Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Άκου μάστορα, να το λέμε όλο το σενάριο... όχι το μισό, γιατί δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο... ντάξ;;;

Το λοιπόνου, (που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου η ΠηνελοΚαλλιόπη), από τον Σόρος, τα παίρνουν τα ΚΚΕδια... από τον Σόρος πληρώνεται και η μαντάμου διευθύντρια της ΜΚΟ SOLIDARITY NOW του Σόρος, που είναι συγγενής με το Μητσοτακαίικο και το Μπακογιανναίικο... 

ΑΡΑ;;;

ΚΚΕ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΚΟ = ΣΟΡΡΟΣ!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;;;
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ;;;

ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΠΡΑ!

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι έχεις και τον... αδέσποτο γιούφτο, να ισχυρίζεται πως ... "όταν βγει ο αρχιδάτος (εννοεί τον Νικολάκη τον χέστη), δεν θα μείνει .... λάθρο για λάθρο... 

ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΔΕΛΦΟ Ο ... ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ;;;
Τράβα να μάθεις ρε γιούφτο, που μιλάς για... αρχιδάτους και μετά, έλα να μου πεις..."Καλλλλλλλλιόπη, συγνώμη, δεν ήξερα"!
Αλλά τέτοιος ΧΕΣΤΗΣ που είσαι κι εσύ, που να τολμήσεις να πλησιάσεις... 
 





Ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, στο θέμα της επιχειρούμενης γενικής εξέγερσης των λαθρομεταναστών, με «βάση» τα Διαβατά, αποκαλύπτονται αυτοί που τους παρακινούν σε εξέγερση, τάχα για να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης,ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον!



Έτσι, ανακοίνωση για την όλη κατάσταση εξέδωσε το ΚΚΕ, καλλιεργώντας το παραμύθι ότι υπάρχει τρόπος να μπορέσουν αυτοί οι δυστυχείς να φύγουν από την Ελλάδα και να φτάσουν στις «χώρες πραγματικού προορισμού τους» – όπως τονίζεται δύο φορές στο κείμενο- αν «πιέσουν» την κατάσταση στα σύνορα: 

«Οι συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες των προσφύγων σε Σταθμό Λαρίσης και Διαβατά, με σκοπό να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους είναι το αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής εγκλωβισμού, που επέβαλαν ΕΕ και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την ουσιαστική συμφωνία και των άλλων κομμάτων… Το ΚΚΕ ζητάει να δοθεί τέλος στις πολιτικές εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Να σταματήσει η καταστολή σε βάρος τους και να μεταφερθούν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους…».


Και ποιος είναι ο λόγος που οι κουκουέδες πουλάνε ψεύτικες ελπίδες στους δυστυχείς και ευκολόπιστους αυτούς ανθρώπους; 

Έχουν διαταχθεί από Σόρος και CIA, να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής στα βόρεια σύνορα της χώρας, ώστε να εισέλθουν μαζικά στην Ελλάδα, μέσω Έβρου, περίπου 50.000 λαθρομετανάστες που έχουν μαζευτεί στην περιοχή της Ανδριανούπολης και στους οποίους πουλάνε παραμύθι οι δουλέμποροι των λαών, πως θ' ανοίξουν τα σύνορα και μέσω Ελλάδος θα μπορέσουν να φτάσουν στην Δυτική Ευρώπη, όπως συνέβη το 2015!



Πηγή



attikanea

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2KiU0mn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου