Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Αποκάλυψη WikiLeaks: Ομπάμα, Σόρος και Κλίντον ανέτρεψαν τον Πάπα; – Το «μεσαιωνικό καθεστώς» και η «Καθολική Άνοιξη»

Στις 20 Ιανουαρίου, 2018 μια ομάδα των Ρ/Καθολικών αξιωματούχων παρέδωσε στα χέρια του προέδρου Donald Trump έναν πλήρη ενημερωτικό φάκελο, που προέκυψε μέσω μιας ενδελεχούς ανάλυσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεδομένων από το δίκτυο του Wikileaks, και σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτεται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και ο George Soros ενορχήστρωσαν πολιτικό πραξικόπημα για να ανατρέψουν στο Βατικανό τον Πάπα Βενέδικτο XVI.
Με αυτόν τον τρόπο και λόγω της τεράστιας πίεσης ο Πάπας Βενέδικτος έγινε ο πρώτος ποντίφικας που παραιτήθηκε από τον Πάπα Γρηγόριο XII το 1415, και ο πρώτος που το έκανε με δική του πρωτοβουλία από το Πάπα Celestine V στο 1294.
Οι καταγγέλλοντες, οι οποίοι ζητούν από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ να ξεκινήσει εμπεριστατωμένη έρευνα, βασίζονται σε συνομιλίες που αντλούνται από τα χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του John Podesta., συμβούλου του Μπαράκ Ομπάμα, στενού φίλου Σόρος και διευθυντή εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, και τα οποία δημοσιοποίησε το Wikileaks.
Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, το τρίο Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος προσπάθησε να αλλάξει για πάντα ό, τι ορίζεται ως «το μεσαιωνικό καθεστώς στο οποίο η εκκλησία ζούσε κάτω από την επιρροή του Βενέδικτος XVI» και ζήτησε «μια πλήρη περιστροφή στο Βατικανό, η οποία θα επιτευχθεί στα χέρια του Πάπα Φραγκίσκου «.
Κρίνοντας από τις ιδέες του «προοδευτισμού» που όλα αυτά τα χρόνια έχει προβάλει ο Πάπας Φραγκίσκος, μάλλον ο στόχος επετεύχθη.

Αν δε συνυπολογίσει κανείς πως το Βατικανό για πρώτη φορά συμμετείχε πέρυσι επισήμως στην συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο Τορίνο, το…γλυκό φαίνεται να δένει…
Οι υπογράφοντες την πρωτοβουλία και το αίτημα προς τον Τραμπ εξήγησαν πως ο John Podesta αποκάλυψε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2011 πως ο ίδιος και άλλοι ακτιβιστές εργάζονται για μια «Ρ/Καθολική Άνοιξη» στην Εκκλησία της Ρώμης , με το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην «αραβική άνοιξη» σε διάφορες χώρες με βάση ριζοσπαστικά ισλαμικά κινήματα και τρομοκρατικές ομάδες.
Ο Podesta φέρεται να συνεργάστηκε με τον Sandy Newman, ιδρυτή της Voices for Progress, μιας ακόμη αριστερής πρωτοβουλίας που χρηματοδοτείται από τον George Soros, για να "σπείρουν τους σπόρους της επανάστασης «στην Καθολική Εκκλησία.
Ο Βενέδικτος παραιτήθηκε μόλις ένα χρόνο μετά από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ οι διεθνείς νομισματικές συναλλαγές με το Βατικανό ανεστάλησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών πριν από την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, και ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζόζεφ Μπάιντεν, συναντήθηκε με τον Πάπα Βενέδικτο σε συνάντηση το περιεχόμενο της οποίας ουδέποτε αποκαλύφθηκε….


pentapostagma.gr

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2UHp1UU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου