέει.
Τα πανεπιστήμια ζέχνουν αγραμματωσύνη και πρέζα. Στα σχολεία, τα κεφάλια των μαθητών ανοίγονται χειρουργικά για να τους βάνουν μέσα τα μηνύματα των Ουράνιων τόξων, της πρωκτοχαράς, της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της αλληλεγγύης, προς τους τυχοδιώκτες της αφροασίας.
Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, η ανεργία καλπάζει, όσοι μπορούν, την κάνουν για το εξωτερικό, ουδείς γνωρίζει τι του ξημερώνει αύριο, οι γριές κοιμούνται με τσίγκινα σώβρακα, το σύστημα υγεία διαλύεται και ο πρωθυπουργός της χώρας απολαμβάνει αμέριμνος το πανάκριβο μενού του προεδρικού αεροπλανου.
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς τις εφορίες και τα ταμεία έχουν φτάσει στο ζενίθ, κανείς δεν μας δανείζει, οι Σλάβοι μας δουλεύουν, οι Τουρκοι μας χλευάζουν, οι Αλβανοί μας δέρνουν και οι μαύροι μας γαμάνε, η χώρα βαδίζει προς τον γκρεμό, ενώ το μόνο που γνοιάζει τους εκ γενετής συριζαίους είναι το αν θα έχουν ωραία διαμερίσματα για να εγκατασταθούν οι λαθρέποικοι και το αν θα καταφέρουν να βρουν εισιτηριο για τη συναυλία της κ. Μποφίλιας...    

Έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από την ώρα που ανέλαβαν την εξουσία και το μόνο που έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας είναι να ελέγξουν ολόκληρο το φάσμα των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και να φιμώσουν τα υπόλοιπα.
Η Ινδογρεκία, ασχέτως που δεν το λένε στα κανάλια, έχει επιστρέψει στο σημείο που βρίσκονταν στο ξεκίνημα της Κρίσης, όταν ο μεγάλος ΓΑΠ, διαπίστωσε πως δεν του έφταναν τα λεφτά για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.  
Όταν τους τελειώσουν τα "μαξιλαράκια" που τους έχουν απομείνει από τα δανεικά και δεν θα γνοιάζεται καμία Μέρκελ, για τους αλβανοσλαβοβουλγαρους των Βαλκανίων, η χώρα θα βρεθεί πάλι σε κατάσταση χρεωκοπίας.
Τι κάνουν για να μην συμβεί κάτι τέτοιο;
Ότι έκαμαν και στην εποχή του αξέχαστου Συβασπισμού της αριστεράς και της προόδου. Το συζητάνε.
Και θα το συζητάνε μέχρι τον Οκτώβριο, που λήγει η διορία τους.
Και σαν τι άλλο θα μπορούσαν να κάμουν;
Αυτοί δεν είναι ικανοί να οργανώσουν ούτε διανομή κουραμπιέ σε πάρτυ Χριστουγέννων...



Χαρακτηριστική φάση της συριζαϊκής αφασίας, που βαστάει από την παλιά, καλή εποχή του Συνασπισμού της αριστεράς και της Προόδου.
Ατελείωτες μπουρδολογίες σε νεοαλαιίστικα φεστιβάλ και παντού ένα γύρω 
το απίστευτο μπάχαλο!
Όποιος δεν είχε ζήσει τον παλιό Συνασπισμό, δεν μπορεί να καταλάβει τι παναπει συριζα 
και τι παναπει Ελλαδα, μετα την επελαση του συριζα...

Ο φυσικός βιότοπος του μέσου συνασπισμένου ήταν το μπάχαλο.
Αν δεν έχετε βρεθεί ποτά σας σε κάποιο από τα αμίμητα νεολαιίστικα φεστιβάλ του συνασπισμού, δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα σας ομιλώ.
Κάτι τραπέζια καφενείου σκεπασμένα με αφίσες του Τσε και της Ρόζας Λούξεμπουργκ, πλαστικά καθίσματα των "2 ευρώ οι καρέκλαι... ", παντού σκορπισμένο το ατελείωτο σκουπίδι και κάτι νυσταλέοι τύποι, που βαριόντουσαν όλη μέρα να πίνουν καφέδες στο δημόσιο και πήγαν στο κόμμα για να βγάλουν τα απωθημένα τους.
Το κιτς το έχουν στο κρατικοδίαιτο αίμα τους.

Αυτή την ώρα όπου μαγειρεύονται οι τύχες του έθνους μας, οι παρεούλες των βαρεμένων του Ρήγα Φεραίου και του "κομαντάντε Τσε Γκεβάρα" διαχειρίζονται τη λεηλασία της Ελλάδος.
Και τη διαχειρίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οργανώνανε άλλοτε τις μπαχαλώδεις μαζώξεις τους.
Στο όπου να' ναι, ότι να΄ναι κι όπως να΄ναι...
Όπως το λέει και ο κατα φαντασίαν μαρξισμός τους... 
Που θα πάει; Τα αφεντικά μας, θα μας βρίσουν, θα μας ξαναβρίσουν, θα μας μουτζώσουν, θα μας ματαξαναμουτζώσουν, στο τέλος θα μας βαρεθούν και θα μας δώσουν τα δανεικά για να τη βγάλουμε κι εφέτος...


Βλέπετε, κατά τον μέσο συριζαίο, όσο θα υπάρχει ακόμα λίγη Ελλάδα, για να τη διαμελίζουν και να μοσχοπουλάνε τα κομμάτια της, θα υπάρχει και το ατελείωτο φαγοπότι από τα λεφτά της αγοραπωλησίας.
Θες από τη Μακεδονία, θες από την Ήπειρο, θες από τη Θράκη, θες από το Αιγαίο, θες από τον Μωριά, όλο και κάτι θα βρίσκουν να παζαρεύουν, για ζουν το Μεγάλο Χασομέρι τους.
Στο κάτω-κάτω Ελλάδα είναι. 
Και για τον εκ γενετής συριζαίο η Ελλάδα δεν αξίζει τίποτε παραπάνω από όσο ένα βαρέλι παστή σαρδέλα, που την τυλίγεις στην εφημερίδα και την πουλάς, για να αγοράσεις χασίσια και μπύρες, να κυλάνε οι ώρες στο Μεγάλο Χασομέρι τους...
 
Όταν θα την ξεπουλήσουν όλη και δεν θα μένει ούτε νησάκι, θα σφίξουν οι κώλοι. Αλλά μέχρι τότε κάτι θα έχει περισσέψει από το Μεγάλο Φαγοπότι, για να το βγάνουν στην Ελβετία, να το έχουν καβάντζα στις δύσκολες μέρες.
Τι τις έχουμε άλλωστε τις ΜΚΟ και τις οφσόουρ; 

Και το Μεγάλο Χασομέρι συνεχίζεται. Με σαββατιάτικες εκρήξεις στα Εξάρχεια, για να ανάβουν και λίγο τα αίματα.
Η γενοκτονία των Ελλήνων πήρε πλέον τη μορφή ενός θανάσιμου παιχνιδιού, για να δίνεται διέξοδος στη θανάσιμη πλήξη μιας παρέας κωλόπαιδων, που οι μπαμπάδες τους και το δημόσιο ταμείο, έχουνε λύσει όλα τους τα προβλήματα και δεν έχουν τι άλλο να κάμουν, από το να "σώζουν το πόπολο", που αγωνιά μέρα με την ημέρα αν θα έχει λίγο ψωμί στο τραπέζι του...

Τι κρίμα για την Ελλάδα του Ηράκλειτου και του Παπαδιαμάντη...

Α, και να μην το ξεχάσω...

Ο κάπο ντι τούτι καπι των ροζοκόκκινων συμμοριών, πήγε μόνος του στο Μαρόκο και υπέγραψε στα μουλωχτά το Πλανητικό Πακέτο για τη Μετανάστευση, που θα ανοίξει και νομίμως τα σύνορα, για να μπουκάρουν στην Ινδογρεκία μερικά εκατομμύρια ακόμα λαθρέποικοι και λαθροεισβολείς.

Και πάω στοίχημα ότι πολυτιμότερον έχω, ότι δεν διάβασε καν τις 34 σελίδες του Πακέτου.
Για να μην σας πω ότι δεν ενημερώθηκε ούτε και για την περίληψη!
Υπέγραψε αυτό που του υπέδειξαν να υπογράψει οι Ρότσιλντς [αν δεν το ξέρετε είναι επισήμως σύμβουλοι του] και δεν είπε κουβέντα.
Όπως δεν είπε κουβέντα για το θανάσιμο αυτό ζήτημα και ο έτερος εργολάβος των Παγκόσμιων νονών. Ο γαλάζιος πολιτικός αρχισυμμορίτης.
Το Μεγάλο Χασομέρι πάει πακέτο με τον Μεγάλο Ύπνο των ινδογραικύλων ιθαγενών...      

 Καλα Στερνά σε ολες/ους μας... 



Σύριζα σημαίνει πρώτ' απ' όλα το κιτς στο μυαλό, στην καρδιά, στην ψυχή και στα λόγια 
μιας παρέας κρατικοδίαιτων βουτυρόπαιδων, που η απέραντη βαρεμάρα τους τους επιτρεπει να έχουν προβλήματα πολυτελείας, 
όπως λόγου χάριν αν θα σώσουν από τον αφανισμό την απωασιατική φώκια ή αν θα πρέπει να έχουν δωρεάν είσοδο στα κομμωτήρια οι λαθρέποικοι από το μπαγκλαντες...


Λευτερης Πανουσης


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2SIHfkv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου